voimakortti Hiljaisuus on paikallaan

Hiljaisuus on paikallaan

lakaisukalenteri viikolle 11

Voimarunosta syntyneitä ajatuksia

1. Kirjoita ajatuksesi voimarunoiksi: Millaisia taikahetkiä elämässäsi on ollut? Miten luot sopivia olosuhteita taikahetkille?
2. Poimi itsellesi hiekkapolun kasvin opastus: Mikä se on sinulle tässä hetkessä?
3. Lakaisutehtävä: Pysähdy riittävän usein kuuntelemaan hengitystäsi. Saat voimaa antavia taikahetkiä.

Kirjoita muistutus kalenterisi oikeanpuoleiseen pikkuruutuun:

Hengitä.

Hiljaisuus on paikallaan voimaruno, voimakortit ja runon syntyhetken video löytyvät täältä.

Voimarunopolkujesi lakaiseminen: Ota voimakorttipakkasi ja poimi sieltä intuitiolla itsellesi voimakortti avaamaan voimarunosta syntyneitä ajatuksia. Mitä tämä tarkoittaa juuri sinulle? Kirjoita ajatus muistiin lakaisukalenteriisi, voimarunokirjaasi tai päiväkirjaasi. Seuraa mitä viikolla tapahtuu. Avautuuko voimakortin merkitys sinulle vielä lisää?

Syvällisempää lakaisua:

Kirjoita päiväkirjaasi tai kalenteriisi joka päivä pieni ajatus lakaisutehtävän voimakortista. Anna omien ajatustesi avautua hitaasti pohdintojen kautta. Älä luovuta. Ole sinnikäs ja saatat löytää sisimpäsi arvokkaimpia aarteita. Laita voimakortti kalenterisi väliin muistuttajaksi viikon harjoituksestasi ♥

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

PS Videolla mainitut lakaisutarvikkeet (klikkaamalla linkkejä pääset tilaamaan)

Voimarunokirje ja voimarunot netissä ovat ilmaisia kaikille. Monille kirje tai voimaruno on tärkein juuri silloin, kun ei pysty tilaamaan maksullisia tuotteita sairauden tai työttömyyden vuoksi. Jos olet tilannut tuotteita tai kertonut voimarunoista ystävillesi, olet tukenut ilmaista voimarunokirjettä ja runojen luomistyötäni, joka mahdollistaa voimarunot kaikille tarvitseville. Kiitos tuestasi ♥ t. Sari

Ammenna uutta luottamusta
voimarunojen ja voimakorttien avulla

Autan sinua vahvistamaan luottamustasi todelliseen itseesi ja erityislaatuisuuteesi,
että voit toteuttaa omaa tarkoitustasi ja elää unelmaelämääsi

yli 30 vuotta voimarunoja

voimakortteja vuodesta 2010

voimakirjeellä yli 2000 lukijaa