Voimapuutarhapäivänä 2020 Runotalossa runopolku

Runotalon voimapuutarhapäivä 2020

kuvamuistoja ja video

Voimapuutarhapäivänä 2020 Runotalossa
Voimapuutarhapäivänä 2020 Runotalossa Runotalon Sari
Voimapuutarhapäivänä 2020 Runotalossa
Voimapuutarhapäivänä 2020 Runotalossa
Voimapuutarhapäivänä 2020 Runotalossa ruukkuja terassilla
Voimapuutarhapäivänä 2020 Runotalossa Sari ja Juha laulamassa

Voimapuutarhapäivänä oli jälleen aivan ihana aurinkoinen ja lämmin ilma. Hyttysiäkin oli voimapuutarhassa normaalia vähemmän. 12 voimarunopolun kulkijaa kokoontui neljän tunnin ajaksi voimaantumaan yhdessä. Tämä viides voimapuutarhapäivä tuntui juhlalliselta ja kauniisti, rauhaisasti soljuvalta. Kuvista suurin osa on Raijalta, kiitos niistä. Videolta voit katsoa lisää voimapuutarhapäivän tunnelmia. Vuoden kuluttua taas uudelleen. (11.8. 2020 on tulossa ohjattu runopolku, joten jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä.)

voimapuutarhapäivä 2020

voimapuutarhapäivän päätöshetken voimaruno

lakaisutarvikkeita runopoluillesi