Voimakurssi Spiraalipolku

49,00 sis. alv 24%

Runotalon Spiraalipolulla teet 4 viikon matkan omaan todelliseen itseesi. Luo itsellesi mielikuva kaikesta siitä hyvästä, mikä on edessäsi ja luota siihen.

Runotalossa alkaa Spiraalipolun kurssi joka maanantai-ilta, joten katso kalenteristasi seuraava maanantai ja silloin kurssisi alkaa. Jos tilauspäiväsi on maanantai, ehdit mukaan tilaamalla klo 18 mennessä.

Kurssin tilattuasi saat maanantai-iltana ensimmäisen viikon tehtävät sähköpostiisi. Jatkossa saat vielä 3 uutta kurssiosiota viikon välein. Voit edetä omaan tahtiisi, sillä kurssimateriaalit säilyvät sähköpostissasi. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan omalle spiraalipolullesi ♥

 

 

Tuotetunnus (SKU): vkspi Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Kuljin oman spiraalipolkuni ensimmäisen kerran pienen kurssiryhmän kanssa syyskuussa 2012. Voimakurssin kaikki materiaali syntyi tuota kurssia varten kanavoimalla – minun tarvitsi vain ottaa lauseet vastaan. Spiraalipolusta tulikin ihmeellinen kokemus. Olemalla mahdollisimman rentona, luottavaisena ja läsnä tässä hetkessä voit saada aikaan ihmeitä.

Spiraalipolku on nyt uudistunut muutaman vuoden tauon jälkeen. Toivon, että lähdet mukaan – tunnet kyllä sydämessäsi, jos spiraalipolku kutsuu sinua. Voit tulla mukaan, oletpa sitten ensimmäistä kertaa spiraalipolulla tai jo useamman kierroksen kulkenut. Uskon, että saat läsnäoloa päiviisi ja luottamusta omaan polkuusi.

Runotalon Spiraalipolulla

  • teet taianomaisen vahvistavan matkan omaan itseesi
  • kirjoitat omaa spiraalipolun kirjaasi
  • hidastat ja näet tilanteesi uusin silmin
  • saat elämääsi tilaa ihmeille
  • sinua opastavat voimakortit ja voimarunot

Spiraalipolun jälkeen

  • voit tehdä spiraalipolkusi uudelleen aina kun tunnet tarvitsevasi uutta voimaa
  • sinulla on oma spiraalipolun kirjasi, jonka sivuilta voi ammentaa sisimpäsi viisautta tulevaisuudessa yhä uudelleen

Kurssin osiot sähköpostiisi viikon välein

  • saat maanantaina alkuillasta sähköpostiisi ensimmäisen viikon ohjeistuksen
  • kurssi kestää neljä viikkoa ja saat kerralla viikon ohjeet viikon välein

Kurssilla voit edetä omaan tahtiisi ja halutessasi tehdä tehtävät uudelleen, sillä ohjeet säilyvät sähköpostissasi. Jokaisessa kurssin osiossa on mukana linkki, josta voit halutessasi tulostaa viikon ohjeet paperille.

Spiraalipolulle valmistautumisen ohjeet löydät täältä >>

Mikä tahansa muistikirja, jossa ei ole ruutuja tai rivejä sopii spiraalipolkun kirjaksi, mutta kurssia varten on olemassa myös erityinen Spiraalipolun kirja – katso tästä >>