Elämän totuus ja ympyrä Voimaruno ja voimakortit vk 4

Elämän totuus ja ympyrä

voimaruno

voimakortti Olin itsekin yhtä läpinäkyvä

Se kellui hyvin hitaasti
metsänreunassa
liikkui
pyöri
meni eteenpäin
kuin sellainen läpinäkyvä pyöreä pallo

ja oikeastaan minusta tuntui että
minä olin mukana tuossa pallossa
olin kuin sisällä siinä pallossa ja
olin itsekin yhtä läpinäkyvä

voimakortti Olin hyvin soljuva ja mukana oleva

Ja minä kelluin
minä liikuin hitaasti eteenpäin
ihan siellä kaukana
kaukana horisontissa
metsänrajassa

minä kelluin
ja tunsin oloni keveäksi
eikä minua huimannut
tai pyörryttänyt
vaikka pallo pyöri ja
pomppi ja kellui eteenpäin

ei
minusta tuntui että
minä olin hyvin soljuva
ja mukana oleva
tässä pyörivässä liikkeessä

voimakortti Tämä elämänvirrassa energiassa kulkeminen

Tämä liike
tämä pyöreys
tämä kierintä
tämä kellunta
tämä läpinäkyvyys ja keveys
tämä elämänvirrassa
energiassa kulkeminen
se sopi minulle hyvin

voimakortti Samankaltainen kaikilta energioiltani

Minä sulauduin osaksi
tuota läpinäkyvää palloa joka kellui

minä ymmärsin että
minä olin osa tätä kaikkea
minä olin sulautunut kaikkeen
tullut yhdeksi sen kaiken kanssa
ja siksi minun oli niin helppo tässä kulkea
koska minä olin niin yhteneväinen
samankaltainen kaikilta energioiltani
soluiltani ja olemukseltani
kuin kaikki ympärilläni

voimakortti Olin osa sitä kaikkea

Minä olin osa sitä kaikkea
minä upposin siihen

voimakortti Syntyisin taas uudelleen

Ja joka hetki minä synnyin uudelleen
ja samaan aikaan
minä myös sammuin
tavallaan kuolin pois kaikelta
että taas
seuraavassa hetkessä
siinä pienessä räpäyksessä
syntyisin taas uudelleen

ja ymmärsin että
jokainen hetki
oli uusi mahdollisuus
uusi totuus
uusi alku

voimakortti Minä olin siinä kaikessa minä olin

Ja että minä voisin kellua
pyöriä
kulkea
olla läpinäkyvänä
energeettisenä pallona tässä kaikessa

että minussa
oli rauha ja vapaus
olla todellisena
omana itsenä
siinä kaikessa

minä olin
pallo
minä olin
elämän totuus ja ympyrä

minä olin
siinä kaikessa
minä olin

Runotalo

voimarunon syntyhetki

lakaise voimapuutarhasi runopolkuja

Voimarunosta syntyneitä ajatuksia

1. Kirjoita ajatuksesi voimarunoiksi: Millaisten asioiden ja olotilojen kanssa tahdot olla yhteneväinen? Esim. Vapaus, luottavaisuus, turvallisuus…
2. Poimi itsellesi hiekkapolun kasvin opastus: Mikä se on sinulle tässä hetkessä?
3. Lakaisutehtävä: Muista, että sinussa on rauha ja vapaus olla todellisena omana itsenäsi.

Kirjoita muistutus Lakaisukalenterisi oikeanpuoleiseen pikkuruutuun:

Pallo.

Voimarunopolkujesi lakaiseminen: Poimi voimakorttipakastasi intuitiolla voimakortti avaamaan voimarunosta syntyneitä ajatuksia. Mitä tämä tarkoittaa juuri sinulle? Kirjoita ajatus muistiin lakaisukalenteriisi, voimarunokirjaasi tai päiväkirjaasi. Seuraa mitä viikolla tapahtuu. Avautuuko voimakortin merkitys sinulle vielä lisää?

Syvällisempää lakaisua: Kirjoita päiväkirjaasi tai kalenteriisi joka päivä pieni ajatus lakaisutehtävän voimakortista. Anna omien ajatustesi avautua hitaasti pohdintojen kautta. Älä luovuta. Ole sinnikäs ja saatat löytää sisimpäsi arvokkaimpia aarteita. Laita voimakortti kalenterisi väliin muistuttajaksi viikon harjoituksestasi ♥

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

Toteuta