Annan valon sydämessäni loistaa vapaana

Annan valon sydämessäni loistaa vapaana

Polkukalenteri viikko 35

voimaruno

SINUSSA

Sinussa on tuhansia valtameriä
miljoonia avaruuksia
ja aikaa loputtomiin

Sinussa on kaikki taivaan tähdet
auringot ja kuut
sinussa on valo
ja sinussa on loiste
sinä olet sydämesi ilo
sen rakkaus ja paiste

Sinussa on voima muuttaa maailmaa
sinussa on vahvuus seisoa vahvemmin
kuin milloinkaan ennen
sillä sinä olet löytämässä itsesi
todellisen itsesi

Sinut
joka on yksi todellinen sinä
eikä ole muita vain sinä
ja mielesi heijastuma
sinun sydämesi rakkaus
joka säteilee ympärillesi
kuin auringon lämpöinen loiste

Jos annat tuon auringon
ja valon sydämessäsi loistaa vapaana
hehkua sitä valoa
jota se osaa hehkuttaa
ja säteillä luonnostaan
hyväksyen kaiken sellaisena itsessäsi
kuin se juuri sillä hetkellä on

silloin olet parhaimmillasi
silloin olet vahvasti sinä
juuri sellainen hymyilevä
aurinkoinen sinuus
jota ei voi olla toista

Se on minuus
joka loistaa sisimmässäsi
tahtoen tulla näkyväksi
ja todeksi joka hetki

Anna sinun olemuksesi
tulla todeksi
ole rohkeasti

Sinä

Jatkan viikko sitten aloittamaani tarinaa siitä miten olen seurannut sydämeni viitoittamaa polkua. Vanhasta blogista löytyy päiväkirjaa talon purkamisen aikaisista kokemuksista. Vastaan on tullut paikkoja, joissa olen tarvinnut rohkeutta ylittää omia rajoja: Minulla on korkean paikan kammo ja se oli yritettävä kohdata hirsityömaalla.


tiistai 11. elokuuta 2009

Pellinpalasia

Tänään opettelin hankkimani meistisarjan käyttöä. Taas huomasin, että tekemällä oppii.

Tässä merkitsemäni pellipalanen jo paikallaan hirren päässä B8-1. Merkinnästä selviää, että kyseessä on B seinä, kahdeksas hirsi ja 1 alareunassa kertoo, että hirrelle on jatkopala olemassa eli se on sitten B2-2. Ei ollenkaan niin monimutkaista, kun ensi alkuun kuvittelin.

Harmillista, kun minulla on korkean paikan kammo ja tässäkin merkittäviä hirren päitä on päällekkäin 27 kpl. Aika korkealle olisi kiivettävä. Tänään pääsin numeroon 15 asti. Päädyssä numeroita on muistaakseni 35, joten ehkä minun on pyydettävä rohkeampia apuun.

On hyvä, että ei tiedä kaikkea mitä edessä on tai miten kauan jonkin asian toteutuminen voi kestää. Kärsivällisyyttä tarvitaan ja luottamusta oman sisimmän opastukseen. Ehkä se mitä tapahtuu näkyvissä, ei ole se tärkein tapahtuma – pinnan alla tapahtuu paljon enemmän. Jotain sellaista mitä ei osaa edes kuvitella.


perjantai 14. elokuuta 2009

Ensimmäinen satsi perillä

Maailma on sinun.
Teet mitä tahdot.
© Runotalo

Kylmän yön jäljiltä aamu oli vilpoinen, mutta aurinko alkoi pian lämmittää. Hirsien purku eteni nopeasti, kun oli konevoimaa apuna.

Muutamassa tunnissa seinät vaihtuivat irtohirsiksi ja oltiin jo lähes maantasalla.

Hirret irtosivat lähes leikiten. Hienoa työtä ovat rakentajat aikoinaan tehneet.

Tässä hirsien mukana lähti soukan kamarin käsin maalattu tapetti. Tapetti viillettiin puukolla hirsisaumojen kohdalta etukäteen ja näin tapetti ei repeytynyt kovin pahasti. Toivon, että saan edes pienen osan säästettyä ja jollain konstilla näkyviin talon uudessakin versiossa. Toki vastaava kuvio on tarkoitus toteuttaa mallin mukaisesti uutena versiona koko kamariin.

Lattialankut ja kattolaudat nostettiin kyytiin nippuina.

Nyt rakennus on lyhentynyt kahden kamarin verran. Ensi kerralla olisi mahduttava kaikki loput hirret kyytiin.

Tässä rekka jo peruuttaa lastin purku paikalle tunnin ajomatkan jälkeen.

Kuorma saatiin hyvin puretuksi. Tästä jatketaan taas sitten käsivoimin eteenpäin. Puutavarat peiteltiin väliaikaisesti pressuilla. Seuraavaksi hirret on pinottava huolellisesti ja laudat sekä lankut on siirrettävä suulin suojiin. Nyt voi huokaista tyytyväisenä ja tuntuu, että taidetaan olla pienen lepotauon tarpeessa.

Olipa hyvä, että en ymmärtänyt miten kauan kestäisi, että talo olisi jälleen kokonaisena. En tiedä sitä vieläkään. Mutta paljon olen saanut sisältöä elämääni projektin myötä. Jollain ihmeellisellä tavalla talo on auttanut minua löytämään elämäntehtäväni. Uskon, että tämä toimii meillä jokaisella samalla tavalla: unelmia seuraamalla löytää polkuja, jotka johdattavat edemmäs oikeille sydämen poluille.


tilaa ilmainen voimakirje

Kiva, että poikkesit ♥ Tuleeko sinulle jo ilmainen Voimakirje?

Aloita oma runopolkusi tilaamalla ilmainen voimakirje sähköpostiisi. Saat joka perjantai-ilta viikon voimarunon ja voimakortit. Näiden voimaa antavien viestien kautta, voit lakaista viikko kerrallaan omia runopolkujasi ja kirjoittaa omia voimarunojasi todeksi. Tahdon sinun vielä tietävän, että voimarunot ovat kanavoituja viestejä, joiden tarkoitus on vahvistaa luottamustasi sisimpäsi opastukseen.

Runopolkujen lakaisuterveisin Sari / yksi maailman miljoonista erilaisista Tähtikukista

* kirjoita alapuolelle

Katso edelliset voimakirjeet

 
 

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti