Aloitus voimakorttipakka / 12 voimakorttia

19,00

Varasto loppu

Aloitus voimakorttipakka on tarkoitettu voimarunopolkujen lakaisujen aloitukseen. Tämä pieni pakka sopii hyvin voimakortteihin tutustumiseen. Pakan sisältö vaihtelee sen mukaan mitä on Runotalossa varastossa eli pakassa voi olla eri kortteja kuin kuvassa.

  • 12 erilaista voimakorttia
  • kortin koko 8,5 x 5,5 cm
  • ekologinen kartonki
  • 1 voimaruno
  • voimakorttien käyttöohjeet

Toimitus lähtee kirjepostina heti tilaustasi seuraavana arkipäivänä.

PS Aloituspakka sopii hyvin lahjaksikin ja lähetyksissä on aina mukana pieniä ihastuttavia voimapuutarhan yllätyksiä.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): avk12 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Voimakortit ja voimaruno

  • voit avata koko pakan heti tai ottaa yhden voimakortin intuitiolla jokaisen viikon aluksi opastukseksi
  • yksi voimakortista on paketin päällä kuin valmiina polkusi aloitukseen ja loput piilotettuna pakettiin: voimakortit on sidottu pellavanarulla nipuksi kuvapuolet vastakkain. Sieltä nipusta voit varovasti hivuttaa esiin kortin kerrallaan.

Tämä Raijan viesti kertoo hyvin, miten voit hyödyntää voimakortteja:

Tässä ajatuksiani korttien käytöstä: Aamulla kun herään, valmistan itselleni aamujuoman. Sitä hörppäillessä otan intuitiolla itselleni päivän voimakortin. Tykkään olla ihan hiljaisuudessa. Mietin aina, mitä se tänään haluaa minulle sanoa/ opettaa. Kirjoitan kortin tekstin ja siitä heräävän ajatelmani voimakorttipäiväkirjaani. Jotkut, samat kortit tulevat monta kertaa. Joka kerta niillä on jokin uusi sanoma ja niitä on mielenkiintoista lukea myös jälkikäteen. Kaikkein useimmin on tullut kortti: olet helmenä helmien joukossa. Siitä onkin tullut yksi suosikkikorteistani. Joskus kun on ikävä olotila, saatan ottaa kortin. Se kummasti saa ajatukset muualle ja saattaa antaa ihan konkreettisen helpotuksen ja toisenlaisen tavan ajatella. Kortit ja päiväkirja kulkevat mukanani myös reissussa. Voimakortti on todella hyvä aloitus päivälle. Se antaa positiivista energiaa.

Raija

LAHJAKSI

Jos tahdot lähetyksen suoraan saajalle, voit ilmoittaa suoraan saajan nimen ja osoitteen toimitusosoitteeksi tilatessasi. Lahjalähetyksiin lisätään automaattisesti sinun nimesi lahjan antajana.

Kokemuksia voimakorteista:

Hei Sari!

Tänään on juhlapäivä: sain voimarunopaketin.
Ihailin sitä pitkään. Löysin sen sisältä monenlaisia aarteita. Paketin ensimmäiset runot kertoivat minusta; korttipaketin päällä oleva kortti oli elämääni ”Musiikkini minussa tulee uudeksi.”

Kuinka raaskinkaan avata käärön, irrottaa nyörit korttien ympäriltä.

Olen täynnä hämmästystä, iloa ja lämpöä. Kiitos, kun olet tullut vahvistamaan minääni ja auttamaan matkalla onnellisuuteen.

Olet enkeli.
Terv. Anne

*

Hei Sari❤ Tulin juuri lastenlasten luota Pohjanmaalta. Ja mikä minua odotti? Sinun Voimakortti lähetys. Ilo tuntui heti, avasin varovasti, kuin lapsi paketin.. Niin kauniisti laitetut tekstit, tekijä ajattelee sydämellään tuota tehdessään..Kaikki niin kaunista. Saan voimaa todella. KIITOS! Sinulle kauniita syksyn värejä ja Siunausta..olet paljon🙏🍃..t.Riitta☀️🎶

*

Kiitos aivan ihanasta paketista, missä voimakortit niin kauniisti pakattuna❤voimarunosta❤ kaikki oli niin kaunista🌼
Omia voimakorttia lueskelin ja itku tuli yht äkkiä… itkin jonkun aikaa ja pidin korttiani kädessä, katselin ja lueskelin… sitten rauha.
Laitoin ystäväni voimakortit postiin ja tiedän, että hän tykästyy niihin… kovasti.
Rentouttavaa viikonloppua ja KIITOS sinulle kaikesta hyvästä mitä olet välittänyt minulle❤

Marjoriitta

*

Pidän aina yhtä voimakorttia myös mun bussikorttikotelossa. Ne mahtuu siihen juuri! Aina kun laitan kortin lukijaan niin näen sen kortin ja siitä tulee ajatus jota voi sitten vaikka pohtia bussimatkalla, jos tuntuu siltä.

Sofia

Tilattuasi saat koskettavan voimakorttilähetyksen kirjepostina pienten voimapuutarhan yllätysten kera muutaman arkipäivän kuluessa.

Lisätiedot

Pakan koko

10 + 10 + 10 voimakorttia, 10 + 10 voimakorttia, 10 voimakorttia, 20 + 20 voimakorttia, 20 voimakorttia, 30 voimakorttia

Saatat myös pitää...

Toteuta