Olen sydämeni ilo - Polkukalenteri vk 47

Olen sydämeni ilo

Polkukalenteri viikko 47

Polkukalenterin blogikirjoituksissa avaan viikon voimakorttia ja voimarunoa omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi.

voimakortti Minussa on tuhansia valtameriä

Sinussa on tuhansia valtameriä
miljoonia avaruuksia
ja aikaa loputtomiin

Näetkö sinäkin voimakortissa ukonhatun pikkuruiset kasvot? Luonnossa voit nähdä paljon erilaisia hahmoja ja kasvoja. Tavatessasi tuollaisen näkymän tai hahmon sillä on tarkoituksensa. Hahmon on tarkoitus tulla näkyväksi sinulle siinä hetkessä.

Maailma on ihmeellinen. On hienoa ajatella, että ihmisenä voin olla kuin oma pieni maailmankaikkeuteni. Minussa virtaa jokia ja tapahtuu paljon upeita asioita, tapahtumia, jotka syntyvät luonnostaan ilman, että minun tarvitsee tehdä mitään. On uskomatonta, miten haavat korjaavat itse itsensä tai miten elimistö pyrkii aina tasapainottumaan. Mielikin pyrkii luontaisesti tasapainoon. Silloin on hyvä olla. Hyvästä olosta tietää, että nyt on kaikki kohdallaan. Siksi on hyvä hidastaa ja antaa itselleen aikaa, että kaikki voisi toimia kuten kuuluukin. Jos on stressaantunut ja liian kiireinen, se ei tietenkään ole mahdollista.

Miten voi antaa itselleen tasapainotusta ja hyvää oloa? Vastaukset ovat liian itsestäänselviä: nukkuminen, ravinto ja liikunta. Siinä kolme tukijalkaa, joilla pääsee jo pitkälle. Jos nämä ovat kunnossa. On tarkkailtava omaa kalenteria ja harkittava, miten paljon päiviään täyttää asioilla, jotka eivät kerrytä voimia vaan kuluttavat niitä. Mukavatkin asiat voivat viedä voimia, jos niitä on liian paljon samassa lyhyessä ajanjaksossa.

voimakortti Olen sydämeni ilo

Sinussa on kaikki taivaan tähdet
auringot ja kuut
sinussa on valo
ja sinussa on loiste
sinä olet sydämesi ilo
sen rakkaus ja paiste

Olet elämäsi rakkaus, paiste ja loiste, kun kaikki on loistavasti ja hyvin. Kiitollisuuden ajatuksilla voit kerryttää hyvää oloa.

Tänään kävelin aamulla ympäriinsä kodissani ja kiitin kaikista asioista, aivan pienistä ja itsestäänselvistäkin. Sitä ennen kirjoitin paperille kaiken mistä keksin olla kiitollinen juuri tänään. Kerrytän kiitollisuutta niin kauan, että tunnen koko kehossani miten oloni kevenee. Päiväni alkaa loistaa ja säteillä hyvää oloa. Aina se ei ole helppoa. Joskus vain on raskaampi olla ja on vaikeampi löytää tiensä ulos näkemään kaikki se hyvä mikä elämässä on.

voimakortti Annan valon sydämessäni loistaa vapaana

Jos annat tuon auringon
ja valon sydämessäsi loistaa vapaana
hehkua sitä valoa
jota se osaa hehkuttaa
ja säteillä luonnostaan
hyväksyen kaiken sellaisena itsessäsi
kuin se juuri sillä hetkellä on

silloin olet parhaimmillasi
silloin olet vahvasti sinä
juuri sellainen hymyilevä
aurinkoinen sinuus
jota ei voi olla toista

Omana itsenä ja hyvässä olossa ei voi muuta kuin loistaa ja säteillä. Siinä hetkssä on vapaus ja helppous. Tapahtuu ne asiat, joiden eteen on yrittänyt väkisin ponnistella kuukausia tai jopa vuosia. Omassa hyvässä olossa on linjassa kaiken sen hyvän kanssa, joka luontaisesti kuuluu omalle kohdalle.

On hyvä pysyä läsnä hetkessä. Olla juuri siinä mitä on tekemässä ja unohtaa kaikki muu.

Miten tämä onnistuu? Sitä voi opetella. Mitä enemmän harjoittelee, sitä paremmin se alkaa sujua. Kaikesta tekemisestä voi tulla kuin meditaatiota, mieltä rauhoittavaa puuhaa. Jokaisessa hetkessä on elämän kauneus.

Minulla se on tässä hetkessä nyt, kun kirjoitan: Näen miten näppäimistö on edessäni ja miten sormet automaattisesti löytävät oikeat kirjaimet mieleni sanellessa tätä tekstiä. Huomaan miten näppäimet ovat kuluneet, miten ne loistavat ja heijastelevat hienosti valoa. Tämä hetki on hyvä. Tietokone hyrisee tasaisen rauhoittavasti ja tunnen miten tässä syntyy jotain todeksi. Olen saanut toteuttaa sitä minkä tunnen omaksi tehtäväkseni. Kiitollisuus täyttää mieleni, kun ajattelen, että olet lukemassa näitä sanoja ja kenties löydät jonkin pienen oivalluksen, jonka voit viedä mukanasi omaan elämääsi.

Tällä viikolla 47

Kokeilen nähdä maailmani uusin silmin. Katson toisella tavalla. Annan ihmeille mahdollisuuden näyttäytyä.

Arvostan kehoani ja kiitän joka päivä kaikista mahdollisista pienimmistäkin asioista. Näin saan kerrytettyä hyvää oloa jaettavaksi ympärilleni.

Pidän hyvää huolta itsestäni: Annan keholleni tarpeeksi rauhaisaa unta, terveellistä ravintoa ja liikuntaa sekä raitista ilmaa. Katson kalenteriani ja varaan riittävästi aikaa oman hyvinvointini vahvistamiseksi. En selittele vaan ymmärrän mikä on tärkeintä. Tunnistan omat arvoni ja toimin niiden mukaisesti.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Polkukalenterin blogikirjoituksissa avaan viikon voimakorttia ja voimarunoa omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi.

Kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja Polkukalenterin sivuilla voimakorttien matkassa. Myös Kalenterikirja sopii runopoluilla kulkemisen tueksi.

PS Uusi Polkukalenteri vuodelle 2019 on ilmestynyt!

Polkukalenteri 2019

Runotalon voimapuutarhan voimarunojen energiaa säteilevä Polkukalenteri sydämesi valona siivittää Sinut 52 voimaviikon kautta lähemmäksi omaa todellista itseäsi – katso lisää täältä >>