||Polkukalenteri vk 14 Poimin siemeniä
Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Poimin siemeniä

Polkukalenteri viikko 14

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Polkukalenteri vk 14 Poimin siemeniä
voimakortti Voin jakaa keräämästäni eteenpäin

Ajattelin vaihtelun vuoksi kirjoittaa Polkukalenterin ajatukset puhumisen sijaan.

Voin poimia siemeniä ja kasvattaa niistä haluamiani asioita. Kaikki on mahdollista. Ainut mikä rajoittaa on oma mieleni. Kaikilla on lopulta samat mahdollisuudet. On vain osattava ja tahdottava nähdä kaikki hyvä mikä on olemassa. Oma asenne on ratkaiseva. Mitä vähemmän siemeniä sinulla on, sitä arvokkaampi on siemen jonka löydät. Yksikin siemen voi olla juuri se jonka tarvitset. Siemen, josta voi kasvaa jotain ihmeellistä poluillesi.

Jos löydät paljon siemeniä, jaathan silloin muille, joilla on vähemmän. Joskus siemeniä voi olla liikaa ja silloin on hyvä keventää omaa lastia, että voi kulkea keveämmin eteenpäin. Siemenet ovat erilaisia, yksilöitä jokainen. Joskus ryppyisestä, kuivasta siemenestä voi hyvässä hoidossa ja rakkaudella kasvaa jotain ihmeellistä.

Rakasta ihmisiä lähelläsi eniten silloin kuin he ovat kuin ryppyisiä siemeniä. Sellaiset ryppyiset tarvitsevat eniten rakkautta ♥

Polkukalenterin viikkoaukeamalla on tällä viikolla koko sivun kokoinen voimakorttikuva ja sen takana toinen iso voimakortti. Viikko päättyy pieneen kukkakuvioon, joka toistuu joka kuudes viikko. Tällä on tarkoitus: Kukkakuvion kohdalla pysähdyt ja näet kulkemasi matkan (selaa kalenteriasi). Tämä on tärkeää, sillä helposti voit luulla, että et ole edennyt tai saanut mitään aikaiseksi. Todellisuus on usein toisenlainen. Samalla voit tarkistaa suuntaasi. Mieti mitä asioita tahdot tapahtuvan seuraavan kuuden viikon kuluessa ja tee tarvittavat suunnitelmat, että nuo asiat voisivat toteutua.

Tällä viikolla 14

Ole ymmärtäväinen kanssakulkijoitasi kohtaan. Yritä nähdä todellinen ihminen ulkokuoren sisällä.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

2019-03-29T18:05:18+03:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti