Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Tähti

Polkukalenteri viikko 27

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Tähti Polkukalenteri vk 27

voimaruno

TÄHTI

Toisinaan
kaikki on selkeää
ja selvänä edessäsi

toisinaan tuntuu
että kaikki on kuin
paksussa usvassa
valkoisessa harsossa
udussa
jossa yrität hapuilla
tietäsi eteenpäin

Et voi nähdä tähteäsi
koska silmäsi
ovat luotuina alas maahan
katsellessasi reittiäsi
ja yrittäessäsi selviytyä

Jos nostat katseesi
voit nähdä tähtesi
miten se loistaa kirkkaana
aivan yläpuolellasi
edessäsi
ja on valmiina
johdattaman sinua

jos vain otat
sydämesi ilon
oppaaksesi
mukaan kulkuusi
ja annat sen johdattaa kulkuasi

Ole vapaa huolista ja murheista
heitä taakat sivuun polullesi
anna niiden jäädä
et tarvitse niitä

Anna tähden kantaa osansa
kuljettaa sinut reitille
joka on puhdas ja valoisa

reitille
jossa kaikki on kirkasta
selkeää ja kaunista

sellaista
jossa sinun ei tarvitse
enää koskaan kysyä

miksi tai miten
tai mihin suuntaan
vaan tiedät aina
että sydämesi yllä
on tuo valoisa tähti
joka näyttää sinulle
oikean suunnan

Nosta katseesi maasta
katso tähteesi
anna sen johdattaa kulkuasi

Et tarvitse enää usvaa
etkä epäselvyyttä matkaasi
tarvitset vain uskoa siihen
että tiedät sydämessäsi
mikä on oikea reitti ja tapa sinulle

voimakortti Ole vapaa huolista

voimarunosta syntyneet ajatukset

  • päivät ovat erilaisia – toisinaan kaikki tuntuu selkeältä ja toisinaan tuntuu kuin olisi eksynyt polulta
  • voisinko osata katsoa asioita kuin uusin silmin?
  • sydämessäni on aina tieto ja johdatus valmiina – aivan kuten pilvisinä päivinä aurinko on edelleen paikallaan
  • voin laskea huolet ja taakat ainakin hetkeksi pois sydämeltäni ja mielestäni
  • seuraan sydämeni opastusta ja luotan siihen
  • sydämessäni tiedän mikä on oikea reitti ja tapa minulle

lakaisut polullani tässä hetkessä

Sydämessäni tiedän mikä on oikea reitti ja tapa minulle. Silti yritän järkeillä ja keksiä toisenlaisia tapoja tehdä asioita. Hetken jo luulen, että olen löytänyt jotain erityistä, jotain omaa – sitten huomaan, että ei se ollutkaan oikea polku vaan umpikuja. Huokaus. Onneksi siellä umpikujassa on jotain mukaan otettavaa, voin oppia uutta. Joka kerta opin eniten epäonnistuessani. Tiedän, että seuraava kerta menee paremmin. Ainakaan en toista samaa virhettä kovin montaa kertaa.

Kuluneella viikolla päätin, että on aika rohkaistua kameran eteen puhumaan voimarunoa. Tein kaksi videota. Kumpikaan ei tuntunut hyvältä. Tunsin, että en osannut olla luonnollinen oma itseni. En aio jäädä surkuttelemaan asiaa vaan jatkan toisin keinoin. Voimarunovideossa istun voimakorttikuvien takana. Peittäessäni itseni videolta, huomasin, että videossa voi olla koko ajan näkyvissä voimakorttikuvia. Omaa tapaa ja reittiä löytää kokeilemalla rohkeasti erilaisia asioita. Silti itseään ei tarvitse pakottaa sellaiseen mihin ei ole vielä valmis tai mikä ei ehkä ole oma juttu laisinkaan.

lakaisut polullasi tässä hetkessä

Mikä on sinun löytösi, kokemuksesi tai oppi tässä hetkessä polullasi? Oletko lakaissut ahkerasti vai oletko pitänyt taukoa ja kerännyt voimia polun jatkolle? Pohdi hetki ja jos tahdot, kirjoita muistikirjaasi. Löytöihisi on mukava palata myöhemmin. On hienoa ja voimauttavaa nähdä kulkemasi matka.

inspiroidu lakaisemaan

Olen päivittänyt tähän listaa asioista, joista olen saanut voimaa polulleni. Kunhan ehdin teen uuden nettisivun aiheesta. Pidän tämän tässä muistuttajana, vaikka saatan ehtiä sivun tekoon vasta syksymmällä.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥