vanha albumi ja voimakortit idea

voimakorttien käyttöideoita

Vanha kaunis albumi & voimakortit

Voimakortit voi laittaa kauniisti esille. Olen käyttänyt tätä vanhaa valokuva-albumia, jonka löysin kauan sitten kirpparilta. Eteisen pöydällä on sopiva paikka. Siinä voimakortit ilahduttavat mennen tullen. On mukavaa saada vanha kaunis albumi näkyviin laatikoiden kätköistä.

voimakorttien ripustusidea

Yksinkertainen ripustusidea

Voit pingottaa narun ja ripustaa voimakortit naruun hiuspinneillä. Näitä on helppo vaihtaa päivittäin.

Voimakortit jääkaapin ovessa

Jääkaapin oveen voimakortit on helpointa kiinnittää erillisillä magneeteilla tai magneettiteipin palasilla. Teippi irtoaa korteista siististi ja kortteja on helppo vaihtaa.

Pienet lahjat

Voimakorteista saat helposti ihastuttavia tuliaisia ja pieniä lahjoja. Voit antaa kokonaisen pakan lahjaksi tai yksittäisen voimakortin sellaisenaan: Voit kääriä kortin kauniiseen paperiin, lisätä tarran tai kiepauttaa nauhaa ympärille ja kirjoittaa henkilökohtaisen viestin kortin mukaan.

Persoonalliset paikkakortit

Olen käyttänyt voimakortteja paikkakortteina juhlapöydän kattauksessa: Poimin voimakortit intuitiolla nurinpäin pakasta, lisäsin vieraiden nimet korttien taakse ja laitoin pöytään lautasen yläpuolelle valmiiksi. Pöydässä keskustelimme voimakorttien merkityksistä. Jokainen sai oman voimakorttinsa mukaansa.

voimakorttirinki

Voimakorttirinki

Ihana porukka naisenergiaa kokoontui: Kaksi siskoani, kummityttöni, hänen siskonsa ja avopuolisoni tytär. Pidimme voimakorttiringin. Kokeile sinäkin: Voimakortit laitetaan kuvapuoli alaspäin rinkiin pöydälle tai lattialle. Jokainen ottaa vuorollaan yhden voimakortin ja kertoo mitä hyvää tulossa olevaa asiaa kortti hänelle merkitsee. Meidän ringissä kaikki saivat kolme ihanaa voimakorttia matkaansa. Voitte yhdessä keksiä uusia ideoita voimakorttiringissä.

Luontaishoitajat ja työyhteisöt

Luontaishoitajat käyttävät pakkaa näin: Asiakas vetää kortin ja saa sen itselleen tai laittaa takaisin pakkaan. Usein kortin viesti osuu kohdalleen. Viesti vahvistaa sitä minkä sisimmässään tunnistaa todeksi. Työyhteisöissä voimakortteja voi käyttää samaan tapaan tai tehdä yhteisen voimakorttiringin.

Pinterest

Voimakortteja voi kerätä pinterest-tauluun. Voi valita ne mitkä ovat itselle tärkeitä ja mieluisia. Joka viikko Runotalon blogissa ilmestyvät uuden voimakortit, joten sieltä niitä on helppo pinnata omaan tauluun. Pinterestissä on olemassa useampia Runotalon voimakorttitauluja muuallakin kuin Runotalon Pinterest-tauluissa.

Runotalon voimakorttitaulut
Sirpa Anna M Jäntti-Ratilainen – Voimakortit
Maren Toom – Affirmationcards I in finnish
Maren Toom – Affirmationcards II

Asta Helena – Runotalon voimarunot/voimakortit

Voimakorttitarrat

Tarrojen avulla voit tehdä persoonallisia muistikirjoja. Lisää tarra yksinkertaisen muistikirjan kanteen tai sisäsivuille. Voimakorttitarroja voit käyttää kalentereihin, kirjoitusalustaan, läppärin kanteen, rasioiden kansiin tai sisäpuolelle, lahjapaketteihin, juomapulloihin, mukeihin ja melkein mihin tahansa. Jos tahdot kovaa käyttöä kestävän tarran, päällystä tarra varmuuden vuoksi läpinäkyvällä muovilla.

Tee omat voimakortit

Voimakortit voivat inspiroida sinua luomaan omat voimakorttisi. Voimakorttien kuvaaminen ja lauseiden luominen ovat terapeuttista luovaa tekemistä. Pieniäkin määriä painettuja kortteja voit teettää nykyään monessa paikassa helposti tilaamalla netin kautta.

ifolor
smartphoto
moo (engl.)
vistaprint

Muita ideoita

Kaksi samanlaista pakkaa muodostaa muistipelin. Voit käyttää voimakortteja kirjanmerkkinä tai pitää lompakossa ilahduttamassa. Voit tallentaa voimakorttikuvia netistä taustakuvaksi, tietokoneelle, tabletille tai kännykkään. Jos sinulla on kotialttari, voit lisätä voimakortteja alttariisi. Autossa voi voimakortilla olla oma paikkansa. Ekologiselle kartongille painetut uusimmat voimakortit toimivat tuoksukortteina, jos tipautat niihin muutaman tipan tuoksuöljyä.