Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Musiikkini minussa tulee uudeksi

Polkukalenteri viikko 24

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Polkukalenteri vk 24 Musiikkini minussa tulee uudeksi

voimaruno

SÄVEL

Sävel oli kulkenut pitkä matkan
kiemurrellut hämyisillä kujilla
asustellut siltojen alla
vesistöjen uomenissa

kuunnellut lintujen ääniä
öisessä pimeydessä
haalistunut seinissä
niiden rapautuessa
auringon paisteessa
kesäisinä päivinä

Sävel oli kokenut kaikenlaista
ja se kaikki mitä oli koettuna
kulki sävelen matkassa

roikkui sen sulissa
sen piikeissä
sen hepeneisissä helmoissa
joissa kaikissa oli kuin loru
kuin pieni taika
sellainen sadun pätkä
joka kosketti sydäntä
silloin kun sydän oli avoin
eikä epäillyt omia tarkoituksiaan
eikä toisenkaan tarkoituksia

Silloin kun sydän oli
hellänä ja pehmeänä
sävelen tulla ja kulkeutua sinne
missä sävelellä oli
hyvä ja lämpöinen koti
mihin asettua

kaiken matkustamisen jälkeen
käpertyä hiljaisena
tyytyväisenä
olla hyvä ja hellä

sanoa että tähän minä jään
tässä minun musiikkini soi
ja tässä se saa syntyä
yhä uudelleen
olla minussa
ja tulla minun kauttani uudeksi

syntyäkseen sellaisena
kuin kokemus ja vastaanotto on
jokaisen ihmisen omassa sydämessä
että sävelellä olisi se kauneus
mikä on jokaisen omassa elämässä
koettu ja tunnettu

voimakortti Olen kulkenut matkan

Joskus tämä polkukalenteri tuntuu kuin päiväkirjaltani. Ehkä se ei haittaa. Jospa polustani on inspiraatioksi ja viikot tuntuvat seuraavan voimarunojen polkuja. Sekä näitä polkukalenterissa olevia että uusia viikoittain syntyviä. Elämä on ihmeellinen ja taianomainen matka.

Reilu viikko sitten saatiin hirsiä paikoilleen ja laitoin kuvat Runotaloprojekti blogiin.

Voimapuutarhapäivä on viikon kuluttua ja ilmoittautuneita on 6 tällä hetkellä, joten toistaiseksi ei ole ruuhkaa poluilla vaan voit oikeasti löytää omaa rauhaa. Tietenkin toivon paljon osallistujia ja tiedän, että osa tulijoistakin tahtoisi sitä, sillä luohan se tunnelmaa kun on samanhenkisiä ihmisiä runsaasti yhdessä. Luotan, että kaikki menee kuten on tarkoitettu ja paikalla ovat juuri ne runopolkujen kulkijat, jotka kuuluvat tuohon hetkeen. Jos tahdot tulla mukaan voimapuutarhapäivään, voit ilmoittautua täältä >>

Uutta voimapuutarhapäivässä on esiintymisemme Waloa kvartetilla. Avopuolisoni Juha lauloi vuosi sitten, mutta nyt lauletaan kahden pariskunnan voimin. Tein yhteen tuttuun lauluun uudet sanat voimapuutarhapäivää varten. Musiikkini minussa tulee uudeksi sopii hyvin teemaan. Se sopii meille kaikille, sekä sinulle ja minulle, vaikka et laulaisi, sinussa on oma musiikkisi, oma erityinen sävelesi, joka voi soida vapaana.

Tulevalla viikolle teen viimeistelyjä pihapiirissä ja poluilla. Loppukesällä on lisää tapahtumia, joten nyt on hyvä saada kaikki kerralla valmiiksi.

Muutama ajatus oman polun kulkemisesta ja tunnistamisesta. Olisi hyvä säilyttää rauha sydämessään, että voisi tunnistaa merkit. Kulkea luottavaisena ja hitaasti, että voi huomata asioita. Sydämen ääni ei kuulu melskeessä, siksi olisi päivittäin löydettävä yksi tai useampi rauhaisa hetki itselle.

Kerää merkkejä, talleta niitä ja yhdistele palasia kokonaisuuksiksi, että voisit nähdä isomman kuvan. Tuo kuva on selkeänä sydämesi kartastossa olemassa. Saat siitä pieniä väläyksiä tuntiessasi onnellisuutta ja liikutusta. Silloin olet siinä kohden polkuasi, joka vie oikeaan suuntaa.

inspiroidu lakaisemaan

Olen päivittänyt tähän listaa asioista, joista olen saanut voimaa polulleni. Ajattelin, että voisin tehdä pysyvän nettisivun, jossa on näitä voimavinkkejä. Toteutan ehtiessäni. Nyt voi saada voimaa luonnosta kuten aina.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥