Inspiraatiota ja ideoita voimarunopolkujen lakaisukalenterin käyttöön

Inspiraatiota ja ideoita Voimarunopolkujen lakaisukalenterin käyttöön

18.11.2021

Hei,

tänään sain eräältä runopolkujen kulkijalta viestiä lakaisukalenterin käytöstä. Olin jo päättänyt, että päivitän tämän kirjoituksen kalenterin käyttöideoista ja lakaisusuunnitelmista. Viestissä oli saman suuntaista ajatusta, jonka olen saanut aiemminkin poluilta ja olin melkein unohtanut: Lakaisukalenterilla on useita käyttötapoja ja sinne voi kerätä voimarunojen lauseita ja niistä syntyneitä ajatuksia. Näin lakaisukalenterista tulee oma voimakirja tai voimakalenteri.

Yhdessän ollaan enemmän. Kiitos, että olet poluilla ja toivon, että löydät tästä kirjoituksesta inspiraatiota ja hyviä ideoita kalenterin käyttöön ja iloa päiviisi,

Sari

Voimarunopolkujen lakaisukalenteri 2022

Lakaisukalenterilla on monta ulottuvuutta:

Eräs poluilla kulkijoista kertoi:

Haluan viel kiittää tästä ihanasta kalenterista. Se toimii minulla ajatusteni polkuna. Peilaan kulloisenkin päivän voimakorttia viikon,  kuukauden ja vuoden korttiin sekä kirjan sivun tekstiin. Koska olen pitkään kerännyt kortteja, tulee usein sama kortti. Nyt kun vien vielä vahvemmin rinnakkain, niin vanhatkin kortit elää uudella lailla. Tähän kirjaan en tee päivän suunnitelmia enkä tavoitteita. Ne teen erilliseen Kiitoskirjaani. Siinä muistan kiittää toteutuneista. Ja jos joku ei ole toteutunut, siihenkin on syynsä ja pohdin sitä.

Poluilla kulkija kertoo vielä, miten on aika ennen Runotaloa ja Runotalon jälkeen. On löytynyt uudenlainen tapa aloittaa uusi päivä, viikko ja kuukausi. Poluilla kulkija jatkaa vielä: Vaikeudet ovat muuttuneet haasteiksi ja otan ne tyynemmin vastaan. Olen paljon kokonaisempi ja ehjempi.

Aivan ihanaa, kalenteri toimii ajatusten polkuna ja vanhatkin voimakortit saavat uusia merkityksiä. Ja uudenlainen tapa aloittaa päivä ♥

Hetkinen, missä on se kirjoitus jonka tein kauan sitten, pieni hetki…

Huh, onneksi löysin jutun:

Luin vuosia sitten kirjan, jossa Pieni talo preerialla – tyyppisen maalaisperheen äiti teki leikekirjaa. Hän kokosi leikekirjaansa ruokapakkausten pahveista ja kaikesta mitä sattui löytämään arjessaan. Kirja oli persoonallinen ja tärkeä osa hänen elämäänsä. Hän kirjoitti kirjaan ajatuksiaan, reseptejä ja liimasi arjen muistoja.

Tahtoisin lakaisukalentereista tulevan leikekirjan tapainen rakas muistokirja. Se olisi ihan täynnään muistoja, jälkiä ja aivan resuinen kaiken käytön jäljiltä. Saatkohan kiinni siitä mitä tarkoitan?

Voimarunopolkujen lakaisukalenteri 2022

Minulla lakaisukalenteri kuluu käytössä tosi helposti, koska pyörittelen kalenteria viikoittain kuvauksissa voimapuutarhan sammalikoissa ja hiekkapoluilla. Välillä sataa vettä ja räntää. Tykkään kun kalenterini kansissa ja sivuilla on elämisen jälkiä. Pitäisikö lisätä sammalta ja hiekkaa – kenties liimata kasvien osia sisäkansiin? Jokainen lakaisijahan voisi tuunata juuri oman polkunsa näköisen kalenterin…

Toivon, että lakaisukalenterisi kuluisi käytössä rakkaaksi ja sinne väliin ilmestyisi voimakorttikuvien lisäksi inspiroivia kuvia ja lauseita. Asioita, jotka antava voimaa ja iloa päiviisi.

Lakaisukalenterin väliin voit jättää itsellesi yllätyksiä tuleville viikoille – kuten höyheniä, joita tulee vastaasi. Minä sujauttelen muutenkin pieniä höyheniä milloin minnekin kirjojen väleihin tai laatikoihin. On hauskaa, miten ne aina ilmestyvätkin uudelleen juuri oikealla hetkellä.

Seuraavaksi asiaa lakaisusuunnitelmien mallipohjista, jos tahdot tulostaa tai kopioida niiden idean käsin paperille. Tai voit hyödyntää lakaisukalenterissakin ideaa.

Lakaisukalenterin suunnitelmien tueksi tulostettavia lakaisusuunnitelmapohjia

Viikkopolun lakaisusuunnitelma 2018

Kuvassa on Viikkopolun lakaisusuunnitelma vuosimallia 2018. Voit tulostaa pohjan ja ohjeet täältä >>

Runopolkujen lakaisuopas

Runopolkujen lakaisuopas vuosimallia 2019 – katso lisää täältä >>

Runopolkujen lakaisuoppaassa on useita mallipohjia ja lisää ohjeita lakaisusuunnitelmien käyttöön. Käytä suunnitelmapohjia tukena. Anna suunnitelmien joustaa. On oltava tilaa yllätyksille, luovuudelle ja elämästä nauttimiselle. Suunnitelmien tarkoitus on tuoda elämääsi iloa. Yhdistele ohjeita ja pohjia, luo itsellesi sopiva kokonaisuus. Nämä sopivat hyvin yhteen Selkeytä lakaisupolkujasi minikurssin ohjeiden kanssa.

Käytä lakaisukalenteriasi omalla tavallasi

  • tee siitä oikein rakas ja kulunut tai ihan jotain muuta
  • tee Selkeytä lakaisujasi minikurssin ohjeilla lakaisusuunnitelmat kalenteriisi (tai käytä suunnitelmapohjia/vihkoa, jolloin kalenteri vapautuu muuhun käyttöön)
  • tee kalenterista kiitollisuuden päiväkirja tai kirjaa päivän kokemukset/ajatukset
  • kirjoita kalenteriin lauseita voimarunoista ja voimakorteista -> luo omat viikoittaiset opastavat voimarunosi
  • liitä kalenteriin poluiltasi löytämiäsi aarteita kuten höyheniä tai kasvien osia
  • tai tee jotain ihan uutta mitä kukaan ei ole milloinkaan keksinyt kokeilla?
Voimarunopolkujen lakaisukalenteri 2022

Runotalon voimapuutarhan voimarunojen energiaa säteilevä Polkukalenteri sydämesi valona siivittää Sinut 52 voimaviikon kautta lähemmäksi omaa todellista itseäsi ♥ katso lisää täältä >>