Nyt voit seurata lakaisupolkujen päiväkirjaani Runotalon blogissa >>

Ihania lakaisuja omille runopoluillesi 🌿 t. Sari

KukkaChakra voimakortit vuodelta 2013 palasivat myyntiin

Tänään vihdoin sain KukkaChakra voimakortit näkyviin kauppaan. Näitä on toivottu uudelleen ja nyt niitä saa. Hassua, että vuosia on kulunut lähes 10 tässä välissä.

Alkuviikosta sain pakattua voimarunokirjoja, päiväkirjoja ja kalentereita kaikille, jotka niitä ennakkoon tilasivat. Ja lähtivät jo postiinkin.

Tänään kauppaan ilmestyi pieniä joululahjaideoita ja niitä taitaa tulla vielä lisääkin ensi viikolla.

Marraskuun pimeys tuntuu kellojen siirron jälkeen vahvemmin, mutta yritän sopeutua. Tässä voi ihmetellä miten luonto hiljalleen siirtyy talveen. Jospa tavoittaisi samaa rauhaa itselleenkin samalla.

Nautitaan kaikesta mitä on.

Lakaisupakkausten tekoa Runotalossa lokakuussa 2022

Lakaisupakkausten paketoinnissa meni yksi työpäivä nopsaan ja iloisesti lähtivät valmiit pakkaukset postiin. Pikapuoliin kirjoittelen sähköpostilla lisäinfoa pakkauksesta tilaajille. Innostuin keräämään munkkineilikan siemeniä mukaan pakettiin. Aika vähän löytyi, mutta muutama siemen joka pakettiin riitti.

Synkronismikurssiin löytyi ihan synkronismissa olevat porukka ja nyt odotan innolla, että päästään vertailemaan kokemuksia voimapuutarhan penkillä keskustellen.

Pienien lahjatuotteiden kuvaaminen siirtyy vielä, koska voimarunokirjat ja päiväkirjat saapuivat. Niiden paketoinnin aloittaminen on aloitetettava ensi viikolla.

Viides voimarunokirja on ohuin voimarunokirjoista. Ilmeisesti voimarunot ovat olleet lyhyempiä ja tällä kertaa jätin kuvat kirjasta pois. Silti kirja tuntuu kovin hyvältä, kun sitä katselin. Ehkä runoilla on tilaa kertoa tarinaansa enemmän.

Tulppaanit odottelevat istutusta valkosipuleiden kera. Istutin viikonloppuna villikrookuksia. Seuraavana päivänä löysin niitä puoliksi syötynä ja melkein jokaisen laittamani sipulin kohdalle oli ilmestynyt hieno syvä kolo.

Myyrät tykkäävät krookuksista. Sitä en muistanut. No, saivat juhla-aterian ja ehkä joku sipuleista jäi huomaamaatta.

Nyt on viides voimarunokirja ja lakaisupolkujen päiväkirja tilattuna, joten ne saapuvat parin viikon kuluessa. Sitten pääsen pakkaamaan lähetyksiä. Voimarunopolkujen lakaisukalenterit 2023 ovat jo täällä Runotalossa. Tarkistan ne vielä huolella ja sitten kalenterit pääsevät uusiin koteihinsa. Jos olet tilannut 3-osaisen setin tai voimarunokirjan niin odotetaan vielä kirjojen saapumista.

Tällä viikolla syntyi uusi synkronismikurssin video voimametsän lammella. Keräsin esimerkkejä synkronismista koko kesän ajan päiväkirjaani. Kurssia tehdessä koko merkityksellisten tapahtumien palapeli avautui ihan uudella tavalla.

Opin, että synkronismia ja opastuksia on todellakin koko ajan kaikkialla, mutta paljonko niistä menee täysin ohi tai katoaa muistista nopeasti. Siksi päiväkirja on hyvä tapa.

Kukkasipulien istutus on vasta alullaan. Vielä on monta tulppaania odottamassa paikkaansa.

Runotalon tontilla olisi vaihdettava pieneen hirsikasaan uusi pressu. Mutta pressu täytyy ensin hankkia. Taloprojektin suhteen olen harkinnut, että ensi kesäksi yritän löytää ammattilaisia avuksi edes muutamaksi päiväksi.

Ensi viikolla on tarkoitus aloittaa pienten lahjatuotteiden laittaminen kauppaan. Niinhän se on, että joulu tulee aina yllättävän nopeasti.

Tällä viikolla sain tilattua lakaisukalenterit ja tuntuu, että on kaunein lakaisukalenteri ikinä. Laskin, että tämä on seitsemäs lakaisukalenteri, joten varmasti joka vuosi oppii jotain.

Nyt viimeistelen viidettä voimarunokirjaa ja lakaisupolkujen päiväkirjaa. Voimarunothan ovat jo valmiina, joten työ on lähinnä runojen asettelua.

Tänään tein uuden 2-osaisen setin voimarunokirjasta ja päiväkirjasta.Laitan sen voimarunokirjeeseen.

Sain viikolla ihanan viestin Liisalta ja liitänpä sen nyt tähän:

Huomenta Jämsästä.

Kiitos, eilen tuli perille edellinen lähetys. Olin tosi tyytyväinen korttitauluihin ja mikä ihana paketti!

Liisa

On niin hyvä saada tietää, että lähetys on ollut mieluisa ja mukava tämä on laittaa näkyvillekin. Mutta nyt lähden voimametsän polulle verryttelemään hartioitani, että voin jatkaa runojen asettelua kirjapohjaan. Tavoite olisi saada kaikki valmiiksi ja tilattua tämän viikon aikana, että saan varmasti kaikki ajoissa matkaan. Toki aikaa on hyvin.

PS Mietin, että mitähän tahtoisit tästä päiväkirjasta lukea? Nyt minun lakaisut on tätä Runotalon työtä, mutta kiinnostaisiko sinua jokin muu asia? Voit laittaa viestiä minulle.

Lakaisukalenteri 2023 voimarunokuva

Tässä yksi kuva uuden 2023 lakaisukalenterin viikkoaukeamalta. Alkuviikosta sain kaikki 56 runokuvaa valmiiksi.

Lakaisupolkujen päiväkirjan kirjoittaminen on oman polun selkeyttämistä. Minulla se tarkoittaa Runotalon tekemisiä, sisäisen intohimon toteuttamista.  Voimarunojen kautta monien auttaminen on mahdollista.

On innostavaa löytää uusia polkuja ja tehdä asioita enemmän omassa ytimessä. Valmiiksi ei tarvitse tulla: voi kokeilla ja oppia. Niinpä tämä päiväkirjakin on kokeileva.

Polku kuljettakoon oikeaan suuntaan.

Ihanaa, että olet mukana ja ehkä löydät jotain mitä voit ottaa matkaasi täältä.

Lakaisuvideoiden teko voimapuutarhassa syksyllä 2022

Nykyään teen lakaisukalenterin videoita 2 kerrallaan. Näin käytän aikaani tehokkaammin.

Välillä tulee hassuja tilanteita, kun säätilat vaihtuvat ja saatan mainita videolla, että on kylmä tai kuuma – sitten viikon kuluttua on jotain ihan toisenlaista säätä, kun julkaisen videon.

Voimapuutarha on ateljeeni, jossa kuvaan voimakortteja.

Viikolla muistin, että voimapuutarha on minun ateljeeni. Maa on lattia ja kattona on taivas. Yritän muistaa luoda rohkeammin omanlaisia näkymiä voimapuutarhaan ja myös näyttää niitä videoilla.

Todellisuudessa pihapiirissä on asioita, joita vältän kuvaamasta kuten isännän pressuhalli tai liiterin oviaukko, jossa yhä vain on oven paikalla vihreä muovipressu!

Varmasti on paljon sellaista mitä ei itse osaa arvostaa. Kaikki rakennukset ovat sopivasti harmaantuneita ja vähän kallellaan.

Onkohan sinulla sama juttu omalla polullasi, että tavallaan sokeutuu niille oman polun hyville jutuille?

Runotalon Sarin lakaisupolkujen päiväkirja
Lakaisupolkujen päiväkirja
Viides voimarunokirja
Aurinko jaloissani voimakorttitaulut