Lakaisun ytimessä

Selkeytän muutamia asioita, joita tuli mieleeni tehdessäni omia lakaisusuunnitelmiani.

Minikurssin toisessa lakaisussa ohjeistan valitsemaan 5 pääpolkua, mutta voit valita vain 2 – 3 pääpolkua, joita jaat pienempiin osiin. Lakaisusuunnitelmista ei saa tulla stressiä.  Myös jakaessasi polun pätkiä kuukausille, voit vähentää kuukausilakaisujen määrää ja näin helpottaa suunnittelua. Voi olla helpompi päättää lakaisuja tarkemmin vasta lähempänä ajankohtaa kuten kuukausilakaisut kuukauden alussa. Toki ennakoinnista on aina hyötyä. Silloin lakaisuja on helpompi järjestää järkevämmin. Löydät tasapainon ja sopivan tavan tekemisen kautta.

Käytä maalaisjärkeä ja kuuntele itseäsi ajastimen käytössä ja lakaisujen aikatauluttamisessa. Kokeile erilaisia tapoja, että löydät sellaisen tavan, jolla oikeasti nautit lakaisuista.

Tärkeintä on koko kuva, että olet miettinyt millaisen voimapuutarhan haluat. Siis mikä on se sinun lakaisujen sisältö ja oma juttusi, mitä sisällytät ja mitä otat pois?  Mitä haluat kasvattaa ja vahvistaa? Millaisia polkuja haluat luoda ja lakaista? Kuinka paljon jaksat lakaista kerralla?

Miten saat säilymään sen kaiken ihanan seikkailun, joka lakaisuissa kuuluu olla? Tämä on kaikkein tärkeintä pitää mielessäsi ihan ykkösenä lakaisupoluillasi ♥

Jos lakaisuja suunnitellessasi tunnet, että olet epävarma niin voit laittaa minulle viestiä (sari@runotalo.fi). Autan mielelläni, koska minä jos kuka ymmärrän miten vaikeaa lakaiseminen ja lakaisujen suunnitteleminen voi olla. Mutta tiedän myös sen, miten palkitsevaa lakaiseminen voi olla, sitten kun se alkaa sujua ja kun huomaa miten voi edetä polulla.

Nyt toivon sinulle todella hyviä selkeitä lakaisuja kaikille poluillesi ja hyviä lakaisusuunnitelmia ♥

Lämpimin ajatuksin

Sari

Runopolkujesi lakaisuun