Tähtikukkien yhteinen valokudelma kurssi syksy 2021

25,00

Varasto loppu

On rohkaistuttava kulkemaan polkua, vaikka ei tietäisi seuraavasta askelmasta tai ovesta mitään. Olemalla avoin, polku alkaa avautua uudella tavalla. Et luokaan sitä ajatuksiesi ja odotuksiesi kautta valmiiksi vaan annat mahdollisuuden suuremmalle suunnitelmalle – mahdollisuuksille, joiden et edes tiennyt olevan olemassa.

Tähtikukkien yhteinen valokudelma avautuu uusille osallistujille 1.10.21

  • kurssi alkaa ma 4.10. illalla 18:00, jolloin saat ensimmäisen viestin ohjeineen sähköpostiisi / kesto 4 viikkoa / 3 viestiä viikossa
  • olet sydämellisesti tervetullut mukaan Tähtikukkien yhteiseen valokudelmaan, jossa voit edetä omaan tahtiisi

Kurssin osiot: Runot, talo, puutarha ja voimakortit. Alkujuuret, matka, tärkeimmät kohdat polulla ja nykyhetki. Uusia tarvikkeita lakaisupussukkaasi.

  • ilmoittaudu valokudelman ollessa avoinna 1.10. lähtien.  Tilaa su 3.10. mennessä

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): valo21 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tähtikukan tarina on sinun ja minun. Tahdon, että jaamme sen mitä olemme löytäneet. Polut jatkuvat tulematta valmiiksi. Siinä on matkan viehätys.

On hienoa edistyä omalla polulla. Tähtikukkana kehität ja vahvistat itseäsi. Autat ympärilläsi olevia jakamalla omista lahjoistasi maailmaan. Uskallat olla se kuka olet ja tunnet oman erityislaatusi. Missään ei ole olemassa samanlaista Tähtikukkaa. Olet erityinen.

Lakaisemalla voimapuutarhasi polkuja, löydät sisimpäsi aarteita. Elämäsi on joka päivä uusi seikkailu, jossa opit itsestäsi uutta. Hyväksymällä itsesi täydesti, annat vapauden muillekin.

Voimarunojen tarkoitus on auttaa sinua etenemään poluillasi. Saat lakaisutarvikkeita, jotka tukevat ja innostavat jatkamaan. Yhdessä on hauskempaa. Rinnakkaisilla poluilla on Tähtikukkia vilkuttamassa ja jakamassa omaa kokemustaan voimaksesi. Et ole milloinkaan yksin.

  • kesto 4 viikkoa
  • ensimmäisessä viestissä saat ohjeet miten toimia runopolulla
  • voit edetä vapaasti omaan tahtiisi

TähtiKukka löytää talon ja puutarhan. Ullakolla on kirja, johon hän kirjoittaa voimarunoja. Voimarunot lennähtävät tähdenlentoina päätyikkunasta taivaan sineen ja leijuvat välkkyen puutarhaan muuttuen hiekkapoluiksi ja kukiksi.

TähtiKukka lakaisee luudalla polkuja ja löytää runojen opastuksia. Hän saa voimaa uskoa unelmiinsa ja seuraa hiekkapolkua lammelle. Siellä talo ja puutarha ovat syntyneet todeksi. Tule sinäkin lakaisemaan voimapuutarhasi runopolkuja.

Kysy kurssista Runotalon Sarilta

Voit lähettää kysymyksesi yhteydenottolomakkeella tai soittaa / laittaa tekstiviestiä puh 040 0872726 / Sari. Vastaan mahdollisimman pian.

Toteuta