Mielelle apua ja tukea voimarunoista

Mielelle apua ja tukea voimarunoista

Tässä ajassa on pelkoa, luultavasti enemmän kuin milloinkaan. Sitä yrittää löytää keinoja, joilla saisi mielensä pysymään rauhallisena ja valoisalla puolella.

Paineen alla ihminen kestää paljon, koska on pakko selvitä, mutta jälkeenpäin voi tulla stressin purkua väsymyksenä tai sairauksina.

Voisiko voimarunoista olla apua ja tukea? Valoa ja keveyttä mielelle?

Ensimmäinen voimaruno syntyi 1988
Ensimmäinen voimarunokirja alkaa ensimmäisellä voimarunolla vuodelta 1988: Uusi aurinko

Tänään aamulla kirjoitin uusimman voimarunon ja se syntyi kuten aina ennenkin: Minulle sanotaan aina, että runo on kaikille, jotka sen haluavat ottaa vastaan ja tunnistavat sen omakseen.

Runosta voit poimia osat, jotka tuntuvat sopivilta. Vanhat voimarunot avautuvat uudella tavalla tässä ajassa. Asioita on sanottu rivien väleissä ja runot muuntautuvat eri tilanteisiin ja jokaiselle erilaisena.

Saan ihmisiltä viestejä, miten voimarunot osuvat kohdalleen. Usein se tapahtuu voimakkaasti heti ensihetkestä.

Kirjoita ajatuksiasi ja tutki voimarunojen merkityksiä

Voit olla mukana runojen matkalla monella tavalla ja tasolla

  • Löydät viikon uusimman voimarunon blogista aina torstai-iltaisin ja lähetän voimarunon sekä linkin myös voimarunokirjeessä torstai-iltaisin.
  • Voit hankkia voimarunokirjoja tai uusimman voimarunokirjan ja lakaisukalenterin – tulla mukaan lakaisuvideoiden runopoluille löytämään runoista opastuksia omaan elämäntilanteeseesi.
  • Tai voit tulla mukaan lakaisupakkauksien tilaajaksi, jolloin saat minulta ihanan rapisevan voimarunolähetyksen oikeana kirjepostina 2 kuukauden välein.
  • Ehkä seuraat voimarunoja somessa: instagramissa olen nykyään aktiivinen ja syksyllä aion palata pinterestiin. Facebook on tauolla toistaiseksi.
Arvostan polkuasi

Arvostan sinua ja polkuasi

Arvostan sinua, sinun polkuasi ja sitä, että olet mukana. Ehkä olet ollut jo vuodesta 2009 lähtien tai vasta hiljattain löytänyt voimarunot. Varmasti olet tarkoituksella löytänyt voimarunot oikealla hetkellä.

Toivon, että ymmärrät, miten tärkeä olet minulle, sillä ilman runojen vastaanottoa olisin aikaa sitten luovuttanut runojen kirjoittamisen.

Oman polun kulkeminen vaatii sitkeyttä ja hetkeen tarttumista, sillä tavalla, että joka hetki muistaa miksi on tekemässä sitä mitä tekee.

Minulle parhaita muistutuksia ovat viestit, joita olen saanut kenties juuri sinulta tänään, viime viikolla tai näiden vuosien aikana.

Sydämellinen kiitos – nuo kaikki viestit ja hyvät ajatuksetkin kannattelevat voimarunoja, joita maailma näyttää tarvitsevan juuri nyt enemmän kuin milloinkaan ennen.

Lämpöisin runoterveisin,

Sari