||Ikuinen kulku Polkukalenteri vk 11
Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Ikuinen kulku että elämä jatkuisi

Polkukalenteri viikko 11

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Ikuinen kulku Polkukalenteri vk 11

Lue voimaruno Anna hohteen lumota

voimakortti Hengitän syvään

Päätin tällä kertaa kokeilla puhumista. Tein siis äänitallenteen. En tiedä, onko se sinusta hyvä vaihtoehto. Olisi kiva tietää mitä pidät. Puhetta riittää reilun vartin verran ja pahoittelen, että minulla on vielä flunssan jäljiltä hieman ääni käheänä. Kerron hengittämisestä, miten käytin voimakorttejani ja mielleyhtymäkarttaa kuluneella viikolla ja lopuksi siitä miten hullu huumori voi olla helpottaa vaikeissa tilanteissa.

Tästä voit katsoa mielleyhtymäkartan eli mind mapin ohjeet (samat ohjeet ovat käytössä aarrekarttakurssilla) >>

Tällä viikolla 11

Jos sinulla on voimakortit, kokeile tehdä mielleyhtymäkartta voimakorttien kera.

Keskity tulevalla viikolla erityisesti löytämään päiviisi rentoutta, huumoria, leikkimielisyyttä sekä naurua.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

2019-03-08T18:25:05+03:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti