Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Keskityn siihen mikä on mahdollista

Polkukalenteri viikko 8

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Keskityn siihen mikä on mahdollista Polkukalenteri vk 8

Polkukalenterin tämän viikon voimaruno ja voimakortti liittyvät ensi viikolla alkavaan uuteen Voimarunopolun minikurssiin. Ydin on sama. Yhä enemmän yritän toteuttaa tätä elämässäni joka päivä. Kuuntelen sisimpäni viestejä. Todella tarkkailen mitä mielessäni tapahtuu.

Mitkä asiat ja toiveet ovat todellisia sydämeni toiveita? Tunnistan ne siitä, että ne tulevat toistuvasti esiin. Olen rohkeampi ja otan askeleita. Kokeilen toteuttaa asioita, jotka ovat mahdollisia tässä hetkessä.

Voin luottaa, että asioiden toteuttaminen vie minua oikeaan suuntaan. Joskus voi tapahtua sellaista mitä en osannut odottaa. Aina ei tapahdu hyviä asioita ensi katsomalta. Kulkiessani eteenpäin näen taakse jättämäni jäljet, sen polun, jota olen kulkenut. Silloin ymmärrän jokaisen mutkan ja pysähdyksen tarkoituksen. Saan joka kerta matkaani oppia ja kokemusta,  joka auttaa minua taas seuraavassa kaarteessa.

voimakortti Voin kasvaa ja kehittyä omalla polullani

Opettelen yhä paremmin olemaan tässä hetkessä ja toimin siitä käsin. Teen asioita, jotka tuntuvat oikeilta ja tavalla, joka tuntuu oikealta. Oikealta tuntuminen on sitä, että sydämessä tuntuu hyvältä. On sisäinen aavistus, toive ja intohimo johonkin asiaan. Silloin sitä kohti kannattaa suunnistaa. Siellä on jokin aarre, jonka voin poimia matkaani. Näin elämästä tulee mielenkiintoista.

Jokainen päivä ja päivän pieninkin hetki on osa suurta seikkailua, jossa sinä olet se seikkailija.

Tällä viikolla olen kuunnellut iltaisin ennen nukahtamista tätä 11 minuutin pituista tiibetiläistä kulhomusiikkia, joka tasapainottaa chakroja. Vaikutus on rentouttava ja tasapainottava.

Tällä viikolla 8

Kuuntele tällä viikolla erityisen tarkasti sydämesi toiveita ja pyri toteuttamaan niitä. Kokeile mitä tapahtuu, kun alat kiinnittää huomiota sydämen ääneen. Anna äänen vahvistua siten, että siitä tulee todellinen ihana ja voimaa antava osa arkeasi.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Seuraavan viikon voimakortti on Saan apua aina kun sitä tarvitsen ♥

lakaisen voimapuutarhani runopolkuja