||Päivän voimakortti ja voimaruno
Ale!
  • polku2IMG_9868

Päivän voimakortti ja voimaruno

5,0025,00 5,0020,00 sis. alv 24%

UUTUUS! Päivän voimakortti ja voimaruno sähköpostiisi arkiaamuisin. Aloita päiväsi ihanalla tavalla ammentamalla voimaa päivän voimakortista ja voimarunosta.

tuotetunnus (SKU) pvk Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Tuotekuvaus

Päivän voimakortti ja voimaruno sähköpostiisi arkiaamuisin. Aloita päiväsi ihanalla tavalla ammentamalla voimaa päivän voimakortista ja voimarunosta.

Voimakortit auttavat tunnistamaan sisimpäsi viestejä ja vahvistavat luottamusta vastauksiin, jotka ovat sisimmässäsi valmiina. Anna kuvan ja sanojen synnyttämien tunteiden ja mielikuvien nousta rauhassa mieleesi. Tärkein viesti on sisimpäsi esiin tuoma viesti. Voimakortit vahvistavat läsnäoloa ja auttavat löytämään sekä vahvistamaan sinulle tärkeitä asioita elämässäsi.

VAIHTOEHDOT

Voimakortti ja voimaruno ilmestyvät sähköpostiin arkiaamuisin kello viiteen mennessä. Tilausjakso alkaa heti seuraavasta maanantaista. Voit katsoa mallit klikkaamalla tästä ja tästä.

  • voimakortit viikoksi yhteensä 5 voimakorttia: hinta 5,00€
  • voimakortit 3 kuukaudeksi arkiaamuisin yhteensä 60 voimakorttia: hinta 25,00€ / Nyt tutustumistarjoushinta 20,00€ voimassa 18.6. asti

LAHJAKSI

Voit tilata Päivän voimakortin ja voimarunon lahjaksi ilmoittamalla saajan nimen ja sähköpostiosoitteen erikseen yhteydenottolomakkeella.

 

Lisätiedot

Tilausjakson pituus

1 viikko, 3 kuukautta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Päivän voimakortti ja voimaruno”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *