Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Pisara

Polkukalenteri viikko 42

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Pisara Polkukalenteri vk 42

voimaruno

PISARA

Pisara

se putosi taivaasta
liukui alas liukumäkensä
hurjalla vauhdilla
niin iloisena
että kaikki sen kuulivat
miten pieni pisara
tuli ja tupsahti maan päälle
tänne maailmaan
ollakseen ilona
sen pienen hetken
joka sillä oli elettävänä
tässä todellisuudessa

Sillä pisara
oli muuntautujista nopein
hetkessä se oli jäätyneenä
muuttuen kiteiksi
ja toisena hetkenä höyrystyen
toiseen todellisuuteen

kelluen pilvien mukana
kohti uusia jäälauttoja
uusia pisaroita
uusia meriä
toisia todellisuuksia

Hetkessä pisara oli avaruudessa
tähtien kirkkaudessa
ja mikään ei voinut olla pisaralle
hauskempaa ja iloisempaa
kuin elää tätä elämää
kiertäen
muuntautuen
kokien kokemusta
toisensa jälkeen

ihmetellen
millaista voi olla muuttua
tulla toiseksi todellisuudessa

ja elää
tuntea millaista on
kun jokin koskettaa syvästi niin
että lopulta on ilo ja suru
kaikki tunteet
yhtenä sekamelskeenä
pisaran sydämessä

Joskus pisara ilmestyi
ilon kyyneleissä
surun hetkinä
sydämen vuotaessa
suurta verta
ja toisinaan
pisara yhdisti ystäviä hetkissä
jolloin oli paljon kannettavaa
tai kevyt leijailla yhdessä eteenpäin

Kaikki oli pisaralle
samanarvoista ja yhtä tärkeää
sillä pisara tiesi
mikä oli elämän ydin
tarkoitus
mikä oli pisaran
ja elämän olemus

Se oli olla olemassa totena
joka hetki rohkeasti
tuntien sen mikä kohdalle tuli
tuli mitä tahansa

voimakortti Hetkissä jolloin oli

voimarunosta syntyneet ajatukset

  • voitko tuntea olemuksesi muuntautuvan kuten veden? Suurin osa sinusta on vettä
  • luonnossa on kiertokulku ja on hyvä tuntea olevansa osa tuota kiertokulkua
  • onko vesi mukana tunteissasi? Kantavatko kyyneleet mukanaan asioita sisimmästäsi surun ja ilon hetkissä?
  • elämä on kokemista ja tuntemista – olisiko elämää ilman niitä?

lakaisut polullani tässä hetkessä

Selkeytä polkuasi 4 askeleella kurssi

1. Kirjoitin kaupassa maanantaina alkavan kurssin tiedot paremmin auki ja tein uuden kuvan kurssille. Yritän pitää kurssin ytimekkäänä, että siitä saisi mahdollisimman helpolla irti hyödyn mitä on otettavissa. Kysymys on suunnittelusta ja suunnitelman toteuttamisesta. Tämä kurssi liittyy tavallaan kalenterin käyttöön, vaikka suunnittelut toteutetaan suurimmaksi osaksi vihkoon tai muistikirjaan. Tahdon auttaa toteuttamaan oman polkusi unelmia ja tavoitteita, kuten olen tehnyt Runotalon poluillani. Kurssin tiedot löytyvät täältä >>

kiitos minivoimakortit
voimarunopolkujen lakaisukalenteri 2020 ja voimakorttitarrat

2. Olen lakaisuista jäljessä: Minulla on varastolaatikossa valmiina ja jopa kuvattunakin valmiiksi uusia lakaisutarvikkeita, mutta en ole saanut aikaiseksi laittaa niitä kauppaan näkyviin. Nyt sain uudet minivoimakortit ja tarrapaketit vihdoin laitettua esille. Minivoimakorteissa on uusi vihreä kukkakuvioinen tausta. Vanha malli, jossa on yksivärinen harmaa tausta sopii hyvin, jos tahdot kirjoittaa muutaman sanan kortin taakse. En ole varma tilaanko vielä vanhoja yksivärisiäkin lisää.

Olisi kiva kehitellä lisää vaihtoehtoja, mutta olen sellainen innostuva rönsyilijä, että minun on suitsittava itseäni pysymään polullani. Silti unelmoin erilaisista vaihtoehdoista ja että voimakorttipakoissakin olisi enemmän valinnan varaa.

Toisaalta täytyy huomioida miten paljon voi olla omaisuutta kiinni tuotevarastoissa. Ja entä jos tilaan jotain mitä ei halutakaan? Siinäpä yrittäjällä tasapainoilua.

Onneksi koko ajan oppii. Tämä pätee mihin tahansa polkuun ja lakaisuun: lakaistessa huomaat koko ajan miten kannattaa lakaista jatkossa. Varsinkin jos lakaiset saman polun pätkän monta kertaa – se on erityisen opettavaista. Vielä kun osaisi katsoa eri suunnista: kävellä ja lakaista toisella tavalla kuin milloinkaan aiemmin.

 

voimarunopolkujen lakaisukalenteri 2020 ja voimakorttipakka

3. Innostuin kuvaamaan uutta voimarunopolkujen lakaisukalenteria ja voimakortteja uudella tavalla. Tahdoin kuvista kauniita ja tunnelmallisia. Sellaisia kuin voisi kuvitella, jos oikeasti käyttää kalenteria ja kortteja. Kuvia on nyt paljon valmiina ja yritän muistaa käyttää niitä facebookissa ja milloin missäkin. Sitten tein kalenterista esittelyvideon. Sellaisiahan nykyään tuntuu olevan kaikkialla. Varmaan jokin ilmiö ja se tarttuu.

Videosta kyllä varmasti saa vielä paremman käsityksen kuin kuvista. Lisäksi tuntuu kuin voisin melkein jutella normaalisti kuten kertoisin ystävälle näyttäessäni kalenteria. Ihan täysin se ei vielä onnistu, sillä sen verran videointi jännittää. Tässäkin kyllä huomaan sen, että mitä enemmän teen videoita sitä luonnollisempaa se alkaa olla. Siispä lisää lakaisua tässäkin.

Ehkä joku päivä tulen näkyviin videokameran takaa, mutta kuten voimakorttien kuvaamisessa, olen tottunut olemaan siellä kameran takana piilossa. Se tuntuu kotoisalta, joten sallin itselleni tehdä tavalla, joka sopii minulle.

 

Ensimmäinen video on hieman virallisempi esittely uudesta kalenterista, jonka laitan kaupan tuotetietoihin. Toinen video on rento ja siinä avaan postissa saapuneet paketit: Kalenteri ja ensimmäinen painettu voimarunokirja. Toistaiseksi en ole vielä laittanut runokirjaa kauppaan esille.

 

lakaisut polullasi tässä hetkessä

Miten sinulla sujuu lakaisut tällä hetkellä polullasi?  Oletko edennyt tai tehnyt uusia löytöjä viikon aikana?

1.

2.

3.

Entä millaisia polkuja ajattelit lakaista tulevalla viikolla?

1.

2.

3.

Jos lakaiset vähän joka päivä, voit huomata edenneesi polullasi jo hyvän matkaa.

inspiroidu lakaisemaan

Inspiraatiota elämään ja runopolkujen lakaisuun on uusi sivu, jonne kerään inspiroivia vinkkejä. Asioita, joista saa voimaa arkeen. Lisään joka viikko yhden uuden asian. Poikkea sivulle tästä >>

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥