Voimapuutarha päiväkirjat

Voimapuutarha päiväkirjat

Aiemmin keväällä syntyi 10 erilaista Voimapuutarha kännykkälaukkua ja nyt samoista kankaista syntyi 10 erilaista Voimapuutarha päiväkirjaa äitini taidokkaissa käsissä TuuliHelmessä Seinäjoella.

Miksi päiväkirjoja? Kirjoittaminen auttaa omaksi itseksi tulemisessa ja oman polun suunnan löytämisessä. Ajattelin, että nämä päiväkirjat olisivat erityisiä synkronismin päiväkirjoja. Sellaisia, että kirjaat jatkuvasti talteen päiväsi pieniä merkkejä. Tiedätkö, niitä yhteensattumia, jotka eivät olekaan sellaisia vaan ihan tarkoituksellisia. Kaikki esteetkin kannattaa kirjata ja tarkkailla mitä hyvää niistä seuraa. Tärkeiltä tuntuvat unetkin voit kirjoittaa tähän päiväkirjaan. Toki Voimapuutarha päiväkirja voi olla ihan tavallinen päiväkirja tai muistikirja.

Aion paketoida jokaisen Voimapuutarha päiväkirjan matkaan erityisen valoisan energian saattelemana. Sydämessäni toivon, että päiväkirja auttaa luomaan sydämen karttaa, jonka avulla on ihanan keveää suunnistaa poluilla. Kaikki 10 Voimapuutarha päiväkirjaa löydät täältä >>

Voimapuutarha päiväkirjat