Testaa oletko Tähtikukka

Testaa oletko Tähtikukka

ja tule mukaan runopoluille

Jokaisesta kyllä-vastauksesta saat 1 pisteen.

• tahdot loistaa valoasi maailmaan?
• on olemassa enemmän kuin tämä näkyvä todellisuus?
• tahdot elää täydesti koko sielustasi?
• et sovi mihinkään muottiin ja koet olevasi erilainen?
• rakastat luontoa, puutarhaa, kasveja ja eläimiä?
• nautit hiljaisuudesta ja pienistä ihmeistä arjessasi?
• tahdot unelmoida rohkeasti ja toteuttaa unelmiasi?
• maapallon tulevaisuus koskettaa sydäntäsi ja tahdot tehdä oman osasi?
• luotat kaikessa suurempaan tarkoitukseen?
• olisi hienoa olla osana joukkoa, joka tuntee ja ajattelee samalla tavalla asioista?

Vielä yksi tärkeä asia: Sinulle on ok, että voimarunot ovat kanavoituja viestejä?

Jos vastasit kaikkiin kyllä

  • sait 11 pistettä ja olet Tähtikukka. Voimarunopolut ovat suurella todennäköisyydellä sinun juttusi. Toivon koko sydämestäni, että olet mukana lakaisemassa polkujasi.

Jos sait hieman vähemmän pisteitä

  • ehkä osa runopoluista sopii sinulle. Voit valita ne, jotka tuntuvat omilta.

Jos sait 0 pistettä tai vain muutamia pisteitä

  • et todennäköisesti tunne oloasi täysin kotoisaksi runopoluilla. Ehkä nämä polut ovat vain poikkeama, joka vahvistaa sitä mikä on sinun juttusi.
Testaa oletko Tähtikukka

Tähtikukasta

TähtiKukka löytää talon ja puutarhan. Ullakolla on kirja, johon hän kirjoittaa voimarunoja. Voimarunot lennähtävät tähdenlentoina päätyikkunasta taivaan sineen ja leijuvat välkkyen puutarhaan muuttuen hiekkapoluiksi ja kukiksi. 

TähtiKukka lakaisee luudalla polkuja ja löytää runojen opastuksia. Hän saa voimaa uskoa unelmiinsa ja seuraa hiekkapolkua lammelle. Siellä talo ja puutarha ovat syntyneet todeksi. 

Tule sinäkin lakaisemaan voimapuutarhasi runopolkuja.

todellinen tarina

Tähtikukan tarina on osa todellista Runotalon Sarin tarinaani. Tämän kautta tahdon jakaa oppimaani. Polut jatkuvat eivätkä tule milloinkaan valmiiksi. Siinä on osa matkan viehätystä.

On hienoa edistyä omalla todellisella polulla. Tähtikukkana olet auttamassa ja kehittämässä omaa todellista itseäsi. Sitä kautta autat ympärilläsi olevia jakamalla omasta lahjastasi maailmaan. Uskallat olla se kuka olet ja tunnistat oman erityislaatusi. Ei ole toista samanlaista Tähtikukkaa. Olet erityinen.

Lakaisemalla voimapuutarhasi polkuja, löydät sisimpäsi aarteita. Elämä voi olla joka päivä uusi seikkailu, jossa opit itsestäsi koko ajan lisää. Hyväksymällä itsesi täydesti, annat vapauden muillekin.

Voimarunojen tarkoitus on auttaa sinua etenemään omilla poluillasi. Saat lakaisutarvikkeita, jotka innostavat jatkamaan. Yhdessä on hauskempaa. Rinnakkaisilla poluilla on toisia Tähtikukkia vilkuttamassa ja jakamassa omaa kokemustaan voimaksesi. Et ole milloinkaan yksin.

Sari

Yksi Tähtikukista

Testaa oletko Tähtikukka

liity mukaan ilmaiseksi

Jos liityt mukaan, saat perjantai-iltaisin ilmaisen voimakirjeen sähköpostiisi, jossa on viikon voimaruno ja inspiraatiota voimarunopolkujesi lakaisuun. Voimarunopolkujen lakaiseminen tarkoittaa sisäisen voimapuutarhasi hoivaamista ja laajentamista. Lakaistessasi polkuja löydät sisimpäsi aarteita ja lähemmäksi todellista itseäsi.

Liity mukaan ja tule lakaisemaan oman voimapuutarhasi runopolkuja. Liittyessäsi mukaan saat 5 päivän minikurssin, jossa tutustut tarkemmin voimarunopolkuihin. Olet sydämellisesti tervetullut voimarunopoluillesi.

 

Testaa oletko Tähtikukka