||Henkilökohtainen voimakorttitulkinta

Henkilökohtainen voimakorttitulkinta

18,0020,00 sis. alv 24%

Varastossa

Saat 3 intuitiolla poimittua voimakorttia ja 3 pientä voimarunoa sekä 1 pitkän voimarunon. Näistä jokaisella on Sinulle oma viestinsä. Tutki kuvia ja sanoja useampaan kertaan, että ne voisivat avautua syvällisesti. Kirjoita merkintöjä riveille pohdinnoistasi ja tarvittaessa voit jatkaa kirjoittamista muistikirjaan. Uskon, että saat tämän tulkinnan kautta uusia näkökulmia sekä luottamusta ja voimaa polullesi.

Sisältää

  • A4 kokoinen arkki, jossa 3 intuitiivisesti valittua voimakorttikuvaa ja jokaisen kuvan alla lyhyt voimaruno sekä tilaa omille muistiinpanoillesi
  • A4 kokoinen arkki, jossa Sinulle valittu pitkä voimaruno (kaksipuoleinen)
  • ohjeet tulkinnan käyttöön

Valitse valikosta haluatko tulkinnan sähköpostitse 18€ (ilmainen toimitus) vai kirjepostina 20€ (postikulut 2,90€). Tilaa samalla muita tuotteita ja säästät postikuluissa: yli 30€ tilauksissa on ilmainen toimitus.

Kuvaus

Saat 3 intuitiolla poimittua voimakorttia ja 3 pientä voimarunoa sekä 1 pitkän voimarunon. Näistä jokaisella on Sinulle oma viestinsä. Tutki kuvia ja sanoja useampaan kertaan, että ne voisivat avautua syvällisesti. Kirjoita merkintöjä riveille pohdinnoistasi ja tarvittaessa voit jatkaa kirjoittamista muistikirjaan. Uskon, että saat tämän tulkinnan kautta uusia näkökulmia sekä luottamusta ja voimaa polullesi.

Sisältää

  • A4 kokoinen arkki, jossa 3 intuitiivisesti valittua voimakorttikuvaa ja jokaisen kuvan alla lyhyt voimaruno sekä tilaa omille muistiinpanoillesi
  • A4 kokoinen arkki, jossa Sinulle henkilökohtaisesti valittu pitkä voimaruno
  • ohjeet tulkinnan käyttöön

 

Halutessasi voin postittaa voimakorttitulkinnan lahjaksi suoraan ystävällesi ja lisätä mukaan haluamasi tervehdyksen. Tarvitsen  ystäväsi koko nimen tulkinnan luomishetkeä varten. Ystäväsi nimen ja tervehdyksen voit ilmoittaa yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse sari (at) runotalo.fi.

 

 

Lisätiedot

Lähetystapa

paperituloste kirjepostina, pdf-liite sähköpostitse

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Henkilökohtainen voimakorttitulkinta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *