||Esittelyssä uudet Voimapuutarha päiväkirjat

Voimapuutarha päiväkirjat

Voimapuutarha päiväkirjat

Aiemmin keväällä syntyi 10 erilaista Voimapuutarha kännykkälaukkua ja nyt samoista kankaista syntyi 10 erilaista Voimapuutarha päiväkirjaa äitini taidokkaissa käsissä TuuliHelmessä Seinäjoella.

Miksi päiväkirjoja? Kirjoittaminen auttaa omaksi itseksi tulemisessa ja oman polun suunnan löytämisessä. Ajattelin, että nämä päiväkirjat olisivat erityisiä synkronismin päiväkirjoja. Sellaisia, että kirjaat jatkuvasti talteen päiväsi pieniä merkkejä. Tiedätkö, niitä yhteensattumia, jotka eivät olekaan sellaisia vaan ihan tarkoituksellisia. Kaikki esteetkin kannattaa kirjata ja tarkkailla mitä hyvää niistä seuraa. Tärkeiltä tuntuvat unetkin voit kirjoittaa tähän päiväkirjaan. Toki Voimapuutarha päiväkirja voi olla ihan tavallinen päiväkirja tai muistikirja.

Aion paketoida jokaisen Voimapuutarha päiväkirjan matkaan erityisen valoisan energian saattelemana. Sydämessäni toivon, että päiväkirja auttaa luomaan sydämen karttaa, jonka avulla on ihanan keveää suunnistaa poluilla. Kaikki 10 Voimapuutarha päiväkirjaa löydät täältä >>

Voimapuutarha päiväkirjat
2019-05-17T18:47:22+03:00

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti