Hengitän vapaana Voimarunopolun lakaisupakkaus kestotilaus

25,00 sis. alv 24%

Varasto loppu

Runotalon voimapuutarhan voimarunojen ja voimakorttien säteilevä energia siivittää Sinut 10 viikon voimarunopolkua pitkin lähemmäksi omaa todellista itseäsi

 

Toimitukset 1.7. – 15.8.2019 lakaisupakkaus Hengitän vapaana. Katso voimakortit oheisista kuvista tai voimarunojen kera täältä >>

Saat uuden lakaisupakkauksen kahden kuukauden välein automaattisesti. Pakkauksessa on 10 uusinta voimakorttia ja 10 uusinta voimarunoa. Ensimmäisellä tilauskerralla saat käyttöohjeet. Voit ottaa kaikki uudet voimakortit ja voimarunot heti käyttöösi tai poimia pakasta intuitiolla yhden voimakortin ja voimarunon viikossa opastukseksi polullesi. Lakaisupakkauksessa saat aina lisäksi pieniä voimapuutarhan yllätyksiä.

Mitä enemmän käytät voimakorttejasi, sitä enemmän löydät syvällisempiä opastuksia. Voimakortit luovat päiviisi pysähtymisen hetkiä ja tuovat hyvää mieltä. Voimarunot osuvat taianomaisesti kohdalleen.

Lakaisupakkaus toimitetaan kestotilaajille kirjepostina ilman toimituskuluja.

Varaa itsellesi Voimarunopolun lakaisupakkauksen avaamista varten oma hetki, jolloin saat avata paketin kerros kerrokselta löytäen koskettavia sanoja ja pieniä voimapuutarhan aarteita.

 

Varasto loppu

Kuvaus

Vuosia sitten harhailin ainaisessa kiireessä, oli vaikea keskittyä ja luovuuteni oli tukossa pitkän työpäivän jälkeen. Kiersin turhautuneena ympyrää kunnes löysin voimapuutarhan. Siitä tuli ikioma pysähtymisen paikkani, jossa pystyn kuulemaan sisimpäni opastusta ja lataamaan energioitani uudelleen. Aloin kirjoittaa säännöllisesti voimarunoja ja kuvata kasveja. Näin syntyi runopolkuja, joita lakaisemalla löytyy ihania aarteita ja sisimmän viisautta. Näillä ihmeellisillä löydöillä on Voimarunopolun voimarunot ja voimakortit energisoitu, että voisit lempeästi hoivata omaa voimapuutarhaasi, lakaista omat runopolkusi ja poimia poluilta talteen omat rakkaimmat löytösi, aarteesi ja opastuksesi.

10 viikon Voimarunopolku säteilee päiviisi valoisaa energiaa

  • pitäessäsi voimakortteja ja voimarunoja omissa käsissäsi saat vahvemmin opastusta juuri sinulle omaan tilanteeseesi
  • voimakortit ja voimarunot kuluvat käytössäsi rakkaiksi, niihin liittyvät aivan omat merkitykset ja ne alkavat puhua sinulle omaa kieltään
  • saat voimaa ja luottamusta polkuusi siitä, että opastukset osuvat kohdilleen
  • tunnet vahvasti, että mikään täällä ei ole sattumaa
  • poluillesi tulee valoisuutta
  • olet täydemmin ja rohkeammin omana itsenäsi
  • näet oman tarkoituksesi selkeämmin

Voimarunopolun lakaisupakkauksen hinta on 25€ (toimitus on ilmainen). Jatkossa saat uuden Voimarunopolun automaattisesti kahden kuukauden välein pysyvästi samaan 25€ hintaan ja laskun sähköpostiisi lähetyksen lähdettyä.  Halutessasi voit milloin tahansa keskeyttää tilauksesi ilmoittamalla siitä sähköpostitse Runotaloon.

PS Ota tavaksi kirjoittaa muistikirjaan voimarunopolun korttien ja runojen kautta syntyneitä ajatuksiasi – saat elämääsi runsaasti ihania pieniä merkkejä ja ihmeitä ♥

viestejä voimarunopoluilta

Kiitos Sari 😊 Lakaisupakkaus tuli perille ja jo pelkän paketin ulkoasu ja sisällön pakkaukset saivat ilon, onnen ja odotuksen hymyn kasvoilleni. Vielä en ehtinyt tarkemmin tutustumaan niihin, koska haluan siitä hetkestä erityisen ja rauhallisen niin, että minulla on aikaa paneutua nostamaani korttiin ja runoon ja kirjoittaa niistä kumpuavia ajatuksia ylös.

Voimarunosi ja -korttisi osuvat aina niin kohdalle, että toisinaan jopa luulisi, että ne ovat kuin varta vasten minulle kirjoitetut 😊

Toivon sinulle oikein aurinkoista ja lempeää kevättä ja kesän odotusta 🙏

Kirsi

Aamulla kun herään, valmistan itselleni aamujuoman. Sitä hörppäillessä otan intuitiolla itselleni päivän voimakortin. Tykkään olla ihan hiljaisuudessa. Mietin aina, mitä se tänään haluaa minulle sanoa/ opettaa. Kirjoitan kortin tekstin ja siitä heräävän ajatelmani voimakorttipäiväkirjaani. Jotkut, samat kortit tulevat monta kertaa. Joka kerta niillä on jokin uusi sanoma ja niitä on mielenkiintoista lukea myös jälkikäteen. Kaikkein useimmin on tullut kortti: olet helmenä helmien joukossa. Siitä onkin tullut yksi suosikkikorteistani. Joskus kun on ikävä olotila, saatan ottaa kortin. Se kummasti saa ajatukset muualle ja saattaa antaa ihan konkreettisen helpotuksen ja toisenlaisen tavan ajatella. Kortit ja päiväkirja kulkevat mukanani myös reissussa. Voimakortti on todella hyvä aloitus päivälle. Se antaa positiivista energiaa.

Raija

Hei.

Kiitos itkettävän ihanasta paketista. Varovaisesti kun avasin pakettia, niin ensimmäinen kortti oli taas niin tähän hetkeen. Ja kiitos runoista. Sinulla on kyky kertoa asioita minun sielustani.
Haikea itku pääsi jo ensimmäisen kortin kohdalla.
Kiitos!

Kevät Terveisin

Terhi