Voimarunot ja voimakortit maalis-huhtikuulle voimia antamaan

Miten lakaisupakkaus syntyy?

12 askelta

voimakortti Nähdä toinen kuten näkisi itsensä
  1. Voimapuutarhassa syntyy 1 voimaruno viikossa. Runo syntyy vapaasti siinä hetkessä virraten, joten en etukäteen tiedä millainen runo syntyy. Videoin runon syntyhetken ja kirjoitan sen tekstiksi tietokoneelle. Jaan voimarunon 7 osaan, 7 voimakortille, koska viikossa on 7 päivää.
voimakorttien kuvausta Runotalon voimapuutarhassa

2. Kuvaan kesäisin voimapuutarhan kasveja. Myöhemmin valitsen voimarunoon sopivat kuvat, joihin liitän runosäkeitä.

3. Joka viikko voimarunokirjeen lukijat äänestävät suosikkivoimakorttinsa lakaisupakkaukseen.

voimakortti Olen rakentanut siltaani

4. Viimeistelen suosituimmat voimakortit painokuntoon. Tilaan 2 kuukauden välein uudet voimakortit lakaisupakkauksia varten.

5. Kun voimakortit ovat saapuneet painosta, voimarunokirjeen lukijat äänestävät suosikkinsa kansiteemakortiksi. Suosituin voimakortti ja voimaruno antavat nimensä koko pakalle ja pakkaukselle.

Lakaisupakkausten tekoa Runotalossa, voimarunoarkkeja keittiön pöydällä

6. Viimeistelen runot ja tulostan taidepaperille. Sitten taittelen runoarkit keittiön pöydän ääressä. Nykyään apuna on pahvilaatikon kulma, että taittelu menisi kerralla suoraan ja sujuisi sutjakasti.

Lakaisupakkausten tekoa Runotalossa, ekosilkkipaperiin käärittyjä voimakorttipakkoja

7. Voimakorttien niputus, käärintä silkkipaperiin, runotarrojen liimaus ja pellavanarujen kieputtelu ajoittuu usein viikonloppuun. Iltaisin tulee usein pakattua television ääressäkin. Ennen pakkaamista olen tulostanut monta arkkia runotarroja, joihin olen poiminut sopivat lauseet teemarunosta.

Lakaisupakkausten tekoa Runotalossa, siemeniä pakettiin

8. Pakkaukseen kuuluu mukaan teemakasvin osa tai siemeniä. Osan kasveista olen kerännyt jo kesällä talteen voimapuutarhasta. Vuosia sitten ihmettelin miksi aarrekartassani oli siemenkotia tai miksi minulla oli pakkomielle kerätä niitä talteen. Nykyään ymmärrän miksi.

9. Niputan voimarunot 10 runon nippuihin ja ne saavat oman kääreensä sekä runotarransa.

Lakaisupakkausten tekoa Runotalossa, tarroja

10. Kirjoitan koneella paketin mukaan pienen ohjekirjeen. Ohjeen väliin sujautan voimakortin teeman mukaiset pikkutarrat ja voimakorttitarran.

Lakaisupakkausten tekoa Runotalossa, valmis paketti voimakortteja

11. Voimarunonippu ja voimakortit sekä ohjekirje pääsevät lopulta kartonkikuoreen. Viimeksi pakkasin niin vauhdilla, että yksi kuori oli avattava, kun korttipakka jäi paketista pois. Täytyy siis keskittyä! Kartonkikuorien postitusta varten on aina ajoissa muistettava hankkia tarpeeksi kukka-aiheisia postimerkkejä, sillä ne ovat oleellinen osa koko juttua. Kartonkikuoren päälle tulee tietenkin teeman mukainen osoitetarra.

voimakortteja voimarunopolkujen lakaisupakkauksessa

12. Lakaisupakkaukset kehittyvät ja elävät koko ajan. Joka kerta tuntuu, että nyt tuli tehtyä taas vähän paremmin kuin viimeksi. Tärkeintä on kuitenkin se tunne ja välittäminen, joka on ajatuksissani näitä tehdessäni. Kiitollisuus täyttää sydämeni, kun lakaisupakkaukset lähtevät matkaan.

voimarunot ja voimakortit voimia antamaan maalis-huhtikuulle

Voimarunot ja voimakortit voit tilata kestotilauksena tai kertatilauksena. Kestotilaajana saat automaattisesti uusimmat voimarunot ja voimakortit kahden kuukauden välein. Kertatilaus tulee vain yhden kerran ja sopii hyvin, jos tahdot tutustua pakkaukseen tai antaa sen lahjaksi.

voimaruno - ja voimakorttikotelot säilytykseen käsintehdyt

Peilinäyttämöllä voimarunon syntyhetki

Joko sinulle tulee ilmainen voimakirje?