Kaunis viesti valosta Polkukalenteri vk 45

Ihmettele – Sinä elät

Polkukalenteri viikko 49

Polkukalenterissa (vuonna 2020 Voimarunopolkujen lakaisukalenterissa) on joka viikkoaukeamalla pieni pätkä voimarunoa. Täällä polkukalenterin blogikirjoituksessa voit käydä lukemassa viikkoaukeaman voimarunon kokonaan. Samalla voit runosta syntyneiden ajatuksien kautta löytää inspiraatiota tulevan viikkosi polkujen lakaisuihin.

voimakortti Yhdeksi tuon kokemuksen kanssa

voimaruno

IHMETTELE – SINÄ ELÄT

Jokaisessa hetkessä
on pieni ihanuus

sellainen hetken lumous
joka voi särkyä
jos ei osaa antautua
hetkelle täydellisesti

se tarkoittaa sitä
että hetkessä
ei keskitytä tallentamaan hetkeä
kameralle tai kännykälle

vaan annetaan
tuon hetken
tallentua rauhassa
omaan sydämeen ja sieluun

annetaan
sen kauneuden
ja olemuksen
tuudittaa henkeä
ja tullaan yhdeksi
tuon kokemuksen kanssa itse

on tärkeää kokea
tuo kokemus
täydesti itse
siinä hetkessä
se on kokemuksen tarkoitus

Jaettuna kokemus voi laimentua

joskus toki
se voi tavallaan kasvaa
ja antaa iloa eteenpäin
mutta tärkeintä on kokea ensin itse
täydesti se mikä kohdalle tulee

että voisi huomata
ne kaikki pienet merkit
ja tuntemukset
jotka on tarkoitettu opasteiksi
tälle ihmisen polulle

Kulje luonnossa
kulje päivissäsi
kuin kulkisit
ikiaikaisessa sadussa

ole kuin lapsi polullasi

ole utelias
ole luottavainen

ja katsele ihmetellen
kaikkea maailmaa ympärilläsi

Katso ja koe
tunne kuin tuntisit
ensimmäistä kertaa

äläkä pidä mitään
liian vähäarvoisena
ihmettelylle

arvosta ihan kaikkea
jokaista sekuntia
kaikkea mitä siinä eteesi tulee

Ihmettele
ja elämäsi muuttuu
ihmettelyn kautta
ihmeellisen ihanaksi
sillä jokainen hetki
on todellisuudessa
todellinen ihme itsessään

Sinä elät

voimarunosta syntyneet ajatukset

voimakortti Ne kaikki pienet merkit ja tuntemukset

Että voisi huomata
ne kaikki pienet merkit
ja tuntemukset
jotka on tarkoitettu opasteiksi
tälle ihmisen polulle

Odotan kovasti, että pääsisimme aloittamaan uuden Voimarunopolkujen lakaisukalenterin. Samalla tahtoisin uudistua polkublogin kirjoittamisessa. Miten tästä voisi oikeasti olla hyötyä ja miten voisimme yhdessä lakaista polkuja viikoittain ihan tosissaan ja innolla?

Valitsin tuon orvokin voimakortin. Olen saanut ihania merkkejä ja vahvistuksia. Sellaisia, että niihin on pakko kiinnittää huomionsa eikä niitä voi enää laittaa vain sattuman piikkiin. Elämässä on todellakin kysymys jostain isommasta, joka pitää huolen, että kaikki asiat tapahtuvat kuten pitääkin. Usein merkkejä ja vahvistuksia on vaikea jakaa toisten kanssa, sillä ne eivät avaudu yhtä selkeinä ja vahvoina toisille kuin itselle.

Uudessa polkukalenterissa on jokaisella viikkoaukeamalla kaksi ylimääräistä ruutua. Ne voivat olla tehtävälistoille, muistettaville asioille tai kiitollisuuden ajatuksille, mutta voisiko yksi ruutu olla merkkien ja vahvistuksien keräämistä varten? Mitä enemmän merkkejä seuraa, sitä enemmän niitä alkaa ilmestyä.

Minulla on jo useamman vuoden ollut kiinnostavaa seurata miten saan isältäni merkin aina hänen kuolinpäivänään. Haitari oli isälleni rakas, joten merkki liittyy aina haitariin. Pari vuotta sitten isäni kuolemasta tuli 5 vuotta. Kyseisenä aamuna katsoin kännykkääni ja sinne oli jätetty viesti vastaajaani yön aikana. Minulle tuntematon mies kyseli olenko se ja se Sari. Hän oli erehtynyt henkilöstä, mutta ei tiennyt sitä. Hän oli soittanut vastaajaan kahdesti ja molemmilla kerroilla soitti kauniisti ja taidokkaasti haitarilla kappaleen kuunneltavaksi. Hämmästykseni oli suuri. Mikä yhteensattuma. En milloinkaan viestittänyt hänelle eikä hänestäkään enää kuulunut myöhemmin.

voimakortti Ihmettele ja elämäsi muuttuu ihmettelyn kautta

Ihmettele
ja elämäsi muuttuu
ihmettelyn kautta
ihmeellisen ihanaksi
sillä jokainen hetki
on todellisuudessa
todellinen ihme itsessään

Sinä elät

Voisin hyvin ajatella, että uusi polkukalenteri on ihmettelemisen kalenteri. Ihmettelemisestä saa uutta voimaa ja ihmettelyä voi opetella lisää.

Ihmettely voi alkaa heti, kun saa silmänsä aamulla auki. Se on on jo iso ihme ja ilon aihe itsessään. Olla elossa.

inspiroidu lakaisemaan

Inspiraatiota elämään ja runopolkujen lakaisuun on sivu, jonne kerään kaikenlaisia asioita, joista saa voimaa arkeen. Lisään joka viikko yhden uuden asian ja nostan sen sivuilla ylimmäiseksi. Poikkea sivulle tästä >>

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥