Minä olen Voimaruno ja voimakortit vk 18

Minä olen

voimaruno ja voimakortit

voimakortti Vihreä oksa tuulenhenkäys

Ilmassa oli kultaista väreilyä

jokainen
lehti
puunrunko
vihreä oksa
tuulenhenkäys

ne kaikki olivat
läsnä ihmisessä
hänen ihollaan
hänen kehossaan
hänen sormissaan asti

varpaissaan
jalkapohjissaan
kaikki kun yhdistyi
yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi

voimakortti Miten olin osana

oli ihmeellistä tuntea miten
oli mahdollista olla osa kaikkea
ja miten se kaikki tuntui
niin luonnolliselta

miten olin osana
tuulessa
maassa
ilmassa
sinitaivaassa
linnun henkäyksessä
putoavassa höyhenessä
oksassa
joka kurotti eteenpäin
kohti aurinkoa

pienissä
hämähäkin verkkojen
säikeissä
jotka kimmelsivät auringossa

voimakortti Ei ollut vain yhtä hetkeä

ei ollut vain yhtä hetkeä
ei ollut vain yhtä todellisuutta
oli monia todellisuuksia
ja kaikissa niissä
lepäsin

kaikissa niissä leijuin
ja laajenin
laajenin
laajenin

voimakortti Olin kaikessa ja kaikkialla läsnä

minun oksani
ne kurottivat kaukaisuuteen
minun juureni
ne ulottuivat
maapallon ympäri kevyesti
sillä todellisuudessa
juureni olivat kasvaneet
maailmankaikkeuteen
sen jokaiseen haaraan ja osastoon

ei siellä ollut sellaista paikkaa
jota en olisi tuntenut omakseni
minä olin kaikessa ja kaikkialla läsnä

voimakortti Se antoi tuulen tuuditella

sydämeni lepäsi
sydämeni imi itseensä
valoisaa voimaa
se antoi tuulen tuuditella
antoi kaiken virrata
hengityksen kulkea
energioiden muuttua ja vahvistua
uudistua

voimakortti Olin läpinäkyvä olemus

tässä hetkessä minä olin
kokonaisena
kokonaisempana
kuin milloinkaan aiemmin

tunsin että olin läpinäkyvä olemus
ja voisin milloin tahansa
kulkea läpi mistä tahansa

voimakortti Ja tuo keveys se saatteli minua

minulla oli mahdollisuus
vapaus muuntua
aina sen mukaan missä kuljin

milloin olin puu
milloin olin tähti
milloin perhonen
milloin linnun laulu

ja tuo keveys
se saatteli minua päivissäni
se saatteli minua elämäni matkalla

minä olin
minä olin
tunnistin
että tässä hetkessä
minä olen

Runotalo

Liity mukaan voimarunon syntyhetken energiaan.

lakaise voimapuutarhasi runopolkuja

Voimarunosta syntyneitä ajatuksia

1. Kirjoita ajatuksesi voimarunoiksi: Missä ja milloin sinun on helpointa olla läsnä hetkessä? Voitko löytää saman olotilan muulloinkin – tilanteissa, joissa ei ole niin helppoa olla läsnäolevana?
2. Poimi itsellesi hiekkapolun kasvin opastus: Mikä se on sinulle tässä hetkessä?
3. Lakaisutehtävä: Ole läpinäkyvä olemus.

Kirjoita muistutus Lakaisukalenterisi oikeanpuoleiseen pikkuruutuun:

Läpinäkyvyys.

Voimarunopolkujesi lakaiseminen: Poimi voimakorttipakastasi intuitiolla voimakortti avaamaan voimarunosta syntyneitä ajatuksia. Mitä tämä tarkoittaa juuri sinulle? Kirjoita ajatus muistiin lakaisukalenteriisi, voimarunokirjaasi tai päiväkirjaasi. Seuraa mitä viikolla tapahtuu. Avautuuko voimakortin merkitys sinulle vielä lisää?

Syvällisempää lakaisua: Kirjoita päiväkirjaasi tai kalenteriisi joka päivä pieni ajatus lakaisutehtävän voimakortista. Anna omien ajatustesi avautua hitaasti pohdintojen kautta. Älä luovuta. Ole sinnikäs ja saatat löytää sisimpäsi arvokkaimpia aarteita. Laita voimakortti kalenterisi väliin muistuttajaksi viikon harjoituksestasi ♥

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

Toteuta