voimakorttien käyttöohjeet

voimakortit

Tällä pikaohjeella pääset helposti aloittamaan voimakorttien käytön. Myöhemmin voit laajentaa käyttöä ja kehittää itsellesi parhaiten sopivia erilaisia tapoja.

 

Voimakorttipakka on henkilökohtainen oppaasi. Voimakortit auttavat tunnistamaan sisimpäsi viestejä ja vahvistavat luottamustasi vastauksiin, jotka alitajuisesti tiedostat. Voimakorteilla ei ole varsinaisesti vastauksia vaan vastaukset ovat aina olemassa sinussa valmiina. Tarvitset luottamusta tietoon, joka sisimmässäsi on. Voimakorttien kautta voit vahvistaa tuota luottamusta.

 

Rentoudu, sulje silmät ja hengitä syvään. Keskity asiaan, johon tarvitset selkeytystä tai vahvistusta. Valitse pakasta intuitiolla yksi voimakortti. Voit valita kortin, joka putoaa pakkaa sekoittaessasi tai levittää kortit eteesi kuvapuoli alaspäin ja valita kutsuvimman. Anna kuvan ja sanojen synnyttämien tunteiden ja mielikuvien nousta rauhassa mieleesi. Tärkein viesti on sisimpäsi esiin tuoma viesti.

 

Voimakortit vahvistavat läsnäoloa ja auttavat löytämään sekä vahvistamaan sinulle tärkeitä asioita elämässäsi. Joku tietty voimakortti voi tuntua erityiseltä. Laita tuo kortti näkyville muistuttajaksi. Kirjoita ajatuksiasi muistikirjaan, jolloin saat merkinnöistä hyviä oivalluksia myöhemmin.

 

Vuosien myötä voimakorttipakastasi tulee sinulle rakas ja taianomainen. Mitä useammin kortteja tutkit, sitä enemmän ne alkavat puhua omaa kieltään. Jokainen voimakortti kantaa mukanaan voimapuutarhan kasvien viisautta ja vahvaa energiaa. Jos olet herkkä tuntemaan energioita, voit varmasti vastaanottaa ja kokea tuota energiaa korttien kautta.