Ensimmäinen spiraalipolun kirjani

Spiraalipolun kirjani ja spiraalin merkitys

Ensimmäisellä voimakurssilla kirjoittamani spiraalikirja antaa minulle uutta voimaa aina selatessani sitä. Spiraalikirja on hyvin henkilökohtainen, mutta jaan muutamia otteita kirjastani. Toivon, että näistä voisi olla hyötyä sinullekin.

  • tämä voimakurssi taisi yllättää minut, löydänkin jotain mitä en edes tiennyt etsiväni
  • olen ajatellut yhä enemmän sitä unta jonka joskus näin
  • mutta minun on nyt vain toteutettava tämä
  • jo 9-vuotiaana halusin syntymäpäivälahjaksi puukon, höylän ja taltan
  • teimme lapsina leikkimökin itse alusta asti, siihen tuli pärekatto
  • lopulta liikutuin niin siitä mitä aloin itseni syvyyksistä löytää, etten pystynyt puhumaan sillä olisin itkenyt loputtomasti
  • uskon, että muilla kurssilaisilla tapahtuu vastaavaa, ainakin toivon kovin, että löytäisivät! Kuten minä löysin tänään!
  • eilen aloin ajatella toisin
  • eikö ole ihan uskomatonta – mikä voimaseremoniapäivä!
  • kaunis aurinkoinen hetki, valo loisti kuusen neulasten läpi välkkyen satoina timantteina, tunsin, etten ollut yksin, spiraali jäi maahan, siinä se on ikuisesti, kiitollisuus täyttää sydämeni, olen vihdoin matkalla, olen ymmärtänyt, että olen – se riittää.

Spiraalin merkityksestä

Spiraali on todella vanha symboli. Sitä on löydetty kaikkialla maailmassa. Se kuvastaa laajenevaa maailmankaikkeutta ja luonnon kiertoa. Maailmassa on löydetty useita vaikuttavia vanhoja spiraaleja. Luonnossa on useita spiraaleja: etanoissa, simpukoissa, merihevosissa ja hämähäkin verkoissa. Jopa meidän oma DNA on spiraalimainen. Galaksit, linnunratamme, hedelmien ja kasvien rakenne lähemmin tarkasteltuna – kaikissa on samoja malleja. Kaikki perustuu matematiikkaan. Spiraali tekee kaiken mahdolliseksi.
Oletko nähnyt nopeutetun videon siemenen kasvusta pieneksi taimeksi? Kasvun liike on spiraalimainen. Kukkien emien rakenne ja terälehtien asettuminen ovat kaikki spiraalimaisia. Minulle tutuimpia ovat kävyt ja saniaiset – niistä löydän helposti spiraalin. Miten luonto osaakin ilman laskinta tehdä niin hienoja asioita? Luonnossa on paljon hämmästyttäviä, hassujakin yhteneväisyyksiä: miten samankaltaiset voivat olla ihmisaivot, kaali ja korvasieni rakenteeltaan.
Ensimmäinen spiraalipolun kirjani

Maailmankaikkeus on kuin näkymätön iso hermoverkosto eli aivan kuin valtavat isot aivot. Luonnon kauneus paljastaa jotain maailmankaikkeuden aivojen nerokkuudesta. Me emme pysty näkemään miten se tapahtuu, mutta voimme nähdä kauniita ja ihmeellisiä lopputuloksia kaikkialla ympärillämme luonnossa.

Puu muistuttaa ihmiskehoa. Opettelin kundaliinijoogaa ja huomasin, että olen enemmän kuin pelkkä keho lihaa ja verta. Elämänvoima voi virrata minussa aivan kuin mahla ja elämänvoima virtaavat puussa. Minussakin on oksien verkosto, joka on minun elämänvoimani verkosto, jonka on hyvä virrata vapaasti kuljettaen energiaa. Kun keskityn ja hiljennän mieleni vahvistan omaa elämänvoimaani. Voin tervehdyttää kehoani avaamalla chakroja, jotka ovat elämänvoimaa kuljettavia vauhtipyöriä kehossani.

Omaa avautumista ei voi pakottaa. Kukan nuppua ei voi väkivalloin avata ennen aikojaan. Kukka avautuu sitten kun sen aika on ja silloin se on kaunis ja täydellinen. Samoin on meidän ihmisten suhteen. On hiljennettävä oma mielensä ja keskityttävä omaan sisäiseen maailmaan löytääkseen oman elämänvoimansa keskuksen. Sitten voi avautua omaksi vahvaksi ja kauniiksi itsekseen. Silloin spiraali on nähtävissä kaikkialla – se on linkki sisäisen ja ulkoisen maailman välillä.

Katso videolta lisää ensimmäisestä spiraalikirjastani ja spiraalipolusta

Nämä videot kertovat spiraalien ihmeellisyydestä englanniksi luontokuvien ja piirrosten kera. Mikään ei ole sattumaa.

Viikon kuluttua täällä blogissa spiraalipolulle valmistautumisesta ja kurssin osioista.

♥ Sari ♥

Runotalon voimakurssi spiraalipolku alkaa 30.3.2020
Runotalon voimakurssi spiraalipolku alkaa 30.3.2020

Runotalon Spiraalipolulla teet 4 viikon matkan omaan todelliseen itseesi. Luo itsellesi mielikuva kaikesta siitä hyvästä, mikä on edessäsi ja luota siihen. Katso lisää täältä >>