voimarunokirjan ja lakaisukalenterin yhteiskäytöstä

Kolmas voimarunokirja - miten käytät yhdessä lakaisukalenterin kanssa
Lakaisukalenteri - miten käytät yhdessä voimarunokirjan kanssa

Miten voit parhaiten hyödyntää voimarunokirjaa ja lakaisukalenteria yhdessä?

Lakaisukalenterissa kulkee viikot käsi kädessä voimarunokirjan viikottaisten voimarunojen kanssa. Jos viikon numero on yksi niin voimarunokirjasta löydät vastaavalla numerolla voimarunon, joka kuuluu siihen lakaisukalenterin viikkoaukeamaan.

Lakaisukalenterissa on viikkoaukeaman oikeassa alareunassa pieni voimakorttikuva ja voimarunokirjasta löytyy koko voimaruno.

Teen voimapuutarhassa joka viikko lakaisukalenterin videon, jossa yhdessä avataan viikon voimarunoa. Tarkoitus on, että voimapuutarhassa lakaistaan yhdessä kukin niitä omia voimarunopolkuja eli käydään voimarunoa läpi ja tehdään merkintöjä kirjaan voimarunon on ympärille.

Voimarunokirja on tarkoitettu sellaiseksi, että sinne ihan oikeasti piirretään ja kirjoitetaan voimarunojen ympärille niitä omia ajatuksia.

Viikon lakaisukalenterin videossa ja blogikirjoituksessa (löytyvät voimakirjeestä) etsitään aina

  1. viikon kirjoitustehtävä: mitä voisi pohtia omaan tilanteeseen ja elämään liittyen.
  2. kasvin opastus:  voima kortissa oleva kasvi, jonka opastus voimarunosta löytyy.
  3. viikon lakaisutehtävä: ydin voimarunosta, joka on seuraavalla viikolla tärkeimpänä opastuksena ja tarkkailtavana.

Lakaisukalenterissa 2021 on merkitty  oikeanpuoleiselle sivulle pikkuruutu otsikolla Lakaisu. Sinne laitetaan lakaisutehtävä, joka voi olla lakaisukalenterin videossa syntynyt ydinlakaisu tai sinun oma ydinajatus, jonka itse itsellesi luot: mikä on sinulle erittäin tärkeä juttu sinun omalla polulla lakaistavaksi. Samalla sivulla on voimarunon otsikko ja otsikon alla viivoja, jotka voit käyttää niin kuin parhaaksi näet. Ehkä voit kirjoittaa viikon 3 tärkeintä lakaisutehtävää ja muita muistettavia asioita. Tai voit keksiä jonkun ihan oman käyttötavan, mutta tällä tavalla lakaisukalenteria voimarunokirja kulkevat ihan rinnatusten ja antavat paljon voimaa ja inspiraatiota polkujesi lakaisuun.

Hyviä lakaisuja ♥

t. Sari