Näkymätön minussa - Polkukalenteri vk 39

Näkymätön minussa

Polkukalenteri viikko 39

Poimin jälleen aiemmin kirjoittamani tekstin tämän viikon Polkukalenterin voimakorttiin. Jutussa kerron vetovoiman laista, joten aihe sopii hyvin. Nämä samat ajatukset kantavat yhä tänäkin päivänä ja pyrin niitä toteuttamaan sekä edelleen opettelen näitä asioita.

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Vetovoiman laki ja hyvä elämäVetovoiman laki on mielenkiintoinen ilmiö.
Kaikki tahtomani kietoutuu vetovoiman lain ympärille
  • läsnäolo
  • flow
  • onnellisuus
  • hyvä elämä
  • unelmien toteutuminen
  • elämän ilo
  • omana itsenä oleminen


Opettelen vetovoiman lakia. Olen jo oppinut hieman ja saanut hyviä kokemuksia. Haluan ehdottomasti oppia lisää ja kertoa siitä sinullekin. On päiviä, jolloin olen elämänvirrassa vahvasti mukana ja juuri oikeassa paikassa aina oikeaan aikaan. Tuntuu kuin kaikki mitä tarvitsen napsahtaisi eteeni välittömästi.
Olen töissä maailmankaikkeudella kuten sinäkin. Tätä ei oikeastaan voi kutsua työksi, sillä tämä työ on pelkkää nautintoa, leikkiä ja hyvää oloa. Iloa siitä, että saan elää tätä elämääni juuri nyt. Jokainen hetki on arvokas ja mielenkiintoinen kokemus. Seuraava hetki tuo tullessaan kaiken tarvitsemani. Kaikki tuntuu helpolta ja luonnolliselta. Luonto elää juuri näin, eläimet ja kasvit, ne vain yksinkertaisesti toteuttavat omaa tehtäväänsä täällä ja antavat sille kaikkensa.

Ehkä ajattelet, että helppoahan sinun on sanoa, sinullahan kuulostaa olevan kaikki elämässäsi täydellisesti? Taidat olla pumpulissa kasvanut, etkä tiedä tosielämästä mitään. 
 
– Niin ei ole.
 
Juuri silloin kun elämäni on ollut vaikeimmillaan olen nähnyt ympärilleni selkeimmin. 
 
Juuri silloin olen katsonut ihmisiä silmiin ja lukenut heidän ajatuksensa. 
 
Juuri silloin elämän vaikeimpina hetkinä olen ollut kiitollisin siitä, että olen elossa tai että voin nukahtaa hetkeksi rauhassa. 
 
Vaikeina aikoina olen voinut löytää voimaa kiitollisuudesta. Nyt myöhemmin elämässäni olen kiitollinen siitä mitä olen kokenut, sillä ilman noita kokemuksia en olisi tämä ihminen tässä. Olen arvokas kaikkine arpineni, ne tekevät minusta minut. 


On tärkeää, että teen täällä maailmassa oikeita asioita. En yritä olla enemmän kuin olen ja huijata itseäni uskomaan, että tätä minun kuuluu tehdä eikä minulla ole muita vaihtoehtoja. Minun on uskallettava tehdä niin kuin minulle oikein on, että voisin olla elämänvirrassa ja nauttia siitä. On rohkaistuttava ja luotettava.  Ollessani menossa oikeaan suuntaan elämässäni kaikki sujuu ja saan aina tarvitsemani. Tunnen sisimmässäni iloa ja nautintoa. Olen kuin lapsena leikkimässä; kaikki on hyvin. Kuuntelen sydäntäni ja rakastan elämääni.


Olen enemmän kuin tämä kehoni. Se on tieteellisesti todistettu asia.  Se ei ole sen kummallisempaa kuin sähkö tai äänen värähtelyn voima. Maailmassa on vielä paljon sellaista mitä en ymmärrä. Voin silti käyttää hyväkseni monia uuden ajattelun ja energian tekniikoita luodakseni hyvää elämää itselleni ja läheisilleni.
Ollessani onnellinen se vaikuttaa kaikkiin ympärilläni ja sitä kautta voin vaikuttaa laajalla alueella. Onhan moni meistä päivittäin tekemisissä useiden ihmisten kanssa. Voimme säteillä hyvää oloa ympäristöömme. Jätätkö jälkeesi hymyileviä ihmisiä? Sanotko kauniita asioita? Tunnetko hyväntahtoisia ja ystävällisiä tunteita tapaamiasi ihmisiä kohtaan? Kaikki ajatuksesi vaikuttavat myös itseesi. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Jos naapurilla menee hyvin niin minullakin menee. Tuetaan siis toisiamme ja toivotaan parasta toisillemme.


Olen täällä tarkoituksella. Minulla on oma tehtäväni kuten luonnossakin kasveilla ja eläimillä. Minun on löydettävä oma sisäinen valovoimani ja annettava sen säteillä ulospäin. Toteutan sitä missä olen parhaimmillani. Siten täytän oman tehtäväni ja elän hyvän elämän. Tehtävä voi olla mikä tahansa, hyvin pienikin, mutta se on juuri se asia mistä juuri minä tunnen eniten iloa sydämessäni. Se on se oikea asia minulle täällä toteutettavaksi. Jos yritän tehdä jotain muuta niin käyn vajaatoiminnolla. Voin tuntea joka hetki olevani elossa ja onnellinen. Voin tuntea intohimoa ja luovuuden voimaa, inspiroitua ja luoda uutta. Olen oikeasti elossa.


Vetovoiman laissa ajatukseni ja erityisesti tunteeni ovat kaiken alkulähde. Luon joka hetki omaa elämääni eteenpäin. Pelko ja huolehtiminen vetävät ikäviä asioita puoleeni. Voin opetella kääntämään kaikki ajatukseni ja tunteeni myönteisempään suuntaan. Olen tarkkaillut omia ajatuksiani. Olen pitänyt itseäni positiivisena, mutta saan itseni kiinni jatkuvasti yllättävän negatiivisista ajatuksista. Puutun niihin heti ja pysäytän itseni. Miten ärsyttävän usein alankaan epäillä toisen ihmisen tarkoitusperiä tai ajatuksia. Heti muuttaessani omat ajatukseni tilanteen energiat muuttuvat. Tahdon uskoa hyvää toisista ihmisistä.


Aamu ja ilta ovat parhaita hetkiä luoda hyviä asioita omaan päivääni. Sunnuntaina nukkumaan mennessä tein paljon hyviä olettamuksia seuraavasta päivästä. Maanantaina heti herätessäni olin todella energinen ja innoissani. Aamutoimissa kaikki sujui ja osui nappiin. Tuntui, että voin saada kaiken mitä tarvitsen. Maanantaista tuli hyvä päivä. Voin todellakin vaikuttaa! Olisi hyvä hiljentää ajatukset ja keskittyä luomaan hyvä päivä aamuisin. Kuvitella valmiiksi koko edessä oleva päivä, miten kaikki sujuu hienosti. Minun kannattaa keskittyä asioihin, jotka ovat jo hyvin, sillä silloin on helpompi pysyä hyvien tuntemusten olotilassa. Hyvät tunteet luovat lisää hyvää oloa, hyviä ideoita ja vetävät puoleensa hyviä tapahtumia.
Päinvastainen toimii päinvastoin.
 
– Oi, miten nautinnollista onkaan valittaa säästä. Työporukassa sen huomaa ja miten helposti olen itsekin liittymässä valituskuoroon. Entä kipujen tai erilaisten oireiden kuten flunssan valittaminen? Mitä enemmän puhun flunssastani sitä varmemmin vedän sitä puoleeni.


Olen kiinnittänyt valituskuorojen kokoontumisiin huomiota. Suurin osa keskustelun aiheista työpaikalla ja lähipiirissäkin liittyy tällaisiin yhteisiin valittamisen aiheisiin. Jokin siinä valittamisessa tuntuu hyvältä, aivan kuin se yhdistäisi meitä ihmisiä lujemmin toisiimme. Vaikeampaa on saada positiivisuuteen mukaan lähteviä,  mutta kyllä sekin onnistuu. Sellaisista hetkistä jää leijumaan hyvä taianomainen keveä tunnelma. Tuo tunnelma seuraa mukanamme luoden hyviä sattumuksia, sillä alamme odottaa niitä.
Voisitko sinä luoda työpaikallesi tai lähipiirisi hyvää henkeä?
Voitko muuttaa keskustelun ja tunnelman suuntaa hienovaraisesti loukkaamatta ketään?
Voitko rohkaista, kannustaa ja löytää positiivisen vireen?
Voisimmeko olla joukkio, joka muuttaa maailmaa muuttamalla ensin itseämme ja sitä kautta ympäristöämme. Voisiko maailma muuttua parempaan suuntaan, jos emme lainkaan uskoisi pahoihin asioihin. Uskon vilpittömästi, että voimme vaikuttaa.  Meillä ihmisillä on voima ja valta valita mitä maailmamme on.


Pienistä teoistamme voi kasvaa iso virta.
Eilen myrskysi ja isot vesimassat virtasivat pihamme läpi. Virtaava vesi kuljetti mennessään ison määrän hiekkaa ja kiviä. Mikä voima ja kuitenkin vesi koostuu vain pienen pienistä pisaroista, joista jokainen on oma ainutlaatuinen yksilönsä. Aivan kuten jokainen meistä. Me voimme yhdistyä. Oikeastaan me olemme jo yhtä. Meidän ajatuksemme ja tunteemme ovat yhtä. Me liikutamme yhdessä isompaa yhteistä tietoisuutta. Mihin suuntaan me haluamme sitä viedä? Maailma on hyvä ja kaunis tänään. Aloitan minusta ja omasta elämästäni. Oletko sinä mukana omassa elämässäsi?

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Voimarunopolkujen lakaisukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥