Ystäville ystävänpäivänä voimarunoja ja voimakortteja

Ystäville ystävänpäivänä

voimarunoja ja voimakortteja

Etsitkö pieniä ihania ja kauniita voimarunoja ystäville tai työkaverille?

Katso ja tulosta 10 voimarunon arkki täältä >>

Voimarunot ja voimakortit ovat kivoja pieniä koskettavia lahjoja ystäville. Kerron muutaman idean.

Voimarunopolun taitetut voimarunoarkit

Ystäville on ihana antaa voimarunoja ja voimakortteja: suosittelen siihen Voimarunopolun kertapakkausta. Se sisältää taitetut voimarunoarkit, jotka pysyvät kivasti pystyssä vaikkapa työpöydällä. Väliin voit sujauttaa voimarunoon kuuluvan pienen voimakortin. Näitä on paketissa yhteensä 10 kpl. Tietenkin voit antaa lahjaksi useamman voimarunon tai koko paketin. Silloin saaja voi poimia itselleen yhden voimarunon ja voimakortin viikossa opastukseksi.

Jos olet jo Voimarunopolun kestotilaaja tai liityt mukaan kestotilaajaksi voit tilata ystävillesikin kestotilaajan hinnalla täältä >>

Henkilökohtaiset voimakortit tuplapakkaus

Toinen vaihtoehto on voimakorttien tuplapakkaus. Siinä saat kerralla voimakorttipaketit kahdelle ja voit hyvin tilata toisen itsellesi. Tai voit jakaa paketit osiin, jolloin saat jopa 20 voimakorttia annettavaksi pikkulahjoina eteenpäin. Mukana tulee kaksi pitkää voimarunoa. Katso lisää täältä >>

Voimapuutarhan kiitollisuuden muistikirjat

Pienet käsintehdyt Voimapuutarhan muistikirjat sopivat lahjaksi sydänystävälle. Kiitollisuuden päiväkirjaksi aivan täydellinen ja voit aloittaa kirjoittamalla aluksi kiitollisuuden lauseita ystävällesi ♥ Katso tämän hetken muistikirjavalikoima täältä >>