Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Sydämesi lautalla

Polkukalenteri viikko 38

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Sydämesi lautalla Polkukalenteri vk 38

voimaruno

SYDÄMESI LAUTALLA

Salaisen tien päässä
kaukana kotoa
virtaa hiljainen joki

joen rannalla
on pieni valkea lautta
tehty sinisestä puusta
ja kuusten naavaisista oksista
kulunut ja moneen kertaan
vesille soudettu

Ole hyvä
kulje rantaasi
ja astu lautalle
työnnä rohkeasti lautta vesille
ja anna sen lipua vapaana
pitkin jokeasi

Tiedosta
että tämä joki on kokonaan
sinun omasi

sinun luovuutesi
sinun taiteesi
sinun elämäsi virta
minkä nimen
ikinä tahdotkin joellesi
tuolle sen virtaavuudelle antaa

Katsele rauhassa ympärillesi
tunnista tuttuja maisemia
ja löydä uusia näkymiä
asioita
joita et ole ennemmin havainnut
lipuessasi lautallasi tuolla virralla
sillä olet ollut täällä usein
ja tämä virta on sinulle
tuttu entuudestaan

Lauttakin on kotoisa vanha lauttasi
se jonka olet itse rakentanut
ja sitä jatkuvasti parannellut
tehnyt siihen paikkauksia
että se kantaisi ja kestäisi
kulkisi keveämmin virrassa

Tiedosta
että myös virta
on täysin sinun omasi
se kantaa sinua
ja kuljettelee juuri siten
kuin itse tahdot sen kannattelevan
sillä sinä olet virrassa
ja virta on sinussa
teissä ei ole mitään erillistä
olet lautta ja lautan ohjaaja

Olet todellisuus
joka ilmestyy
joka hetki uutena eteesi

maisematkin ovat sinusta
sinun katseestasi
sinun silmiesi kautta
luodut sydämessäsi
sellaisin värein ja piirtein
kuten tahdot nähdä

Olet sydämesi lautalla
olet elämäsi matkalla

virtaa rauhassa
virtaa nauttien
huomaa maisemat
huomaa virta
huomaa
sinä elät

voimakortti Työnnä rohkeasti lautta vesille ja anna sen lipua vapaana

voimarunosta syntyneet ajatukset

  • voisiko koko elämä olla kuin mielikuvamatka?
  • mitä paremmin pysyn hetkessä, sitä sujuvampaa on kulku polullani
  • ollessani hetkessä yhdistyn kaikkeen ympärilläni – tulen osaksi kokonaisuutta
  • voin luoda seuraavan hetken siinä hetkessä kun otan seuraavan askeleeni

lakaisut polullani tässä hetkessä

huonekasveja runotalossa, kiinanruusu ja vaahtera-aulio muuttivat takaisin sisälle talveksi

1. Sain huonekasvit siirrettyä ulkoa sisälle. Niissä oli paljon puhdistettavaa: oli siemeniä koivuista ja hämäkkien kutomia verkkoja – jopa marjoja pihlajista oli pudonnut sinne tänne. Olipas homma ja silti tahtoisin lisää kasveja… Vaahtera-aulion olen kasvattanut siemenestä ja se on innokas kukkimaan. Pitkä hujoppi on kiinanruusu. Kaikki huonekasvini eivät ole tässä kuvassa ja muutama rönsylilja jäi vielä ulos. Meillä on aika niukasti valoa tuvan puolella, joten lähes kaikki kasvit viettävät talven kuistilla, jossa on valoisampaa ja viileämpää.

Voimarunopolkujen lakaisukurssi 1

2. Viikko sitten kerroin uudesta Voimarunopolkujen lakaisukurssista voimakirjeessä. Viikonlopun aikana tunsin, että kurssissa oli liikaa asiaa yhteen kurssiin. Päätin rohkeasti jakaa kurssin kahdeksi eri kurssiksi. Ensimmäinen keskittyy voimarunoihin ja voimakortteihin. Niiden kautta syntyy opastuksia, jotka ovat juuri sillä hetkellä kurssilla mukana oleville osuvia. Toinen kurssi keskittyy ajanhallintaan ja systeemiin, jota käytän johtaessani itseäni Runotalon yrityksessäni. Olen saanut paljon asioita aikaan tuon systeemin avulla, jonka tahdon jakaa ja opettaa kurssilla.

3. Tarkoitukseni oli julkaista tässä voimarunovideo, joka ei onnistunut. Mutta videoiden lataaminen on tänään jostain syystä hidasta, joten en ehdi saada videota valmiiksi. Mutta kerron, että aina ei ole helppoa tehdä videoita, koska joskus ympärillä on ääniä: autoja menee kylätiellä, mönkijä pöristää ja taivaalle ilmestyy suihkari. Kumma juttu, kun toisinaan on ihan hiljaista tosi pitkään itsekseen pihalla kävellessä.

Mutta: Opin ja ymmärsin, että videon ei ollut tarkoituskaan syntyä tuossa hetkessä vaan vasta seuraavana päivänä vesisateessa. Silloin rohkaistun olemaan enemmän oma itseni. Löysin jotain uutta ja erilaista. Siispä! Jos vastustaa, älä huoli vaan luota, että asiat ovat järjestymässä parhain lopulta. Anna aikaa asioille järjestyä.

lakaisut polullasi tässä hetkessä

Miten sinulla sujuu lakaisut tällä hetkellä polullasi?  Oletko edennyt tai tehnyt uusia löytöjä viikon aikana?

1.

2.

3.

Entä millaisia polkuja ajattelit lakaista tulevalla viikolla?

1.

2.

3.

Jos lakaiset vähän joka päivä, voit huomata edenneesi polullasi jo hyvän matkaa.

inspiroidu lakaisemaan

Yllätys! Vihdoin sain aloitettua uuden sivun: Inspiraatiota elämään ja runopolkujen lakaisuun. Kerään sinne inspiroivia vinkkejä. Niitä asioita, joista saa voimaa arkeen. Lisään joka viikko yhden uuden asian listaan. Nyt aloitin huonekasvien innoittamana puutarha-asioilla. Poikkea sivulle tästä >>