Teen sitä mitä rakastan tehdä - Polkukalenteri vk 46

Teen sitä mitä rakastan tehdä

Polkukalenteri viikko 46

Polkukalenterin blogikirjoituksissa avaan viikon voimakorttia ja voimarunoa omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi.

voimakortti Voima ja vahvuus tehdä se maailma jonka haluan sen olevan

Sillä minussa on voima muuttaa
tätä polkua
tätä väylää
jota ahtaasti kuljen

Minussa on voima ja vahvuus
tehdä tästä maailmasta
se maailma
jonka sen haluan olevan

Ympärilläni on piiri, johon voin vaikuttaa. Vaikuttamalla tuohon piiriin voin vaikuttaa maailmaan. En tarvitse paljonkaan voimaa ja vahvuutta. Tarvitsen rohkeutta seurata omaa todellista polkuani ja toteuttaa asioita, joita sydämessäni on.

Jo monta vuotta olen ajatellut, miten ihanaa olisi kutsua voimapuutarhan ystäviä (jos tunnet tämän kutsuvan sinua, voit osallistua) mukaani voimapuutarhan kevätvalmisteluihin. Siis päivä, joka ei maksaisi mitään, puuhasteltaisiin kasvien ja mullan parissa, laitettaisiin voimapuutarhaa porukalla kuntoon voimapuutarhapäivää varten.

Kuinkahan monta vuotta olen tätä jo harkinnut? Aina tulee uusi kevät ja ajattelen, että ei kai niin voi tehdä. Ei kukaan varmaan edes olisi kiinnostunutkaan! Miten voin tietää, jos en edes kokeile ideaani? Nyt olen luvannut itselleni toteutuksen. Tätä tässä kirjoittaessani jo otan askeleen toteutuksen suuntaan.

Alkuvuodesta julkaisen listan tulevan kesän tapahtumista Runotalossa ja olkoon siellä ensimmäinen tapahtuma tuo Voimapuutarhan puuhastelupäivä. Ilmoitan päivän ja katson mitä tapahtuu. Eihän siitä mitään vahinkoa synny, vaikka sitten yksin olisinkin puutarhassa tuona päivänä?

Kaikki ne asiat, joita mielessä väikkyy tasaisen toistuvaan tahtiin ovat sellaisia, joita kannattaa lähteä kokeilemaan. Niissä on suurella todennäköisyydellä joku siemen tai jopa itu, joka voi lähteä kasvamaan, kun sille antaa mahdollisuuden ja tilaa; vähän ravintoa ja ilmaa siipien alle. Ehkä ei synny sitä mitä alunperin ajatteli, mutta voi tulla näkyväksi jotain vielä enemmän.

Aion katsoa mitä toukokuussa tapahtuu. Silloin järjestän puuhastelupäivän ensimmäisen kerran ja nyt en anna itselleni lupaa peruuttaa. En enää voikaan, kun tässä olen julkisesti asiasta kirjoittanut. Jos olet facebookissa tai jossain ystäviipirissä missä on useampia ihmisiä, kerro jostain unelmastasi tai aikomuksestasi ja lupaa toteuttaa se. Tämä on nyt tällainen haaste, jonka heitän sinun suuntaasi. Anna itsellesi mahdollisuus.

voimakortti Kaiken iloisen ja hyvän ystävyyden maailma

Rauhan
ilon
nautinnon
juhlien
kaiken iloisen ja hyvän ystävyyden
maailma

Jos jokainen toteuttaisi omia unelmiaan ja olisi omanlaisensa, tämä maailma olisi aika erilainen ja ihmeellinen paikka. Me ihmiset olemme usein laumasieluja ja niin kovasti toistemme kaltaisia. Erilaisuutta ei aina sallita.

Erilaisuus on hyvä asia. Luovuus. Voi tehdä itsestään sellaisen luomuksen tähän maailmaan, olla kuin vanha kaunis käkkyräoksainen puu. Miten kauniiita ovatkaan todella vanhat puut. Mitä tuulisempi paikka, sitä ihmeellisemmät ovat oksat ja rungon uurteet.

voimakortti Tehdä sitä mitä rakastaa

Sellainen maailma
jossa kaikilla on hyvä olla
jossa kukaan
ei joudu kapeille ahtaille kujille kulkemaan
vaan jokaisella on vapaus
olla se mikä on
se kuka on
se minkä tuntee
sydämessään todeksi
ja nähdä sen toteutuvan
mikä on itselle tärkeää
tehdä sitä mitä rakastaa tehdä
ja olla se miksi on luotu olemaan

Kirjoitin tästä voimakortista ja runosta aiemmin viikolla 43. Jos tahdot, voit lukea Olen vahvasti matkalla – Polkukalenterin vk 43 täältä.

Uudessa 2019 Polkukalenterissa on jokaisella viikolla eri voimarunon voimakorttikuva. Kun uusi Polkukalenteri alkaa, on näiden kirjoitusten pohjana joka viikolla eri voimaruno, joten samat voimarunot eivät enää toistu. Uusi voimarunokirja tulee olemaan yhtenäinen Polkukalenterin kanssa: runot ja kuvat kulkevat käsi kädessä toisiaan täydentäen. Ideana on, että viikon voimakorttiin kuuluvan voimarunon löytää joko voimarunokirjasta tai seuraamalla näitä Polkukalenterin blogikirjoituksia.

Tällä viikolla 46

Tällä viikolla uskon unelmiini. Kirjaan muistiin asioita, joita sisimpäni ääni minulle toistuvasti väläyttelee. Tutustun asioihin ja mietin mikä olisi ensimmäinen askel, jonka voisin toteuttaa ja millä aikataululla sen voisin tehdä. Kerron unelmistani (harkiten – kaikki unelmat eivät sovi julkaisuun) lähipiirille tai jopa julkisesti, että saan itseni sitoutettua vahvemmin.

Kiinnitän huomiota ihmisten erilaisuuteen inspiroituen heistä ja arvostaen heidän persoonallisuuttaan. Mietin miten voisin tulla esiin omana itsenäni vielä rohkeammin. Kirjoitan näitä asioita muistikirjaani tai kalenteriini.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Polkukalenterin blogikirjoituksissa avaan viikon voimakorttia ja voimarunoa omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi.

Kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja Polkukalenterin sivuilla voimakorttien matkassa. Myös Kalenterikirja sopii runopoluilla kulkemisen tueksi.

PS Uusi Polkukalenteri vuodelle 2019 on tilattavissa!

Polkukalenteri 2019

Runotalon voimapuutarhan voimarunojen energiaa säteilevä Polkukalenteri sydämesi valona siivittää Sinut 52 voimaviikon kautta lähemmäksi omaa todellista itseäsi – katso lisää täältä >>