Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Joskus tarvitsen pysähtymistä

Polkukalenteri viikko 6

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Joskus tarvisen pysähtymistä Polkukalenteri vk 6

Lue voimaruno Höyhenien ajatuksia

kukkakuvio Polkukalenterissa

Polkukalenterin kuudennella viikkoaukeamalla on koko sivun kokoinen voimakorttikuva ja sen takana toinen iso voimakortti. Viikko päättyy pieneen kukkakuvioon, joka toistuu joka kuudes viikko. Päivi kysyi jokin aika sitten, onko tällä kuviolla joku merkitys?  Kiitos Päiville, nyt on: Kukkakuvion kohdalla pysähdyt ja näet kulkemasi matkan (selaa kalenteriasi). Tämä on tärkeää, sillä helposti voit luulla, että et ole edennyt tai saanut mitään aikaiseksi. Todellisuus on usein toisenlainen. Samalla voit tarkistaa suuntaasi. Mieti mitä asioita tahdot tapahtuvan seuraavan kuuden viikon kuluessa ja tee tarvittavat suunnitelmat, että nuo asiat voisivat toteutua.

voimakortti Olen aivan omanlaiseni erityinen

Maailman laidalla
liikkui pieniä höyheniä
ne kulkivat jonoissa
ja muodostelmissa
sen vuoksi että pysyisivät
toistensa tahdissa ja mukana

jokainen höyhen
oli yksilöllinen
aivan omanlaisensa
erityinen höyhen
ei ollut ketään
toista samankaltaista

SEURAA MERKKEJÄ

Ole oma itsesi, silloin olet parhaimmillasi. Tee asioita, joiden tunnet kutsuvan sinua. Kokeile sellaista mikä tuntuu sinusta hyvältä, asioita, jotka tuovat sinulle iloa ja hyvää mieltä. Jokainen askel tuolla polulla vie kohti sydämesi tehtävää, jossa sinä voit loistaa ja auttaa samalla muita ihmisiä oman loistosi kautta tavalla tai toisella.

KOKEILE ROHKEASTI

Maanantaina viimeistelin Aarrekarttakurssin viimeisen osion. Siihen kuuluu aarrekartan energisointi ja olin päättänyt, että toteutan sen mitä olen pitkään ajatellut tekeväni: Teen puhutun energisoinnin, sellaisen mitä voi kuunnella tietokoneelta tai kännykästä.

Esteitä, hidasteita ja tekosyitä on ollut polullani kaksi: Tekniikan opettelu ja uskallus puhua äänitettynä. Avopuolisoni harrastaa laulua, joten hänellä oli välineet, ohjelma sekä osaaminen. Sain pienen oppitunnin ja nyt osaan. Energisoinnin tekstiä harjoittelin ensin vanhasta kirjoittamastani ohjeesta. Mutta se ei tuntunut lainkaan hyvältä. Selvä, sanoin itselleni. Ei siis näin. Ok, luotan itseeni, osaan tämän asian. Menen mikrofonin ääreen ja katson mitä tapahtuu. Lauseet löytyivät helpon tuntuisesti ja sain hyvän energisointinauhoitteen tehdyksi.

ASKEL JOHTAA TOISEN ASKELEEN LUO

Seuraavaksi tapahtui sellaista, mitä en osannut odottaa. Huomasin ajattelevani, olisiko nyt aika toteuttaa voimarunon kanavointi suoraan nauhoittaen? Miten pelottavaa!

Muutamia vuosia sitten pelkäsin julkaista voimarunoja blogissa. Julkaisin runoja, jotka olivat vanhimpia. Se tuntui turvallisemmalta kuin laittaa runonsa ja itsensä alttiiksi tuoreeltaan. Nyt olen tottunut joka viikko kanavoimaan voimarunon kirjoittamalla ja julkaisemaan sen blogissa sekä voimakirjeessä.

Kanavoimalla kirjoittaminen on jännittävää ja samalla kiehtovaa, sillä tietoinen mieleni ei vaikuta siihen mitä syntyy. Sanat virtaavat kuin saneluna ja mielikuvina tipahdellen sitä mukaa, kun edellinen on tullut esiin. Aivan kuin pienet palikat jonossa, joista jokaisella on paikkansa ja ne tulevat minulle näkyviksi yksi kerrallaan.

Tuntui, että nyt oli aika kokeilla äänitystä. Olin valmis ja tein sen. Uusin viikon voimaruno on olemassa nyt ensimmäistä kertaa äänitteenä. (Voit kuunnella Voimarunohetken näytteen täältä.)

Yritän saada itseni kokeilemaan rohkeammin sellaista mikä on sydämessäni kutsuvana. Samaa toivon sinulle. Yksi askel vie toisen askeleen luo.

Hidasta ja pysähdy hetkeksi hengittämään

Nykyään lähes kaikilla tuntuu olevan aivan liian kiire. Kiire on kummallinen asia. Onko se todellista vai onko se tunnetila, joka moninkertaistaa itseään? Mitä enemmän poljet vauhtipyörää ja yrität selvitä, sitä enemmän tulee vauhtia vauhtipyörääsi. Mikä siis konstiksi?

Pysäytä vauhtipyörä hetkeksi. Hengitä rauhassa ja rauhoita itsesi. Ehkä pystyt näkemään selkeämmin pysähdyttyäsi. Voitko löytää asioille tärkeysjärjestyksen? Voitko tehdä toisin?

Entä väsymys, se tunne, että ei ehdi eikä jaksa. Siihen minulla on sinulle ehdotus: Olen kokeillut viikolla Qi Gong-harjoituksia. Olen saanut uutta energiaa päiviini aamun harjoituksista ja iltaisin mielenrauhaa. Tässä alla on kaksi 10 minuutin videota, jos tahdot kokeilla. Ohjeet ovat englanniksi, mutta liikkeitä on helppo seurata. Hengitys aina nenän kautta sisään ja suun kautta ulos. Yleensä ulospäin suuntautuvissa liikkeissä hengitetään ulos.

Ensimmäinen video on aamuharjoitus, josta saat energiaa ja alempi rauhoittaa illalla ennen kuin menet nukkumaan.

Tällä viikolla 6

Tällä viikolla toteuta vähintään yksi asia, jota olet harkinnut ja halunnut kokeilla jo jonkin aikaa. Katso sitten mitä siitä seuraa? Saatat hyvinkin lakaista polultasi näkyviin jotain aivan uutta tai saada jonkin mutkan puhdistetuksi yllättävän helposti.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Seuraavalla viikolla voimakorttina on Maailmassani kaunista ja hyvää.

KALENTERIKIRJAT

lakaisen voimapuutarhani runopolkuja