Runopolkujen lakaisusuunnitelmien 10 hyötyä

Runopolkujen lakaisusuunnitelmien 10 hyötyä

Runopolkujen lakaisuoppaaseen olen tiivistänyt osaamisen, joka minulle on tullut aikanaan tavaratalossa johtamistyössä ja nykytyössäni omassa yrityksessäni – siis täällä Runotalossa. Ilman suunnitelmia en saisi aikaan oikeita asioita vaan harhailisin sivupoluilla. Välillä olen jättänyt suunnitelmat sivuun ja huomannut pian, että on parempi palata takaisin suunnitteluun. Tärkeintä on keskittyminen oikeisiin asioihin. Samalla on hyvä muistaa, että suunnitelmat saavat joustaa, sillä ne eivät saa aiheuttaa liikaa stressiä. Stressaantuneena ei synny hyviä juttuja.

Kerään sinulle tähän 10 hyötyä, jotka olen saanut Runopolkujen lakaisusuunnitelmien käytöstä vuosien kuluessa. (Lakaisusuunnitelmat sopivat hyvin ihan tavallisen arjenkin suunnitteluun, mutta erityisen virkistäviä ne ovat yrittäjälle).

Runopolkujen lakaisusuunnitelmien 10 hyötyä

  1. Ilo onnistumisista: Keskittyessäni tavoitteisiin saan asioita valmiiksi ja tarkastellessani tehtyjä asioita näen kulkemani matkan.

  2. Jatkuva kehittyminen: Opin tekemieni suunnitelmien kautta tehostamaan ajankäyttöäni ja saan enemmän aikaan.

  3. Voimakorttien käyttö tulee hyväksi tavaksi: Saan kannustavia opastuksia ja olen enemmän läsnä hetkessä.

  4. Omien arvojen mukainen arki: Kiinnitän enemmän huomiota siihen millä täytän kalenterini.

  5. Polkujen aarteet talteen: Tallennan löytämäni ideat ja oivallukset jatkosuunnitelmia varten – en unohda ja hukkaa mahdollisuuksiani.

  6. Tehtävillä on tärkeysjärjestys: Käytän aikani hyödyllisesti, jolloin päiväni eivät kulu puuhissa, jotka eivät edistä kulkuani.

  7. Synkronismi: Palapelini palaset alkavat loksahdella paikoilleen lähes itsestään. Tunnen, että minua autetaan polullani.

  8. Intuition vahvistuminen: Saan ihania intuitiivisia ajatuksia, koska olen enemmän läsnä päivässäni.

  9. Tehokkuus: Saan enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa. Osaan erottaa aikaa erilaisille asioille elämässäni. Saan uutta energiaa.

  10. Armollisuus: Minun ei tarvitse suorittaa täydellisiä tehtävälistoja ja silti etenen polullani. Voin nauttia täysillä matkastani.

Runopolkujen lakaisuopas

Runotalossa lakaisen polkujani yhä uudelleen. Löydän uutta ja näen selkeämmin, opin ja kasvan polullani. Sitä samaa tahdon sinulle. Tahdon sydämesi täyttyvän ilosta ja liikutuksesta tehdessäsi uusia löytöjä omalla polullasi. Siis lakaistaan, lakaistaan ja taas lakaistaan. Aina tulee uutta ja enemmän näkyväksi aivan varmasti.

Tule mukaan  ja tilaa oma Runopolkujen lakaisuoppaasi täältä >>

Tai voit tilata täältä Polkukalenterin, jolloin saat Runopolkujen lakaisuoppaan ilmaisena lahjana.