Miten runsas ja rikas maailma - Polkukalenteri vk 36

Miten runsas ja rikas maailma

Polkukalenteri viikko 36

Jatkan edelleen talon purkamisen tarinaa. Runsautta ja rikkautta voi olla monenlaista. Isointa rikkautta on, että on tyytyväinen ja onnellinen omassa elämässään. Voi olla onnellinen pienistä asioista ja askelista, joita saa otettua eteenpäin omalla polullaan. Pienetkin edistymiset voivat tuoda ison ilon, jos vain osaa nähdä kulkemansa matkan.

Olisi hienoa nousta kaiken yläpuolelle ja tarkastella yläilmoista miten oma polku kulkee. Oi, voisinpa nähdä koko kuvan. Mielessäni voin kuvitella, rakennella monenlaisia näkymiä. Nuo visiot seuranani jaksan tehdä joka päivä niitä pieniä asioita, jotka edistävät unelmaani. On hyvä olla unelma, jolla on jonkinlainen laajempi merkitys tässä maailmassa. Unelma, jonka kautta voi auttaa kanssakulkijoita.

Lopulta vuosien odotuksen jälkeen tuli päivä, jolloin hankkimani hirsitalo viimein tulisi puretuksi. On mahtava tunne saada toteutettua sellaista, jota on odottanut pitkän aikaa. Talon ostohetkestä purkuun kului noin kuusi vuotta. Välillä on hyvä, että ei tiedä etukäteen miten kauan on kärsivällisesti odotettava. Tässä kuvasarjaa hirsien purusta ja siirrosta.


maanantai 31. elokuuta 2009

Nyt talo on siirretty

Omat unelmani ovat suuntaviittojani.
© Runotalo

Eilen vielä aherrettiin pellistä merkkauslappuja. (äitini ja minä kesällä 2009)

Matkalla kotiin nähtiin sateenkaari ja mietin, että kaikki sujuu varmasti huomenna hyvin.

Tänä aamuna klo 8:00 aloitettiin purku.

Tästä se lähtee…

Päätykolmioita.


Hirsi hirreltä talo hiljalleen katoaa.


Tuvan orret lähtövuorossa.

Maisema on muuttunut – talo on kadonnut.

Kasalle purku alkamassa.

Hirsipino rakentuu. Kaikki meni hyvin. Muutamia lattialautoja ja hieman sekalaista puutavaraa jäi vielä noudettavaksi. Kolmen päivän urakka oli melkoinen, joten täytyy toipua muutama päivä. Hienoa, että talo on vihdoin lähellä minua, vaikkakin osina. Voin käydä ihailemassa hirsiäni niin usein kuin haluan.


Unelmassani taitaa olla unelmaa loppuelämäksi. Runotalosta on tullut elämäntehtävä ihan toisessa muodossa kuin kuvittelin. Unelmien matka voi olla mielenkiintoinen polku syvemmälle omaan itseen ja oman todellisen tarkoituksen löytämiseen. Mikä on sinun unelmasi? Ota askeleita unelmasi suuntaan ja saatat löytää jotain ihmeellistä – jotain paljon enemmän.


tilaa ilmainen voimakirje

Kiva, että poikkesit ♥ Tuleeko sinulle jo ilmainen Voimakirje?

Aloita oma runopolkusi tilaamalla ilmainen voimakirje sähköpostiisi. Saat joka perjantai-ilta viikon voimarunon ja voimakortit. Näiden voimaa antavien viestien kautta, voit lakaista viikko kerrallaan omia runopolkujasi ja kirjoittaa omia voimarunojasi todeksi. Tahdon sinun vielä tietävän, että voimarunot ovat kanavoituja viestejä, joiden tarkoitus on vahvistaa luottamustasi sisimpäsi opastukseen.

Runopolkujen lakaisuterveisin Sari / yksi maailman miljoonista erilaisista Tähtikukista

* kirjoita alapuolelle

Katso edelliset voimakirjeet

 
 

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti