Etusivu|vahvistuminen, vapaus, Viikon voimaruno & voimakortit|Olen täysillä mukana voimaruno vk 46
Olen täysillä mukana Voimaruno ja voimakortit vk 46

Olen täysillä mukana

voimaruno

viikko 46

voimakortti Hiukseni leijuvat tuulen mukana olen vapaudessa

Avarana avautuu pellot edessäni
kummut tuuliset humisevat
luissani asti sen tunnen

hiukseni
leijuvat tuulen mukana
olen vapaudessa
olen matkalla vapauteen
tällä kiemuraisella tiellä
joka kaukaisuuteen kurottaa
tuulien
pyyhältäessä ylitsemme

tieni on avoin

voimakortti Uuteen maailmaan kokemukseen joka minua odottaa

olen pukeutunut juhlaan
kulmillani usvaa
tuhansien vuosien tuhkaa
kauniisti värjäten
kuin meikaten
ehostaen kasvoni
tähän uuteen maailmaan
kokemukseen joka minua odottaa
ja jota kohti niin innolla astelen

taivaasta leijailee untuvaisia
tuulessa käy pyörre
höyhenten kultaisten
hopeisten
sateenkaaren väristen

voimakortti Olen täysillä mukana tässä tanssissa tässä kulussa joka on minun polkuni

olen mukana
olen täysillä mukana
tässä tanssissa
tässä kulussa
joka on minun polkuni

uusi
avautuva polku edessäni
niin valtavat
avarat on näkymät
ja niitä kohti
aion nyt astella

lehtoakileija

Lehtoakileija Runotalon voimapuutarhassa

…kuiskaaja oli iloinen
suorastaan tanssi kopperossaan
näyttämön alla
niin innoissaan hän oli näistä näytelmistä

mitä tapahtuisikaan seuraavaksi
sitä hän jäi innolla odottamaan…

Runotalo

liity voimarunon syntyhetken energiaan

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Otsikko

Toteuta