7 suosittua voimakorttia puhelimen taustakuvaksi

7 suosittua voimakorttia
puhelimen taustakuvaksi

Ehkä oletkin jo käyttänyt voimakorttikuvia puhelimesi taustakuvana? Muokkasin suosituimpia voimakortteja sopiviksi puhelimen taustakuviksi. Nyt nämä asettuvat kauniisti paikoilleen puhelimen näytölle. Voit tallentaa vaikka kaikki alla olevat voimakorttikuvat käyttöösi.

Jos tarvitset ohjeita, kerron artikkelin lopussa, miten tallensin taustakuvat omaan Huawei-puhelimeeni. Luultavasti sama tapa toimii sinullakin.

Peilinäyttämöllä puhelimen taustakuva voimakortti
Olen tässä vierelläsi puhelimen taustakuva voimakortti
On aika luottaa puhelimen taustakuva voimakortti
Ja aukaisi oven puhelimen taustakuva voimakortti
Äitiemon torvisinfonia taustakuva voimakortti
Menninkäisen katse taustakuva voimakortti
Pieni enkelini taustakuva voimakortti

Nämä ohjeet perustuvat taustakuvan asettamiseen Huawei-puhelimellani

 

1. Mene puhelimella Runotalon nettisivuille tähän blogiartikkeliin (tai ehkä oletkin jo täällä puhelimellasi).

2. Paina sormella valitsemaasi kuvaa hieman pidempään, jolloin avautuu valikko.

3. Valitse valikosta Lataa kuva, jolloin kuva tallentuu puhelimesi kuvagalleriaan.

4. Mene kuvagalleriaan ja avaa kuva. Kuvan yhteydessä on kuvakkeita, joista löydät Aseta (puhelimessani löytyy kohdassa Lisää).

5. Valittuasi Aseta, valitse vaihtoehdoista Taustakuva tai lukitusnäyttö.

Tässä blogiartikkelissa olevat kuvat ovat täydellisen sopivat, mutta monet muutkin Runotalon voimakorttikuvista toimivat oikein hyvin sellaisenaan taustakuvina. Kokeile vapaasti blogin voimarunojen voimakorttikuvia. Täällä ovat kaikki suosituimmat voimakortit samassa paikassa.

Henkilökohtainen voimarunopaketti

Voimarunopaketin runoaarteet osuvat kohdalleen ja siten auttavat luottamaan tietoon, joka on itsessä valmiina olemassa, mutta usein jää kiireessä kuulematta.

  • henkilökohtaisesti intuitiolla valitut runoaarteet kätketään kerroksittain ekosilkkipaperiin
  • pakkauksessa on eri kokoisia voimakortteja ja tarroja sekä voimarunotaulu
  • sisällön kortit ja runot vaihtelevat saajan mukaan
  • sopii lahjaksi ja voimaa antamaan

Aivan ihana lähetys ja jokainen lause sekä myös runo olivat juuri mitä tähän hetkeen kaipasin. / Kaija

 

Mitä voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen tarkoittaa?

Voimapuutarhan runopolut ovat sinussa itsessäsi ja lakaisemalla runopolkujasi tunnistat todelliset toiveesi ja vahvuutesi. Keräät sisimpäsi aarteita, löydät merkkejä ja opastuksia, jotka vahvistavat oman erilaisuutesi arvostamista ja rohkeutta olla yhä enemmän oma itsesi. Näitä viestejä voimarunot välittävät.

Voimarunoista saat tukea runopoluillesi: Intuitiosi, luovuutesi ja luottamuksesi vahvistuvat. Oma sisäinen voimapuutarhasi alkaa kukoistaa, kasvaa ja laajentua. Säteillessäsi ympärillesi onnellisuuttasi autat rinnakkaisilla poluilla lakaisevia ja sitä kautta parannat koko maailmaa.

Lähde lakaisemaan omia runopolkujasi✨

Aloita tilaamalla ilmainen voimarunokirje, jossa saat joka viikko uuden voimarunon ja lakaisuvideon sähköpostiisi.

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

Toteuta