||Ammenna itseesi 5 päivän ajan uutta luottamusta
Voimarunopolun minikurssi

Ammenna itseesi 5 päivän ajan uutta luottamusta

Voimarunopolun minikurssi

Voimarunopolun minikurssilla astelet Runotalon voimapuutarhan voimarunojen energiaa säteilevään maailmaan jossa ammennat itseesi 5 päivän ajan uutta luottamusta

Haluaisin, että kaikki runopolkujen kulkijat ja lakaisijat saisivat paremmin kiinni ideasta ja siitä kaikesta ihanasta inspiraatiosta mitä voimarunojen ja voimakorttien kautta voi löytää itselleen. Viestit antavat luottamusta ja hyvää mieltä, mutta todellisuudessa voimarunot kantavat vielä paljon enemmän näkymättömillä tasoilla. Olen monta kertaa yllättynyt niiden viisaudesta, siitä miten voimarunot löytävät oikealla hetkellä oikealle ihmiselle. Oikeastaan vastaukset ovat jokaisella itsellään valmiina ja voimarunot ovat kuin työkalu, jonka kautta vastaukset vahvistuvat ja syntyy luottamus siihen tietoon, joka on sisimmässä aina valmiina olemassa.

Voimarunopolun minikurssi toteutuu siten, että luon materiaalin siinä hetkessä kun kurssi syntyy. Minikurssi kestää vajaan viikon maanantaista perjantaihin. Kaikki materiaali tulee sähköpostiisi ja jää käyttöösi, eli voit hyödyntää tehtäviä myöhemmin, jos et ehdi kaikkea tehdä viikon aikana.

Tarkoitukseni on tehdä sisällöstä sellainen, että se  johdattaa alkuun ja pidemmälle Runotalon voimapuutarhan maailmaan. Autan suunnistamaan voimapuutarhan voimarunopoluille. Voit olla aivan uusi kulkija tai jo pidempään poluilla kulkenut. Jos sinulla on voimakortit, se on hienoa, mutta ei välttämätöntä. Tämä kurssi on kaikille ilmainen.

Avaan kurssin ilmoittautumisen viikon 8 Voimakirjeessä ja kurssi alkaa ma 18.2.  Jos tunnet tämän minikurssin kutsuvan sinua, tule silloin mukaan. Olet sydämellisesti tervetullut ♥ Ilmoittaudu mukaan minikurssille täällä >>

2019-02-15T19:55:16+03:00

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti