Ja hän jaksoi taas vähäsen eteenpäin - Polkukalenteri vk 45

Ja hän jaksoi taas vähäsen eteenpäin

Polkukalenteri viikko 45

Polkukalenterin blogikirjoituksissa avaan Polkukalenterin viikon voimakorttia ja voimarunoa omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi.

voimakortti Hänen olisi avattava silmänsä näkemään

Hänen olisi avattava silmänsä näkemään
se mikä oli todellista
ja hänen olisi tunnistettava tämä hetki
että voisi saada sydämensä takaisin
että sydämellä olisi paikka mihin palata
lämpöinen koti hänen rinnassaan

Voimakorttikuvassa oleva helminukkajäkkärä on avannut yhden nuppunsa. Kohta avautuu lisää kukkanuppuja. Sama on oman sydämen tutkiskelun kanssa. Kun saan yhden nupun avatuksi, avutuu seuraava ja sitä seuraava. Yksi löytö johdattaa toisen aarteen luo. Välillä tulee hetkiä, jolloin ei tapahdu edistystä. Silti pinnan alla on ohjelmointi, joka toimii ja toteuttaa sen mikä on tarkoituksellista.

Silmien avaaminen ja todellisuuden näkeminen on usein vaikeaa. Ehkä katsellessani taaksepäin, voin joskus kokea, että löydöt ovat itsestäänselviä tai polkujen risteyksissa valinnat ovat olleet järkeviä – tai järjettömiltä tuntuvia. Silti uskon, että vääriä valintoja ei ole, että välillä on valittava kiertoteitä, että löytäisi jonkin oman puuttuvan palasensa. Ilman tuota palasta olisi mahdotonta jatkaa eteenpäin jossain myöhemmässä polun kohdassa.

On ihanaa ja liikuttavaa alkaa löytää sydämensä todellisia osasia. Sellaisia palasia, jotka tuntuvat omilta ja jotka sopivat varman tuntuisesti kokonaisuuteen. Joskus vaaditaan rohkettua tai pelkojen voittamista, että voisi löytää aarteita ja niiden palasia tai avaimia kätkettyihin lukkoihin.

Ja hän jaksoi taas vähäsen eteenpäin - voimakortti

Ja hän tunsi silloin tällöin
miten langasta nykäistiin hellästi
aivan kuin lanka olisi venynyt
tarpeen mukaan
ja sydän olisi joustanut
silloin kun tuntui siltä
että pieni nainen ei jaksaisi
enää askeltakaan
silloin langasta nykäistiin hellästi
ja hän jaksoi taas vähäsen eteenpäin

Välillä tapahtuu ikäviä asioita, tilanteita, joissa mieli menee matalaksi. Olisi ihanaa oppia pysymään rauhallisena ja muistamaan, että asiat tarvitset välillä hetken järjestyäkseen uudelleen tavalla mikä on meille lopulta parhaaksi.

Pimeän jakson jälkeen voin huomata olevani miljoonasti kiitollinen jostain asiasta mikä aiemmin tuntui itsestäänselvältä enkä sitä lainkaan muistanut huomioida arjessa. Kun jokin on hetken poissa, huomaan sen tärkeyden uudella tavalla. Tulee toisenlainen onnellisuuden tunne. On kuin olisi saanut jotain menettämäänsä takaisin. Osaisinpa olla yhtä kiitollinen aina ja ihan kaikesta. Se täyttäisi sydämeni suurella valolla.

Hän tiesi että hänen kannattaisi jatkaa - voimakortti

Pieni nainen oli toiveikas
hän tiesi että hänen kannattaisi jatkaa
poluilla risteilyään
hän tiesi että täällä
hän kohtaisi sydämensä
kun aika on oikea

Poluilla kannattaa risteillä, kannattaa olla utelias omalle elämälle ja siihen sisältyvälle seikkailulle. On ihanaa löytää asioita, jotka ovat itselle tärkeitä ja rakkaita. On ihana huomata, mikä on oma todellinen tarkoitus ja mikä tuntuu missäkin hetkessä oikealta. Aivan kuin palapeli saisi uusia palasia tai tärkeitä palasia paikoilleen. Joskus voin ottaa yhden palasen ja pitää sitä edessäni. Nauttia siitä miten tuo palanen on etsimässä ja löytämässä omaa paikkaansa. Ei minulla ole kiire elämässäni, tahdon nauttia tästä kaikesta juuri nyt kun se tapahtuu.

Tällä viikolla 45

Tällä viikolla tutkin sydämeni todellisia toiveita ja sitä miltä elämäni tällä hetkellä näyttää. Kirjoitan sydämestäni syntyviä lauseita muistiin ja annan niiden avautua suuremmiksi viisauksiksi päivien kuluessa.

Pidän huolta itsestäni, hoivaan kehoani ja mieltäni. Annan itselleni sitä mitä tarvitsen. Kuuntelen herkällä korvalla sydämeni kuiskauksia.

Rakennan luottamusta sydämeeni. Toistan itselleni voimalauseita, jotka vahvistavat alueita, joissa tunnen olevani heikoimmillani. Annan itselleni vahvistavan kuurin sitä mitä eniten tarvitsen. Voin löytää monia tapoja toteuttaa sydämeni toiveita ja hoivata sydäntäni.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Polkukalenterin blogikirjoituksissa avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia ja voimarunoa omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi.

Kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja Polkukalenterin sivuilla voimakorttien matkassa. Myös Kalenterikirja sopii runopoluilla kulkemisen tueksi.

PS Uusi Polkukalenteri vuodelle 2019 on ilmestynyt!

Polkukalenteri 2019

Runotalon voimapuutarhan voimarunojen energiaa säteilevä Polkukalenteri sydämesi valona siivittää Sinut 52 voimaviikon kautta lähemmäksi omaa todellista itseäsi – katso lisää täältä >>