Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Valo

Polkukalenteri viikko 28

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Valo Polkukalenteri vk 28

voimaruno

VALO

Valo matkasi kaukaisuudessa
jalassaan pienet valkoiset saapikkaat
kulkusia kannoissaan
ja ne helisivät jokaisella laukalla
jonka otti valkoinen hevonen
harja heiluen avaruuden tuulissa

Aika oli tullut valon kanssa yhdeksi
ja kaikki tahtoivat olla yhteydessä
tuohon valoisuuteen
jonka aika ja valo synnyttivät yhdessä
todeksi ja todellisuudeksi
joka tuli kaikkien ihmisten keskelle
heidän joukkoonsa

sillä valo oli todellisempi
kuin kukaan uskoi ja tiesi

Valo tiesi
miten aika käyttäytyisi

kaiken salaisuus ja tieto
olisi kätkettynä valoon ja aikaan
nuo kumpikin kulkivat
omilla radoillaan
ja silti yhdistyen toisiinsa
aina välillä kuten tänäänkin

Oli hetkiä
jolloin aika pysähtyi
ja jäi valoon olemaan

silloin tapahtui ihmeitä
ja pieniä taikoja
niille ihmisille
jotka uskoivat valoon
ja tahtoivat sitä seurata

Valo tuntui sydämessä
valo tuntui sielussa
ja valo loisti henkenä
sydämen valossa
sen ollessa täytenä siitä
että ymmärsi
mikä oli oikeasti tärkeää ja selvää

Rakastaminen
oman elämän arvostaminen
muiden elämän kunnioittaminen
se että jokainen saisi olla se mikä on
ja julistaa mitä tahtoi todeksi

Ei kukaan ollut valosta puhunut
niin paljon kuin historia ja kaikki
mitä oli tapahtunut ja tapahtui
maapallolla ja avaruuksissa

Jokainen pieni hiirulainenkin
tiesi enemmän kuin ihminen
joka talloi alleen monia kaupunkeja
ja ihmisten totuuksia

Sillä totuus
oli ajassa ja valossa
niiden yhdistyessä
sellaiseksi todellisuudeksi
joka tuli todeksi
kun pieni ihminen ottaisi
ja kuuntelisi omaa sydäntään
antaisi sen yhdistyä valoon
ja unohtaisi ajan kulumisen
sillä aika ei ole totta

voimakortti Oli hetkiä jolloin aika pysähtyi

voimarunosta syntyneet ajatukset

  • valo on aina olemassa – pilvisinäkin päivinä
  • aika ja valo? Todellisuus. Tämä hetki. Siinä on jotain oivallettavaa, selvitettävää.
  • voinko olla valoisassa energiassa, pysähtyä hetkeen, ajattomuuteen?
  • voinko kantaa valoisuutta mukanani sydämessäni minne menenkin ja pysäyttää ajan, olla enemmän läsnä hetkessä?
  • voisinko muistaa joka hetki mikä lopulta on oikeasti minulle tärkeää?
  • onko ajan kuluminen todellista? Voinko elää ajattomuudessa, kellua keveänä valossa?

lakaisut polullani tässä hetkessä

Uusinta voimarunoa videolle puhuessani jäin kiinni runon olotilaan. Ääneni jatkoi samalla sävyllä ja olemukseni oli yhä runon olemuksessa. Kehoni oli asettunut eri tavalla ja olin eri ihminen. Voiko ajan pysäyttäminen onnistua? Voinko yhdistyä valoisuuteen ja keveyteen sydämeni kautta? Tyhjentää mieleni ja olla niin hetkessä, että kaikki muu katoaa. Että ympärilleni syntyy uusi todellisuus, valoisampi? Voinko jäädä siihen? Voinko kuljettaa tuota valoisaa energiaa sydämessäni, pitää sen mukanani ja kokea maailman valoisammin?

Valoisimmat hetket tulevat luonnon kanssa yhdistyessä ja kokiessa. Eilen puutarhassa oli yllättäen edessäni silmiini katsova punarinnan poikanen. Aika pysähtyi. Katselimme toisiamme. Ihmettelimme. Punarinta niin viaton katseessaan. Tänään aamulla avasin ulko-oven hengittääkseni sateen tuoksua. Pieni pupu oli palannut ruokapaikalleen kukkapenkin eteen. Sateesta märkä pupu ei heti huomannut minua, mutta pian se säntäsi pakoon kuin salama. Sain lahjan luonnolta. Sydämeni otti valoa ja pysähdyin, aika ei liikkunut.

Aika on outo. Välillä se menee nopeasti ja välillä hitaasti. Aivan kuin aika olisi riippuvainen kokemuksestani. Aikaa mittaava kello ei ole totuus ajan kulumisesta. Entä valo? Sitä voi kerryttää ja sitä voi lähettää ajatuksen, tunteen tasolla ympärilleen ja tilanteisiin.

Opettelin taas uudenlaisen tuote-esittelyn tekoa videolle. Ei siitä tullut valmista. Yritin liikaa. Onneksi voimarunovideot soljuvat hyvin. Mikä onnistuu, sitä kannattaa jatkaa ja kehittyä siinä edelleen. Viikon paras lakaisulöytöni: Saatoin löytää paikan, jossa saan teetettyä uuden entistä paremman Polkukalenterin tulevalle vuodelle.

lakaisut polullasi tässä hetkessä

Mikä on sinun löytösi, kokemuksesi tai oppisi tässä hetkessä polullasi? Pohdi hetki ja jos tahdot, kirjoita muistikirjaasi. Löytöihisi on mukava palata myöhemmin. On hienoa ja voimauttavaa nähdä kulkemasi matka.

inspiroidu lakaisemaan

Olen päivittänyt tähän listaa asioista, joista olen saanut voimaa polulleni. Kunhan ehdin teen uuden nettisivun aiheesta. Pidän tämän tässä muistuttajana, vaikka saatan ehtiä sivun tekoon vasta syksymmällä.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

runopolkujesi lakaisuun