Minä olen minä Voimaruno ja voimakortit vk 40

Minä olen minä

voimaruno

viikko 40

voimakortti Minä avaudun

Minusta
mikään ei ole oikein
kaikki on väärin
ja jotenkin hullunkurista

en minä tahdo tässä olla
minä tahtoisin olla tuolla
tai täällä
tai sittenkin ehkä tuossa

en minä oikein tiedä

onkohan missään mitään järkeä
miksi olen tänne tullut ensinkään
tarpomaan
tätä polkua

olenko katsellut tarpeekseni
kun tällainen tunne on vallannut sydämeni

että vallanko luovuttaisin
kaiken jälkeen

ei

minä tulen ulos kaapista

minä avaudun
valitsen uudet vaatteet
uudet kengät
uuden kampauksen
uuden lookin minä rakennan

voimakortti Imagoni on toisenlainen olen kehittyvä yksilö

imagoni on toisenlainen
olen kehittyvä yksilö

voimakortti Aion loistaa omana itsenäni sellaisena kuin minä olen

aion loistaa omana itsenäni
sellaisena kuin minä olen
vaikka sitten ajattelisitte mitä

voimakortti Olen se mikä olen

olen se mikä olen

voimakortti Ääneni on mikä se on naamani on se mikä se on

ääneni on mikä se on
naamani on se mikä se on

voimakortti Kroppani on sellainen kuin se on

kroppani on sellainen kuin se on
lauluni on sellainen kuin se on

voimakortti Minä olen minä ota tai jätä

minä olen minä
ota tai jätä

…runoilijat
ovat poistuneet paikalta

kuiskaaja
on jäänyt vielä paikalle ihmettelemään ja
ajattelee että mitähän tästä seuraa
millainen mahtaakaan olla seuraava näytös…

Runotalo

liity voimarunon syntyhetken energiaan

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Otsikko

Toteuta