Olen täysillä mukana Voimaruno ja voimakortit vk 46

Olen täysillä mukana

voimakortti Hiukseni leijuvat tuulen mukana olen vapaudessa

Avarana avautuu pellot edessäni
kummut tuuliset humisevat
luissani asti sen tunnen

hiukseni
leijuvat tuulen mukana
olen vapaudessa
olen matkalla vapauteen
tällä kiemuraisella tiellä
joka kaukaisuuteen kurottaa
tuulien
pyyhältäessä ylitsemme

tieni on avoin

voimakortti Uuteen maailmaan kokemukseen joka minua odottaa

olen pukeutunut juhlaan
kulmillani usvaa
tuhansien vuosien tuhkaa
kauniisti värjäten
kuin meikaten
ehostaen kasvoni
tähän uuteen maailmaan
kokemukseen joka minua odottaa
ja jota kohti niin innolla astelen

taivaasta leijailee untuvaisia
tuulessa käy pyörre
höyhenten kultaisten
hopeisten
sateenkaaren väristen

voimakortti Olen täysillä mukana tässä tanssissa tässä kulussa joka on minun polkuni

olen mukana
olen täysillä mukana
tässä tanssissa
tässä kulussa
joka on minun polkuni

uusi
avautuva polku edessäni
niin valtavat
avarat on näkymät
ja niitä kohti
aion nyt astella

lehtoakileija

Lehtoakileija Runotalon voimapuutarhassa

…kuiskaaja oli iloinen
suorastaan tanssi kopperossaan
näyttämön alla
niin innoissaan hän oli näistä näytelmistä

mitä tapahtuisikaan seuraavaksi
sitä hän jäi innolla odottamaan…

Runotalo

liity voimarunon syntyhetken energiaan

lakaise voimapuutarhasi runopolkuja

Viikon lakaisutehtävä

  • Olen olemassa
Videolta löydät kirjoitustehtävän, opastuksen ja lisätietoa viikon lakaisutehtävästä.

Henkilökohtainen voimarunopaketti lahjaksi

Voimarunojen viestit nostavat esiin vastauksia sisimmästäsi ja voit kirjoittaa ne muistiin.

Voimarunopaketissa saat Sinulle henkilökohtaisesti intuitiolla valitut runoaarteet, jotka vahvistavat luottamustasi omaan todelliseen polkuusi. Tämä paketti sopii hyvin lahjaksi hänelle, jolle tahdot antaa kauniin ja koskettavan voimahetken.

Mitä voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen tarkoittaa?

Voimapuutarhan runopolut ovat sinussa itsessäsi ja lakaisemalla runopolkujasi tunnistat todelliset toiveesi ja vahvuutesi. Keräät sisimpäsi aarteita, löydät merkkejä ja opastuksia, jotka vahvistavat oman erilaisuutesi arvostamista ja rohkeutta olla yhä enemmän oma itsesi. Näitä viestejä voimarunot välittävät.

Voimarunoista saat tukea runopoluillesi: Intuitiosi, luovuutesi ja luottamuksesi vahvistuvat. Oma sisäinen voimapuutarhasi alkaa kukoistaa, kasvaa ja laajentua. Säteillessäsi ympärillesi onnellisuuttasi autat rinnakkaisilla poluilla lakaisevia ja sitä kautta parannat koko maailmaa.

Lähde lakaisemaan omia runopolkujasi🌿

Aloita tilaamalla ilmainen voimarunokirje, jossa saat joka viikko uuden voimarunon ja lakaisuvideon sähköpostiisi.