Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Saavutan suurenmoisen rauhaisan olotilan

Polkukalenteri viikko 17

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Polkukalenteri vk 17 Saavutan suurenmoisen rauhaisan olotilan

SUURENMOINEN

Sinä suurenmoisena hetkenä
ei kenelläkään ollut sanoja

ei ollut tuntoja
ei kuuloja
ei ajatuksia
siitä mitä pitäisi olla
ja miten pitäisi olla

Sinä suurenmoisena hetkenä
kukaan ei tiennyt enempää
kuin oli tiennyt tähän asti
sillä kaikki oli ollut valmista jo pitkään
vastaus oli ollut valmiina
kaikkien edessä
otettavissa
poimittavissa
sydämiin ja mieliin
jo vuosisatoja

Vastaus oli liian yksinkertainen
että sitä olisi voinut kukaan ottaa tosissaan
se oli niin suurenmoista
että sen tahtoi hylätä ajatuksena saman tien
sen tahtoi työntää pois
sillä se oli liian helppoa
liian uskomatonta
liian sadunomaista
ja oikeastaan liian lapsellista

ja lapsenmieliset olivat siitä parhaiten perillä
he osasivat poimia tuon totuuden
ja tuoda sen ihmisten maailman eteen
sellaisella tavalla
että siitä voitaisiin poimia
todellisia
suurenmoisia
totuuden jyväsiä
jotka voitaisiin kylvää
oikeaan paikkaan
sopiviin oloihin
jossa ne saisivat rauhassa kasvaa
ja niistä kasvaisi
jotain suurenmoisen kaunista ja viisasta

niistä tulisi kokonainen laulu
sävel joka kietoisi koko maapallon
kultaiseen hohtavaan vaippaansa
sellaisella tavalla
että jokainen saavuttaisi
suurenmoisen
rauhaisan olotilan
eikä kenelläkään olisi
kylmä
nälkä
jano
tai huoli ja pelko huomisesta

Sillä suurenmoisuus
oli itämässä sydämissä
sinne se kylvettäisiin
siellä sillä olisi maaperä ja ravintoa
lannoitteena mieli
joka toisi sille voiman ja rauhan
enää puuttui vain viisaus ja tahto nähdä
ja ne olivat jo matkalla

voimakortti Vastaus valmiina edessäni

Suurenmoinen rauhaisa olotila. Se on tavoitteeni osallistujille, kun suunnittelen Runotalon kesän tapahtumia voimapuutarhaan. Suurenmoinen rauhaisa olotila voi syntyä heti siinä hetkessä, päivän aikana tai ehkä vasta kun lähdet takaisin arkeesi. Tuo olotila voi syntyä sinussa hiljalleen. Mistä se syntyy voimapuutarhassa ja voimametsän poluilla?

Uskon todella, että energioilla, ajatuksilla ja tunteilla on merkitystä. Niillä voi säteilyttää paikan, tilan tai tapahtuman. Mihin tahansa menetkin, voit edeltä käsin jo ripotella valoisia hiukkasia tulevaan hetkeen. Me ihmiset olemme sellaisia, että tunnemme kyllä millaisia energioita ja hiukkasia paikassa on. Hyvä energia kietoo syleilyynsä. Se antaa hengityksen tasaantua ja luo rauhaisan olotilan. Se tuntuu kotoisalta. Voi olla sellainen kuin on ja tulla hyväksytyksi sellaisenaan. On helppo olla.

Voimapuutarhassa kesällä

Voimapuutarhan kesän tapahtumat ovat kaikki hieman erilaisia tunnelmiltaan.

Voimapuutarhatalkoissa jutellaan niitä näitä ja ihmetellään kasveja. Opitaan kasvien kummallisuuksien kautta ja tehdään pieniä muutoksia voimapuutarhassa. Sinusta jää jäljet, sinun energiasi vaihtuu voimapuutarhan kasvien energian kanssa hoivatessasi kasveja. Tekemistäsi asioista jää muistijälki voimapuutarhaan ja sinuun.

Voimapuutarhapäivä on jo perinne. Päivä kantaa näin jo valmiiksi siihen kerääntynyttä hyvää luottamuksen energiaa. On ollut monia hyviä kokemuksia. On tunnettu, että on saatu voimaa poluilta ja voimarunoista. Paikalle saapuvat juuri oikeat poluilla kulkijat oikeaan aikaan. Joka vuosi päivä on kehittynyt edellisistä. Voimapuutarhapäivä on sydämellinen päivä.

Ohjattu voimarunopolku on vahva matka omaan itseen. Sellainen polku, joka jää pitkäksi aikaa olemaan ja kypsymään omassa sisimmässä. Polulla pudotetaan pois vanhaa painolastia ja luodaan tilaa uudelle. Visualisoidaan unelmaelämää ja koetaan voimarunojen säteilevää taikaa omassa sydämessä. Nautitaan mielenrauhasta ja tässä hetkessä olemisesta.

Voimakorttien kuvauskurssilla tahdon välittää sitä minkä olen oppinut voimapuutarhan kasveilta. Sen tunnelman, jonka koen joka kerta kuvatessani voimapuutarhaa. Mieli rauhoittuu, kun keskittyy kuvaamiseen. Mikä kuvissa on lopulta olennaisinta? Voiko kuviin tulla mukaan enemmän kuin kuvaushetkellä ajattelisi?

Tällä viikolla 17

Näe kaikki mahdollisuutesi. Katsele maailmaasi uusin silmin. Näe koko kuva ja samaan aikaan kaikki pienet yksityiskohdat – niiden merkitys kokonaisuudelle.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Kivoja juttuja

Näistä olen saanut voimaa ja iloa viikon aikana, joten ehkä näistä voisi olla iloa sinullekin.

lakaisen voimapuutarhani runopolkuja