Voimarunopolkujen lakaisukurssi 1

49,00

Varasto loppu

Tee näkyväksi mikä on rakkainta ja arvokkainta sinulle sisäisessä maailmassasi.

  • Astelet sisäisen voimapuutarhasi runopoluilla. Teet löytöjä ja poimit matkaasi sisimpäsi aarteita. Tee näkyväksi sitä mikä on rakkainta ja arvokkainta sinulle itsellesi sinun sisäisessä maailmassasi.
  • Olet täällä lakaistaksesi hauskalla ja samaan aikaan koskettavalla tavalla. Oma polkusi on rakas, ihana, voimaa antava seikkailusi, joka jatkuu ja jatkuu…
  • Voit aloittaa kurssipolkusi, kun tahdot ja palata halutessasi uudelleen kurssisivuille. Etene poluissa järjestyksessä. Suosittelen, että käytät vähintään viikon tai tarvittaessa enemmänkin kurssipolkua kohden.

Tilattuasi saat sähköpostiisi Kiitos tilauksesta viestissä linkin aloitusohjeisiin ja pääset Runotalon kurssisivuille.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): vrpolku1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

voimarunopolkujen lakaisukurssista

Kurssin tavoitteena oli rauha, tasapaino, selkeys, onnistumisen ilo ja mitä kaikkea muuta, mutta pois noiden vastakohdista. Kurssi toi keinoja siirtyä arjen haasteista, ihan kuin antoi luvan löytää lapsenmielisyys. Kun sitten heittäydyin täysillä aistien varaan, löysin tasapainon, selkeyden ja iloa ja valoa ja onnellisuutta. Varmuutta siihen, että se mikä juuri nyt näyttäytyy, sen kuuluu näyttäytyä ja olla juuri näin ja siitä on vain keksittävä sen merkityksellisyys.

Vuokko
Toteuta