Korkein hetki elämässäni Voimaruno ja voimakortit vk 39

Korkein hetki elämässäni

voimaruno

viikko 39

voimakortti Olen vuorella vuorella joka on elämäni

Korkealla seison ja katson kaukaisuuteen
olen vuorella

vuorella joka on elämäni

olen jatkuvasti ollut
tässä korkeimmalla kohdalla
sitä ymmärtämättä

voimakortti Todellisuudessa olen koko ajan ollut paikallani

olen luullut
kuvitellut että olen laaksoissa
rämeissä
että soilla olen tarponut

ja todellisuudessa
olen koko ajan ollut paikallani
tässä korkeimmalla kohdalla

voimakortti Elämäni on tänään tässä

en ole todella avannut katsettani
katsonut
rohkeasti kaukaisuuteen
ymmärtänyt missä olen

että elämäni on tänään tässä

voimakortti Että olen joka hetki tässä korkeimmalla kohdalla todellisella matkallani että askeltakaan ei minun tarvitse ottaa

että olen joka hetki
tässä korkeimmalla kohdalla
todellisella matkallani

että askeltakaan ei minun tarvitse ottaa

voimakortti Kaikki saapuu luokseni oikeassa järjestyksessä oikeassa ajassa

kaikki saapuu luokseni
oikeassa järjestyksessä
oikeassa ajassa

vain minun on oltava läsnä
paikalla
tässä vuoreni huipulla
tässä elämäni kohdassa
jossa voin kaiken ottaa
vastaan

voimakortti Annettava silmieni avautua ja tuntea

on avattava
oma sydämeni rohkeasti

annettava silmieni
avautua ja tuntea

tunnettava
mitä polullani on

voimakortti Jokainen hetki on korkein hetki korkein hetki elämässäni

ymmärrettävä että
jokainen hetki on korkein hetki
korkein hetki elämässäni

…ja jälleen poistuu runoilija
astuu paikalle uusi

viesti
on viesti viestin jälkeen
viesti
jonka on vielä saatava astua esiin…

Jatkuu…

Runotalo

liity voimarunon syntyhetken energiaan

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Otsikko

Toteuta