Etusivu|olen oma itseni, vahvistuminen, vapaus, Viikon voimaruno & voimakortit|Olen todellinen kaunis minä voimaruno vk 37
Olen todellinen kaunis minä Voimaruno ja voimakortit vk 37

Olen todellinen kaunis minä

voimaruno

viikko 37

voimakortti Kaikki on luvallista olen taiteilija omassa elämässäni

Tänään
annan itselleni
tilaa ja vapautta
annan sitä tarpeeksi
annan sitä paljon
runsaasti
aivan liikaa
annan itselleni tilaa ja vapautta

mikään ei ole pakollista
kaikki on luvallista
olen taiteilija
omassa elämässäni

voimakortti Sivellin kaunein kädessäni tänään on

Sivellin kaunein
kädessäni tänään on

värit kaikki
edessäni
mitä sekoitan
mitä valitsen
vapaus tässä on
olen mitä vaan

voimakortti Tunnistin upean itseni mahtavan värikkään luomuksen sisimmässäni joka pursuili esiin

Heräsin aamulla
uutena
uudistuneena

tunnistin upean itseni
mahtavan värikkään luomuksen
sisimmässäni
joka pursuili esiin

voimakortti Tahtoi elää olla ja loistaa tulla minuksi tulla niin minuksi

tahtoi elää
olla ja loistaa
tulla minuksi
tulla niin minuksi

voimakortti Loistan värejäni kaikki värit sointuu yhteen luonnon kauneuden sovin joukkoon kaiken sen

Loistan
värejäni

kaikki värit sointuu
yhteen luonnon kauneuden
sovin joukkoon
kaiken sen

voimakortti Hyvällä mielellä tiedän että huomenna olen taas uusi alku

Tänään
ilta kutsuu minua

olen rento
olen odottavainen
hyvällä mielellä

tiedän että huomenna
olen taas uusi alku
taas kaikki värit edessäni

voimakortti Mitä valitsen kuka olen mitä tahdon olla

mitä valitsen
kuka olen
mitä tahdon olla

olen minä
todellinen kaunis minä

Runotalo

liity voimarunon syntyhetken energiaan

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Otsikko

Toteuta