Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Nautin hetkestä

Polkukalenteri viikko 3

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Nautin hetkestä Polkukalenteri vk 3

Katso voimaruno Nauti jokaisesta hetkestä

VALINTOJA JA LUOPUMISTA

Että voisin nauttia jokaisesta hetkestä, minun on valittava. En voi mahduttaa arkeeni kaikkia asioita, jotka ovat minusta kivoja, koska silloin en pysty enää nauttimaan mistään kunnolla.

Runopolkujen lakaisusuunnitelmia tehdessäni päätin viisi pääpolkuani vuodelle 2019 ja huomasin, että viimeisen vuoden aikana Runotalo oli jäänyt turhan alas tärkeyslistallani. En ollut pystynyt antamaan Runotalolle niin paljon energiaa ja aikaani kuin tahtoisin. Runotalo on korkealla arvojärjestyksessäni. Oli pakko valita: Päätin luopua parista kuoroprojektista. Jätin jäljelle laulutunnit ja kvartetin. Opin, että harrastuksiin tarvittava aika voi yllättää. Laulutuntiin kuuluvat lähtövalmistelut, matka ja lähes päivittäiset lauluharjoitukset. Ei ole helppoa päästää irti mukavista asioista. Mutta on vapauttavaa huomata miten hyvältä tuntuu, kun voi keskittyä rakkaaseen asiaan kunnolla ja rauhassa. Paremmin voimavaroin pystyn nauttiman siitä mitä teen ja uskon, että voin saada enemmän onnistumisen kokemuksia.

ELÄÄ TÄSSÄ HETKESSÄ OMANA ITSENÄ

Tahtoisin elää päiväni niin, että elän siinä hetkessä jossa olen: en murehdin menneitä enkä tulevia, enkä murehdi läheisteni huolia heidän puolestaan. Kuuntelen, kun on aika kuunnella. Olen läsnä sille mikä kulloinkin on edessäni. Jos se on hyvälle tuoksuva kahvikupillinen, siemailen sen rauhassa. Otan hetken omakseni, tiedostan mitä koen ja tunnen. Olen kaikki aistit avoimena, luon hetkestä parhaan mahdollisen.

Arvostan elämääni, tätä hetkeä, jossa olen polullani. Innolla odotan tulevia hetkiä. Olen kiitollinen, että olen minä ja juuri sellainen kuin olen kaikkine omituisuuksineni. Toisinaan avopuolisoni leikillään toteaa, että olet kummallinen tai pitäisikö huolestua… On tullut tavakseni sanoa vahvasti ja nauraen iloisesti, että lempo soikoon – olen ylpeä siitä! Siitä, että olen omanlaiseni.

Ole rohkeasti sitä mitä olet, olet millainen tahansa kunhan vain olet se joka todella olet. Silloin loistat omia värejäsi ja silloin on helppo olla tässä hetkessä.

Tällä viikolla 3

Tällä viikolla tarkastele arkeasi ja tee tarvittaessa valintoja, että voit nauttia täydemmin jokaisesta hetkestä. Aina on jotain tehtävissä ja joskus pienillä muutoksilla voi olla yllättävän isoja vaikutuksia. Tarvitaan vain hetki pysähtymistä ja halua tarkastella koko kuvaa uusin silmin. Millainen elämä ja arki on eniten sinun näköisesi? Sellainen elämä, jossa voit olla oma itsesi ja nauttia joka hetkestä?

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Polkukalenteri 2019

Seuraavalla viikolla voimakorttina on Olen voimakeskuksessani.

Runotalon voimapuutarhan voimarunojen energiaa säteilevä Polkukalenteri sydämesi valona siivittää Sinut 52 voimaviikon kautta lähemmäksi omaa todellista itseäsi ♥ katso lisää täältä >>