Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Ikuinen kulku että elämä jatkuisi

Polkukalenteri viikko 11

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Ikuinen kulku Polkukalenteri vk 11

Lue voimaruno Anna hohteen lumota

voimakortti Hengitän syvään

Päätin tällä kertaa kokeilla puhumista. Tein siis äänitallenteen. En tiedä, onko se sinusta hyvä vaihtoehto. Olisi kiva tietää mitä pidät. Puhetta riittää reilun vartin verran ja pahoittelen, että minulla on vielä flunssan jäljiltä hieman ääni käheänä. Kerron hengittämisestä, miten käytin voimakorttejani ja mielleyhtymäkarttaa kuluneella viikolla ja lopuksi siitä miten hullu huumori voi olla helpottaa vaikeissa tilanteissa.

Tästä voit katsoa mielleyhtymäkartan eli mind mapin ohjeet (samat ohjeet ovat käytössä aarrekarttakurssilla) >>

Tällä viikolla 11

Jos sinulla on voimakortit, kokeile tehdä mielleyhtymäkartta voimakorttien kera.

Keskity tulevalla viikolla erityisesti löytämään päiviisi rentoutta, huumoria, leikkimielisyyttä sekä naurua.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

lakaisen voimapuutarhani runopolkuja