Koko maailma hengittää - Polkukalenteri vk 37

Koko maailma hengittää yhdessä kanssani

Polkukalenteri viikko 37

Tunnista todellinen olemuksesi 
mene siihen niin syvälle 
että silmiäsi ja sydäntäsi kirveltää

Matka omaksi itseksi on ikuinen. Se ei milloinkaan tule päätepisteeseen. Matkalla voi hioutua ja kasvaa, saavuttaa omia todellisia mittojaan. Omana itsenä on hiljalleen helpompi hengittää ja kevyempi olla kaikessa mitä elämässä tulee kohdalle.

Miten sitä matkaa omaan itseen voi tehdä?

Pysähtymällä tarpeeksi usein kuuntelemaan omia todellisia tuntemuksia ja ajatuksia. Kirjoittamalla ja lukemalla myöhemmin mitä on kirjoittanut, voi nähdä uusin silmin nuo sanat ja ottaa ne vastaan kuin toisen ihmisen sanomana. Voi oppia tunnistamaan palasia omasta itsestä. Sellaisia, jotka toistuvat menneisyydessä ja nykyhetkessä yhä uudelleen. Noita palasia voi tarkastella ja samalla tarkkailla omaa käyttäytymistään, omia sanojaan ja ajatuksiaan. Sitä miltä mikäkin tuntuu ja miksi tuntuu siltä kuin tuntuu. Mitä paremmin tuntee itsensä, sitä helpompi on hyväksyä oma olemuksensa. Rakastua omaan itseensä, siihen todelliseen minään ja alkaa näkyä sellaisena kuin on.

 Olevan se 
mikä olet tullut olemaan
 että tekisit sen 

mikä voi vain sinun kauttasi
 tulla todeksi

sillä olet ainutkertainen 
sinua ei ole toista
 ei ketään toista samankaltaista

Sinun elämäsi ja olemuksesi on yksi ainutkertainen luomus täällä maailmassa. Ei ole ketään toista samanlaista.

Sinulla on sisimmässäsi timantti, jokin lahja, jonka voit antaa maailmalle elämäsi aikana. Lahja voi olla hyvin pieni ja näkymätön – silti tärkeä ja arvokas.

Omalle todelliselle sydämen polulle suuntaaminen antaa paljon voimaa ja onnellisuuden tunnetta. Vapaus olla sitä mitä on – siitä tulee hyvä tunne. Portit, joiden on tarkoitus avautua, avautuvat kyllä, kun aika on oikea. Polun varrella on tarpeeksi merkkejä ja vahvistuksia, että osaa ja rohkaistuu jatkamaan sinne minne oma sydän opastaa.

Puhdista ja tee näkyväksi rohkeasti 
oma todellinen itsesi 
sitten voit hengittää 
ja koko maailma
tulee hengittämään 
yhdessä kanssasi

Koko maailma hengittää yhdessä kanssasi. Kuljet polkua, joka on virtaava – se kuljettaa sinua eteenpäin mukanaan. Olet osana todellisuutta, johon tunnet vahvasti kuuluvasi. Tapahtumat seuraavat toisiaan ja jokainen päivä on uusi ihmeellinen seikkailu – palanen, jonka voit hengittää itseesi osaksi tätä hetkeä, jota elät.

Kiitollisuus täyttää sydämesi yhä useammin ja tunnistat yhä enemmän sellaista mikä on sinua varten olemassa.

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥

PS Syys-lokakuussa on tulossa uusi Polkukalenteri vuodelle 2019. Kerron lisää, kun yksityiskohdat ja aikataulu tarkentuvat.