Voimakortti Oli mahdollista poimia viisautta, voimarunosta Itseviisaus, ukonhattu

Itseviisaus lakaisukalenteri viikolle 10

Voimarunosta syntyneitä ajatuksia

1. Kirjoita ajatuksesi voimarunoiksi: Millaisia muistoja, tunteita ja ajatuksia sinulla liittyy veteen?
2. Poimi itsellesi hiekkapolun kasvin opastus: Mikä se on sinulle tässä hetkessä?
3. Lakaisutehtävä: Pidä mielessä, että vesi on kuin peili, se heijastaa kaiken sinusta sinulle takaisin varsinkin sen mitä tunnet.

Kirjoita muistutus kalenterisi oikeanpuoleiseen pikkuruutuun:

Veden viisaus.

Itseviisaus voimaruno, voimakortit ja runon syntyhetken video löytyvät täältä.

Voimarunopolkujesi lakaiseminen: Ota voimakorttipakkasi ja poimi sieltä intuitiolla itsellesi voimakortti avaamaan voimarunosta syntyneitä ajatuksia. Mitä tämä tarkoittaa juuri sinulle? Kirjoita ajatus muistiin lakaisukalenteriisi, voimarunokirjaasi tai päiväkirjaasi. Seuraa mitä viikolla tapahtuu. Avautuuko voimakortin merkitys sinulle vielä lisää?

Syvällisempää lakaisua:

Kirjoita päiväkirjaasi tai kalenteriisi joka päivä pieni ajatus lakaisutehtävän voimakortista. Anna omien ajatustesi avautua hitaasti pohdintojen kautta. Älä luovuta. Ole sinnikäs ja saatat löytää sisimpäsi arvokkaimpia aarteita. Laita voimakortti kalenterisi väliin muistuttajaksi viikon harjoituksestasi ♥

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

PS Videolla mainitut lakaisutarvikkeet (klikkaamalla linkkejä pääset tilaamaan)

Voimarunokirje ja voimarunot netissä ovat ilmaisia kaikille. Monille kirje tai voimaruno on tärkein juuri silloin, kun ei pysty tilaamaan maksullisia tuotteita sairauden tai työttömyyden vuoksi. Jos olet tilannut tuotteita tai kertonut voimarunoista ystävillesi, olet tukenut ilmaista voimarunokirjettä ja runojen luomistyötäni, joka mahdollistaa voimarunot kaikille tarvitseville. Kiitos tuestasi ♥ t. Sari